Aivan uusi kirjasarja! Ankkojen maailmanhistoria!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tulee uusi kirjasarja nimeltä ankkojen maailmanhistoria jossa on 6 osaa. Osa 1: Esihistoria ja varhaiset korkeakulttuurit.

Osa2: Antiikin aika

Osa 3: Keskiaika

Osa 4.Renesanssista suuriin vallankumouksiin

Osa 5: Löytöretket ja uusi maailma.

Osa 6: Nykyaika

Osa 1 ilmestyy viikolla 37. Jokaisessa osassa 304 sivua. Lue lisää uudesta akkarista lukujärjestys-liitteestä.

Kommentit (3)

Vierailija

anteeksi mutta tämä on kyllä aivan turha topic - sillä tästä aiheesta on tehty jo topic ja hyvä sellainen. Eli siis jos aiot tehdä topikkeja , katso hakukoneesta onko k.o topikkeja tehty jo , että voit sisällyttää viestisi aiempaan topikkiin , että sivusto ei tukkeudu ylimääräisiin ja turhiin topikkeihin :) kiitos

Mutta off-topikista siirymme ankkojen maailmanhistoriaan :

eli kyseessä on siis kuusiosainen sarja ; en kyllä aio ostelemaan uutena , maksavat nimittäin aivan liikaa ja en pidä Vicarin , Rodriguesin tai muiden

nykypiirtäjien sarjoista.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Lainaus:
$MCD:Mutta off-topikista siirymme ankkojen maailmanhistoriaan : eli kyseessä on siis kuusiosainen sarja ; en kyllä aio ostelemaan uutena , maksavat nimittäin aivan liikaa ja en pidä Vicarin , Rodriguesin tai muiden nykypiirtäjien sarjoista.


Ankkojen maailmanhistorian tekijät ovat italialaisia, eli ei Egmontin piirtäjiä ja käskirjoittajia. Vicar on piirtänyt ankkaa jo kymmeniä vuosia, eli ei nyt ihan uusi piirtäjä ole, toki piirtää edelleen. Rodriques on tuoreempi piirtäjä.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat