DVD vs. VHS

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

en tiiä että onko tällasta mutta teinpä nyt kumminki

elikkä kumpi on parempi?dvd vai vhs ja mielellään perusteluja mukaan,mutta ei oo pakko pistää.

omasta mielestä vhs on parempi ku sitä on vaan helpompi käyttää ja muutenki

Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Tietysti DVD. VHSiä ei saa enää mistään, hidas kelaus, ei erikoismateriaaleja, suuri koko (vievät tilaa hyllystä) jne...

Vierailija

juu,niissä on hias kelaus niissä VHS:issä mutta lisämateriaalit ei mua kovin paljo kiinnosta ja nii ees päin.mää en etes tiiä että miks mää tykkään niistä enempi.vissiin siks ku niitä saa helpommin kirpparilta ku DVD:eitä

Vierailija

En ymmärrä, miten joidenkin mielestä VHS:ää on helpompi käyttää. Eihän VHS:ssä voi edes vaihtaa kieltä! Itse ainakin katson englanniksi aina, joskus harvoin suomeksi. Ja Vhs:llä on kielenä vain suomi. Eikä mitään pelejä, tai ekstroja (lauluja, pilalle menneitä kohtauksia) mukana ollenkaan...

DVD on paljon parempi, käytännöllisempi, ja siinä on enemmän toimintoja. Sitä paitsi sitä on helpompi kuljettaakkin, kun se on vaan sellanen pieni levy, ja se on ohuessa kuoressa!

Sitäpaitsi, DVD:llä on paljon parempi kuvalaatu!

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

DVD, se on tätä nykyaikaa, siinä on parempi kuvalaatu eikä tarvitse kelata lainkaan. Haluatessaan voi kohtausvalikosta etsiä tietyn kohdan, jos on jäänyt katsominen kesken. VHS:t menee helposti rikki jos ne tippuu lattialle ja jos kyseessä todella hyvä filmi niin kyllä sapettaa, uskokaa pois. :[ Eikä VHS:iä myydä enää tavarataloissa.

Vierailija

Jaa-a, katsotaas. Meillä oli VHS vielä varmaan neljä vuotta sitten, mutta siirsyimme DVD:hen. Ne ovat käytännöllisempiä. En tunne kai ketään, jolla olisi vielä (paitsi yhdistelmä DVD ja VHS laitteita)

Vierailija

Lainaus:
RE: DVD vs. VHS

Ilo-97 - 18.08.09 05:40 (ID 335035) Jaa-a, katsotaas. Meillä oli VHS vielä varmaan neljä vuotta sitten, mutta siirsyimme DVD:hen. Ne ovat käytännöllisempiä. En tunne kai ketään, jolla olisi vielä (paitsi yhdistelmä DVD ja VHS laitteita)

mää tunnen sellasia joilla on vhs kone.nimittäin me!meillä on kolme vhs konetta.yhellä oli "hinku yskä"nii vejeltiin johot seinästä eikä toimi kyllä vaikka siinä ois johot seinässäki.toisessa on vähäsen "lumi sajetta" mutta kuvä näkyy kyllä ja yks toimii ihan hyvin.kolme telkkaria löytyy.yks on sellanen hirveen pieni mitä me ei kauheesti käytetä,sitte on toinen jota me käytetään vähän enempi ja sitte vielä yks mitä me käytetään melko paljo,ja siinä on sitte vhs ja dvd kone,ja lopuissa kahessa on kummassaki vhs-kone

Vierailija

Kukaan täällä ei ole maininnut erästä syytä, miksi VHS:t on parempia. Nimittäin ei tarvi muuta painaa kun vaan play, ja elokuva on jo valmiiksi oikeilla kielillä. Dvd-kapulaa pitää näprätä, ja vaikka DVD:ssä onkin yleensä kohtausvalikko, niin mielestäni videokasettia on kivempi kelatakin. Tietysti kaseteissa on se ikävä puoli, että niitä pitää kelata. Kelauksen aikana voi kuitenkin katsoa telkkaria, jos mahdollista. Joissain vanhoissa kaseteissa saattaa olla "lisämateriaalina" elokuvan jälkeen joku juttu, esim. miten elokuva tehtiin-dokumentti tai vastaava. Tämä lisämateriaalihan tulee automaattisesti, kun taas DVD:n suhteen pitäisi taas ärsyyntyä kapulaan.

onhan toki DVD:lläkin hyviä puolia, esim. kielivalikoima saattaa olla hyvinkin suuri.

Kehuin VHS:ää sen takia näin paljon, koska kaikki muut sanoivatkin jo DVD:n hyviä puolia. En silti osaa sanoa, kumpi on parempi. Kyä VHS:ää, DVD:n sukulaistakin pitää arvostaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat