Yleisurheilun MM kisat!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Monta mitalia suomi saa kisoista ja ketkä. Tässä topicissa voi keskustella kisoista ihan vapaasti esim. saako Pitkämäki mitallin YMS.

Esitän kaikille yhteisen kysymyksen.

MILLÄ TULOKSELLA VOITETAAN MIESTEN KEIHÄÄN LOPPUKILPAILU?

Kommentit (4)

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Näkikö kukaan miestne 100 finaalia. Kyllä oli hieno. Ja saksalaiset on saanu jo monta mitalia, montakohan vielä tulee. Ja isinbajeva jäi naisten seipään finaalissa ilman tulosta. SENSAATIO sano YLEn selostajat.

Vierailija

Mä katoin satasen finaalin, toivottavasti Bolt ei oo käyttänyt doupingia, isinbajevan kannalta oli vähän noloa ettei saanu tulosta, jos se olis alottanut hypyt vähän alempaa ois varmaan päässy mitaleille.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämän topicinkin olisi voinut jättää ihan hyvin tekemättä, koska on olemassa jo entuudestaan kaiken urheilun kattava Urheilu-topic. Siihen PITÄÄ sisällyttää kaikki urheilu-aiheinen kirjoittelu näillä sivuilla. Lisää urheilu-aiheisia topicceja eli keskusteluja ei tarvitse siis tehdä! Sen pitäisi olla päivän selvää. Mutta voi apua, jos ei sellaista foorumeiden perussääntöä hallitse, että; yhdestä aiheesta vain YKSI topic (ellei sivuston ylläpito ole toisin määrännyt). Ja ylläpitohan ei ole tietääkseni määrännyt hajauttamaan urheilu-keskustelua tai tekemään uutta Urheilu-topiccia. No, toisaalta ihan uudet ja kokemattomat käyttäjät eivät sitä voikkaan ehkä tietää, mutta heidänkin TULISI se oppia kuitenkin.

Katson yleisurheilun MM-kisoja.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat