tupun hupun ja lupun isä on ????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

hmmm.... kukahan on tupun hupun ja lupun isäukko???

Kommentit (14)

Vierailija

aika MONESSA akkarissa on kysytty..

Hupun, Tupun ja Lupun isäukkoa ei olla kehitelty, sille ei olla annettu mitään persoonaa.

Sen verran kuitenkin tiedetään, että nää kolmoset oli pienempinä laittanu raketin isänsä tuolin alle, isäukkohan ei siitä ehjin nahoin selvinnyt, vaan joutui sairaalaan. (Ei ne kolmoset HALUNNU satuttaa ketään niin pahasti!)

Vierailija

Mä luin jotain Roope-setää mummun mökillä ja siinä jossain "vanhan visukintun päiväkirjassa" kerrottiin että joku oli kuulemma kertonut että jossain karkki-askissa olis lukenu et ankanpoikien isä olis joku Alfred ankka (jos toi nimi nyt oikein meni.) Mut eihän se kuitenkaan varmaa ole... sitäpaitsi en tiedä onko koko juttu edes totta! :0 Mutta jotain tällaista siinä kuitenkin luki!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: tupun hupun ja lupun isä on ????

Kanerva - 24.08.09 10:43 (ID 336179) Mä luin jotain Roope-setää mummun mökillä ja siinä jossain "vanhan visukintun päiväkirjassa" kerrottiin että joku oli kuulemma kertonut että jossain karkki-askissa olis lukenu et ankanpoikien isä olis joku Alfred ankka (jos toi nimi nyt oikein meni.) Mut eihän se kuitenkaan varmaa ole... sitäpaitsi en tiedä onko koko juttu edes totta! :0 Mutta jotain tällaista siinä kuitenkin luki!


Enpä tiedä onko mitaan ankka linnan tapahtumia tapahtunut oikeasti :D no vitsi vitsi! Tuossa voi olla perää mutta onkohan kukaan muu lukenus sitä sarjakuvaa missä se nimi on.

Vierailija

ähhhh kaikki miettii tätä kysymystä. keskusteluissa, toimitukseen tulee lappusia... hei oikeesti, lopettakaa jo sen kyseleminen! jos välttämättä tahtoo tietää, selatkoon aku ankka lehtiä ja kattokoon kun toimitus vastaa siihen tismalleen samalla tavalla kuin muutkin; SITÄ EI TIEDÄ. lisäksi ankan sukupuusta käy ilmi, etteivät ankan piirtäjätkään tiedä sitä. ja katsokoot vaikka vanhan piirretyn tai lukekoot vanhan sarjiksen, jossa tupu, hupu ja lupu saapuvat akun kotiin, kirjeessä, jonka della antoi poikien mukana, luki että he räjäyttivät tuolin isänsä alla...

Vierailija

Disney salaileilee Tupun hupun ja lupun oikeaa isää.

Alkuperäisten suunnitelmien mukaan sen piti olla [Tyhjennettty]

Joka tulisi [Tyhjennetty]

-------------------------------------------------

Userip / ; 19935/Epic;_ banned 17.5

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat