Iines Ankka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Edes Iineksestä ei ole vielä topicia - ainakaan alueen alkusivuilla. Se pitää kyllä korjata.

Iines Ankka on yksi Ankkalinnan ensimmäisistä naishahmoista. Iineksen luojasta ei ole varmaa tietoa.

Seuraavassa muutamia kysymyksiä. Ei ole tarkoitus, että niihin vain vastattaisiin. Niiden tarkoitus on herättää keskustelua. Lisäksi ne alustavat viestiäni.

Ansaitsisiko Iines enemmän sarjoja?

Aku vai Hannu?

Onko Leenu, Liinu ja Tiinu-tarinoita tarpeeksi, liikaa vai liian vähän?

Mitä Iines merkitsee sarjakuville?

Iines-lehti, turha vai hyödyllinen?

Mitä Iineksestä puuttuu?

Mitä Iines mekitsee Akkarille?

Miten Iines on vaikuttanut?

Onko Iines mielestäsi liian stereotypiamainen?

Onko Iines-tarinoita liikaa/liian vähän mielestäsi?

Iines, viekö tarinoita eteenpäin vai onko vain sivuhahmo?

Mikä on Iineksen rooli Akkareissa?

Onko Iines oikeasti hyödyllinen?

Ansaitsevatko useimmat vain Iineksestä kertovat tarinat lukemisen?

Kuka on paras Iines-piirtäjä?

Mikä on paras lukemasi Iines-tarina?

Toistaako Iines itseään liikaa? Voiko Iinekseen kyllästyä?

Mikä on parasta Iineksen luonteessa?

Mikä on huonointa Iineksen luonteessa?

Pitäisikö Iinestä muuttaa jotenkin?

Mikä on mielestäsi paras työ Iinekselle? Pitääkö Iinekselle kuvata työtä?

Iines on omalaatuinen hahmo. Hän ei ole ainoa omalaatuinen. Se on vain hyvää Akkarille. Iineksestä saa aikaan paljon tarinoita, koska hän on niin omalaatuinen. Iines on todellakin ainoa hiemankin Iinesmäinen. Iinestä ei voi sekottaa keneenkään muuhun.

Koska Iines on niin omalaatuinen, on useita tarinoita, joissa hän on päähenkilö. Se on hyvä asia. Päähenkilöksi vaaditaan joku vahva persoona. Omalaatuisuus on vahvan esiaste. Koska Iines on omalaatuinen, hän sopii hienosti päähenkilöksi, sillä Iineksen omalaatuisuudella saadaan useiden tarinoiden juonet aikaan. Iines voi ratkaista asian omalla tavallaan (esim. Hessu on ratkaissut paljon rikoksia) tai vaikka aiheuttaa itse jotain. Kaikki nuo asiat saavat alkunsa Iineksen omalaatuisuudesta. Omalaatuisia hahmoja ei oikeastaan koskaan voi olla liikaa, koska juuri kaikki omalaatuiset saavat tarinat eloon. Akkarikin elää melko paljolti omalaatuisista hahmoista, sillä Akkarin juonet perustuvat juuri omalaatuisuuteen. Eivät ankkajulkaisut oikeastaan muuta voikaan tehdä, kun kaikki hahmot ovat kuten Iines: Loppuun asti omalaatuisia.

Iineksen luonne on täysin oma lukunsa. Se on äärimmäisen vaihteleva, sillä eri tarinoissa se kuvataan täysin eri tavoilla. Luonnekin liittyy edellämainittuun omalaatuisuuteen. Koska Iineksen luonne vaihtelee todella paljon, saadaan paljon erilaisia tarinoita, joissa kuitenkin teemana on Iineksen omalaatuisuus. (Lähes kaikissa tarinoissa nykyään on teemana tai ''piiloteemana'' omalaatuisuus, kuitenkin poikkeuksia löytyy, esim. uusimmassa Akkarissa Huli ja Vili-tarina.) Iineksen luonteesta löytyy useita piirteitä, jotka vaihtelevat. Niihin kuuluvat ainakin äkkipikaisuus, listaaminen sekä Aku vai Hannu-mielipide (jonka voi lukea myös muuksi asiaksi kuin luonteenpiirteeksi). On hyvä, että Iineksellä on useita erilaisia luonteita, sillä se estää kyllästymistä. Kun Iines on niin erilainen eri tarinoissa, Iinekseen on paljon hankalampi kyllästyä. Iineksestä saa myös todella paljon erilaisia tarinoita, koska samanlaisesta Iineksestä (eli sama luonne) ei paljoa tarinoita kannata tehdä, koska niihin kyllästytään, mutta kun luonne vaihtelee todella paljon, Iineksestä saa aikaan todella paljon tarinoita. Iines onkin yksi päähenkilöistä. Iineksen luonteista saa paljon yksisivuisia tarinoita, mutta pidemmissä tarinoissa hänen luonteensa voi olla suuressa osassa. Iineksestä saa myös ''keskipituisia'' tarinoita, joissa käytetään luonnetta apuna. Iineksen luonne soveltuu siis oikeastaan kaikkiin tarinoihin, koska se muuttuu, vaihtuu eli ei pysy käytännössä missään tarinoissa samana. Mikäli olet lukenut Iines-aiheisia tarinoita, luultavasti oletkin huomannut niistä Iineksen vaihtelevan luonteen. Se saattaa vaihtua kesken tarinankin. Omasta mielestäni se on hyvä, koska Iinekseen ei voi kyllästyä (ta Iines ei ainakaan toista itseään), tarinoihin saadaan uusia näkökulmia ja Iines antaa useita eri aiheita tarinoille. Iines onkin Roope-tarinoissakin usein sivuhahmona, vaikka kyseessäolevat tarinat eivät ole ''hänen osa-aluettaan''. On myös tarinoita, joissa ei ole Akua, Roopea yms. hahmoja, mutta on Iines. Se kertoo hieman Iineksen moniulotteisuudesta. Iines on niin vahva, että hän kykenee toimimaan itse juonen perustana, päärakenneosana. Kovin moni hahmo ei todellakaan kykene samaan asiaan.

Iineksen rooli Akkareissa on pääasiassa Aku ja Hannu-aiheisissa tarinoissa. Se ei ole hyvä asia, sillä Iines-tarinat saattavat siltä osin alkaa toistamaan itseään. Melkein aina tarinoissa joissa on Iines on myös Aku (ja usein Hannukin). Tarinat ovat vain taistelua Iineksestä - pääosin, tosin poikkeuksiakin löytyy paljon. Esimerkiksi Iines-lehdessä on tarinoita, joissa Akua ja Hannua ei näe, mutta Iines näkyy. Iines-lehti tuo mielestäni sitä puolta Iines-tarinoihin, mitä kaivataankin, mutta muuten lehti on vain toinen Aku Ankka-aiheinen lehti (tosin naishahmoilla) ja sen lukijatavoitteena on naispuoleiset lukijat. Miksi Aku Ankka-lehti ei kelpaisi naisille/tytöille? Mielestäni siinä osin Iines on turha. Akkariin voisi tuoda lisää Iines-lehden kaltaisia Iines-tarinoita, jolloin Akkari käytännössä ajaisi saman asian kuin Iines-lehtikin. Iineksen (ja muiden naishahmojen) roolin kasvattamisen. Nykyäänhän Akkareissa naishahmojen rooli ei ole kovin suuri, joka on mielestäni huonoa. Monipuolisuutta ei ole hankala tuoteuttaa. Akkareiden kyllästymisen saattaa aiheuttaa juuri monipuolisuuden uupuminen, sillä esimerkiksi Rahasäiliö-tarinat toistavat usein itseään. Iines Ankka-tarinat samoin. Piirtäjille hieman mielikuvituksen käyttöä mukaan, kiitos! Tällä hetkellä Iines-tarinat toistavat itseään liikaa Akkareissa, vaikka selvästi parempaan olisi mahdollisuus. Iineksen luonne on niin moniuloitteinen (kuten jo mainitsinkin), että toistuvuuden saisi helposti pois. Iines-lehti toi tähän poikkeuksen, mutta muuta se ei tuonutkaan. Kun Akkariin saataisiin erilaisia tarinoita Iineksestä, Iineksestäkin tulisi heti tärkeä hahmo, mitä Iines ei tällä hetkellä ole (vaikka pystyisi) muualla kuin Iines-lehtien tarinoissa. Jos tuo pieni seikka korjattaisiin, niin Iineksestä tehtäisiin paljon enemmän tarinoita mitä Iines ansaitsisikin, mutta käsikirjoittajat kuvaavat Iineksen luonteesta vain joitain puolia ja alkavat toistaa itseään. Iineksen luonteesta ''kaiken pitää mennä niin kuin haluan''-piirrettä kuvataan aivan liian usein, kuten myös Iineksen raivostumista Akulle. Muita luonteenpiirteitä ei kovin usein kuvata, vaikka muitakin luonteenpiirteitä Iineksellä toki on, niitä ei vaan kovin moni muista. Kuinka moni muistaa esimerkiksi tarinaa, jossa Iines olisi vienyt Akun syömään osoittaakseen kohteliaisuutensa? Kohteliasta Iinestä ei kovin monessa tarinassa nähdä, mikä on sääli, sillä Iineksen luonteet todellakin toistavat itseään (kuten tämä viestikin). Iines-tarinoista olisi mahdollista löytää uusi maku, eikä siihen edes paljoa vaadittaisi. Monipuolisuutta vaaditaan todella monissa asioissa, ja ankka-aiheiset tarinat kuuluvat niihin. Iines ei ole monipuolinen - vielä.

Tarinat, joissa mukana ovat Leenu, Liinu ja Tiinu, toisivat piristystä Iineksen toistuvuudelle. Harvoissa tarinoissa (miinus Iines-lehti) nähdään Leenua, Liinua ja Tiinua, vaikka hekin toisivat monipuolisuutta, sillä samalla mukaan saisi Tupun, Hupun ja Lupun. Se paisuttaisi tarinan hahmokaartia selvästi, mikä saattaisi piristää tarinaa. Iines-tarinat kun tuppaavat toistamaan itseään, Leenu, Liinu ja Tiinu toisivat erilaisuutta ja mahdollisesti jopa täysin ennennäkemätön tarina saattaisi syntyä, kun käyttäisi hieman mielikuvitusta (mihin käsikirjoittajien pitäisi kyetä) ja Leenua, Liinua ja Tiinua. He saattaisivat avata Iineksestä täysin uuden luonteenpiirteen ja Iines saattaisi alkaa ymmärtää Akun elämistä Tupun, Hupun ja Lupun kanssa, joka johtaisi siihen, että Iines alkaisi ymmärtää Akua enemmän. Tässä vaiheessa tarina olisi jo täysin erilainen kuin useimmat Iines-aiheiset tarinat. Haluan siis osoittaa, että Leenu, Liinu ja Tiinu toisivat Iines-tarinoihin selvää piristystä.

Iines on liian stereotypiamainen (omasta mielestäni). Iines on helposti raivostuva naisankka, mitä useimmat naiset eivät ole. Iineksen luonteesta löytyisi uusia piirteitä, jos niitä jaksettaisiin käyttää. Se saisi Iineksen vähemmän stereotypiaiseksi. Se taas lisäisi Iineksen suosiota, sillä Iines olisi selvästi kehittynyt, koska oltaisiin päästy pois yhdestä vaiheesta, mihin juututaan usein. Stereotypiat eivät ole aina huono asia (Aku sekä laiskuus), mutta joskus ne pilaavat useiden lukijoiden mielestä tarinat (Mikki ja täydellisyys). Iineksen osalla näin on tapahtunut, tosin melko lievästi. Iines ei ole tarpeeksi aito, vaikka täysin aitoa hahmoa emme haekaan. Aitoutta tarvitaan lisää (joka vähentäisi stereotypiamaisuutta), jotta Iineksestä alettaisiin pitää kunnolla. Liika aitous tosin karkottaisin lukijat. Täytyisi löytää kultainen keskitie, josta ollaan tällä hetkellä aivan liian kaukana. Mielestäni Iineksen luonnetta pitäisi siis muuttaa todella selkeästi.

Iines merkitsee Akkarille mahdollisuutta luoda tarina, joka painottuu suhdekuvioihin sekä suhteiden mukaantuomista. Sitä(kin) pitäisi mielestäni päivittää rajusti. Iineksessä on aineet paljon parempaankin, mutta tällä hetkellä niitä ei käytetä. Iineksen merkitys tarinoille on yleistetty aina samaan, eikä osata hakea uusia puolia. Ei näin! Kaikkea (mikä ei toimi) pitäisi päivittää tai kehittää, ja Iines ei toimi kunnolla tällä hetkellä. Jos Iineksen saisi kuntoon, Iines olisi Akkarille tärkeä perusta. Iineksestä saisi paljon erilaisia tarinoita ja merkityksiä tarinoille. Iines voisi esimerkiksi auttaa Akua, ei Iineksen halujen mukaan vaan Akun ohjilla. Tämänlainen tarina tuntuu hullunkuriselta, mutta se johtuu vain siitä, että esikuvia ei sille ole. Muita vastaavanlaisia tai edes melkein vastaavanlaisia tarinoita ei vain - valitettavasti - ole olemassa lainkaan, vaikka siihen olisi selvä mahdollisuus. Iines-tarinoita pystyttäisiin tekemään paljon enemmän ja paljon tärkeämpiä, mutta kukaan ei tee. Miksi?

Se johtuu siitä, että käsikirjoittajat eivät uskalla uudistua/uudistaa. Olisi katastrofi, jos he yrittäisivät jotain, mikä ei onnistuisi - heidän mielestään. Uudistuminen on hyvästä, ja Iines tarvitsee uudistumista. Käsikirjoittajien (ja piirtäjien) tulisi uskaltaa ottaa se riski (vaikka eihän se riski ole muualla kuin heidän mielissään). Se ei ainakaan voisi epäonnistua pahasti, sillä tällä hetkellä Iines on liian stereotypiamainen, liian itseään toistava ja liian vähäuloitteinen. Kun muutamia tarinoita, joissa asiat ovat toisella tavalla, saataisiin, niin tarinoita tulisi vain lisää ja ''uudistumistauti'' leviäisi. Jos muutama tekee jotain, niin useat tekevät sitä perässä. Pitäisi vain saada hieman uskallusta käsikirjoittajille, jotta kaikki onnistuisi.

Iineksestä puuttuu todella paljon asioita. Esimerkiksi perusluonteista aloitekyky, luottaminen ja kunnianhimo ovat kaukana siitä, minkälainen Iines-kuva meille annetaan. Muitakin luonteita puuttuu paljon, mutta tuossa oli vain muutama esimerkki. Iines on todella rajoittunut hahmo, mikä on äärimmäisen harmillista, sillä Iineksestä saataisiin paljon laajempi hahmo ja paljon parempia tarinoita, mikäli asioita vain lisättäisiin. Iineksen luonteenpiirteet joita kuvataan useimmiten ovat (melkein) kaikki samanlaisia. Millään muulla hahmolla ei ole niin samantapaisia luonteenpiirteitä kuin Iineksellä. Tämä onkin ongelma. Iineksestä saadaan vain yhdenlaisia tarinoita, kun luonteita ei uskalleta laajentaa kunnolla. Jos jotkin asiat ovat samanlaisia, ei niistä voida tehdä erilaisia! Iineksen luonteet ovat samanlaisia, jolloin Iines-tarinoista ei saada erilaisia kuin mitä luonteet ovat. Kyllästyminen uhkaa vahvana. Iineksen luonteita pitäisi todellakin monipuolistaa ja luoda erilaisia luonteita, jotta Iines-tarinoiden mielenkiinto pysyisi yllä. Sen ei pitäisi todellakaan olla liian hankalaa käsikirjoittajille.

Tässä viestissä tuon melko selvästi esiin Iineksen huonoja puolia, mutta onhan hyvistäkin puolista muutama kappale. Mielestäni selvä fakta on kuitenkin se, että Iines kaipaa muuttumista, jolloin Iineksestä saataisiin selvästi tärkeämpi ja monipuolisempi hahmo.

~kirja

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

No tässä mun mieli pide näihin kolmeen.

Onko Iines-tarinoita liikaa/liian vähän mielestäsi?liian vähän

Aku vai Hannu? Aku

Iines-lehti, turha vai hyödyllinen? hyödyllinen ( kivaa ajan vietettä ja muutenki kiva lehti)

No siinä mun ne kolme vastausta.

Vierailija

Noihin voisi vastata vaikka kaikkiin mutta tässä on muutama mielipiteeni

Iines tarinoita on liian vähän.

Leenu, Liinu, ja Tiinu tarinoita on liian vähän.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minun mielestäni Iines on todella hieno hahmo. Iines-sarjoja nähdään vain aika vähän Aku Ankassa. Kyllä niitä ainakin minun mielestäni pitäisi edes hiukan enemmän olla "akkarissa", Iines tuo aina sellaisen pikku juonenpoikasen tarinaan. Iines on aika tiukka ja helposti suuttuva hahmo, Ankkalinnassa. Se synnyttää helposti oikein mahtavan tarinakokonaisuuden. Iines-tarinat olisivat oikein kiva lisä enemmissäkin määrin meidän suomalaisten Aku Ankka-lehden sivuille.

Juuri tuo tavallinen klassikkojärjestely, Aku vai Hannu, on aika usein toimivan Iines-tarinan ydin. Riita on tavallinen asia, niin sarjakuvissa kuin muuallakin. Luulisi toistavuuden haittaavan noissa sarjoissa. Minun mielestäni asia ei kuitenkaan ole niin. Tuosta aiheesta pystyy keksimään paljon erilaisia juonijärjestelyitä, ja pidän itse asiassa todella monesta Iines-tarinasta. Parhaiten toimivana sarjana kuitenkin pidän Carl Barksin klassikkoa, Hannu Hanhen ensiesiintymistä "Avantouimaria". Tarina on niin toimiva, ja tuossa varsinkin Iines on huipussaan. Iines puolustaa Akua, mutta on Hannullekin vain juuri sopivan tiukka. Mahtavaa Barksia.

Hannun ja Akun lisäksi Leenu, Liinu ja Tiinu ovat aina värikäs lisä Iines-sarjoihin. Niissä ei kuitenkaan usein ole sitä samaa räväkkyyttä, mitä Aku ja Hannu-kaksintaistelusta useimmiten tarinaan tulee. Leenu, Liinu ja Tiinu ovat mielestäni hieman liiankin kilttejä Iinekselle, ja muillekin. Ei tarpeeksi vauhdikkaita sarjoja tule, useimmiten ainakaan. Iines merkitsee Aku Ankka-sarjakuvalle ylipäätään aika paljon. Iines on se Ankkalinnan kuria pitävä naishahmo. Iines on oikeastaan lähes täydellinen toteutus sellaisesta hieman komentelevasta ja tiukasta naishahmosta. Hienoa Barks.

Ihan kiva, että Iinekselle julkaistaan omaa julkaisuakin, Iines-lehteä, kaikki Iines-fanit saavat oman lehtensä. Ikävä kyllä niissä on useimmiten vain nykypiirtäjien useimmiten perin heikkoja tarinoita. Iines-lehti kuitenkin lopetettiin, mutta Iines-pokkari jatkaa. Iines-pokkari on oikein hyvä julkaisu, hieman liian kallis vain. Vaikka Iines on todella hyvä hahmo, ei hän minun mielestä kuitenkaan ihan omaa pokkaria/lehteä ansaitsisi. Vähän sellainen sivuhahmo kuitenkin on.

Onko Iines mielestäsi liian stereotypiamainen? Tähän kysymykseen täytyy vastata ihan näin. Iines kyllä toistaa itseään eri tarinoissa. Se ei kuitenkaan mielestäni ole ollenkaan pahasta, Iineksen kohdalla. Iineksen sopiva luonne, ja tiukka olemus, puree minuun, ja on purrutkin jo kauan. Kieltämättä Iines on vähän liian monissakin sarjoissa kuitenkin liiankin samanlainen

Iines vie minun mielestäni sekä tarinoita eteenpäin, että on kuitenkin hyvä sivuhahmo. Tuo riippuu aivan tarinoiden juonista. Sivuhahmona Iines on usein niissä tarinoissa, jossa suunnilleen koko tarinan Aku ja Hannu vain kiistelevät Iineksen suosiosta ja Iines on taustalla. Päähenkilöäkin Iineksestä löytyy. Osassa noista Aku ja Hannu-kaksintaistelutarinoista he tekevät kaikkea juuri Iineksen toiveisen mukaan. Se on minun mielestäni juuri sitä, että Iines on tarinan päähenkilö.

Iineksen rooli Aku Ankassa on minun mielestäni olla yleishyödyllinen naishahmo, joka sopivan tiukka kuitenkin joka tilanteessa. Iines on hyödyllinen lisä Ankkalinnaan, joka pistää jokaisen asian kuriin, välillä kovinkin ottein, sopivien "tiukan tädin" otteiden mukaan. Minun mielestäni monissa Iines-tarinoissa on yhdenlainen kiertokulku. Jotkin tarinat tarvitsevat Iineksen mukaansa, ja taas Iines tarvitsee useimmiten jonkin vauhdittavan sivu- tai päähahmon mukaan. Itse en kyllä voi kyllästyä Iinekseen, ainakaan lempipiirtäjäni Iineksenkin osalta, Carl Barksin tarinoissa. Barks on onnistunut luomaan Iineksestä juuri sellaisen, kuin pitääkin. Sopivan lisän Ankkalinnan hahmoihin.

Iineksen luonteessa on parasta kyllä se tiukkuus. Iines voi miten vain seurustella jonkin vieraanmiehen kanssa, mutta sitten kun näkee Akun tai Hannun jonkun tytön kanssa, niin Iines sulkee heti välit. Se on aika huvittavaa. Huonointa hänen luonteessaan on ehkä se ylenpalttinen shoppaileminen. Itse en erityisesti pidä niistä sarjoista, missä Iines melkeinpä pakottaa Akun kanssaan ostoksille. Lopulta Aku maksaa kaikki ostokset ja kantaa kamalan kasan paketteja Iineksen puolesta. Iines on oikeastaann aika laiskakin monissa tarinoissa, mitä ei tule usein huomioitua.

Minun mielestäni ainakaan Iinestä ei pidä muuttaa mitenkään. Vaikka Iineksessä on joitakin ärsyttäviä piirteitä, niin kuitenkin Iines on mielestäni aivan paras tuollaisenaan, tiukkana Ankkalinnan ainoana vakituisena naishahmona.

-Akuhullu

Vierailija

Iine son tietyssä mielessä ärsyttävä. Liian naiivi, pinnallinen ja keimaileva, ja suuttuu turhasta akulle. Se on ärsyttävää. Sori hätäinen vastaukseni, yritän peitellä NGF:in jälkiä.

Vierailija

Iines on minusta hyvä tuollaisenaan, mutta kieltämättä hän on välillä ärsyttävä.. Minä en pidä Iineksessä siitä, että jos hän näkee Akun jonkun vieraan tytön kanssa, hän suuttu heti eikä halua pitää mitään yhteyttä. Mutta sitten sarjakuvan lopussa hän saattaa mennä Akun luo sillein "Olinkohan Akulle vähän liian ankara? Pyydänpä anteeksi." ja sitten kaikki on taas hyvin. (no, tuo oli aika ontuva esimerkki mutta kai te ymmärsitte idean xD)

Minusta Iines-tarinoita on tarpeeksi, mutta Leenu, Liinu ja Tiinu-sarjoja liian vähän..

~mango

Vierailija

Iines on aivan normaali nainen, joka tulee helposti mustasukkaiseksi ja on äkkipikainen luonne. Mielestäni Iinestä näytetään sarjakuvissa juuri sopivan verran.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aku vai Hannu?

Mitä Iineksestä puuttuu?

Mitä Iines mekitsee Akkarille?

Miten Iines on vaikuttanut?

Onko Iines mielestäsi liian stereotypiamainen?

Toistaako Iines itseään liikaa? Voiko Iinekseen kyllästyä?

Mikä on parasta Iineksen luonteessa?

Mikä on huonointa Iineksen luonteessa?

Minusta Iineksen pitäisi valita Aku, koska hänhän se hänen alkuperäinen poikaystävänsä oli. Ja Aku välittää paljon enemmän Iineksestä kuin hannu. Eivätkä Iines ja hannu sovi kovin hyvin yhteen.

Mitäkö Iineksestä puuttuu? Ei mitään, hän on just täydellinen sellaisena kuin nykyään on.

Jaa, mitä hän merkitsee Akkarille? No mä veikkaan että hän on Akkarin tärkeimpiä ja parhaimpia hahmoja.

Iines on aika useinilahduttanut mua ja olisi hienoa jos minullakin olisi samanlainen ja yhtä kaunis tyttötystävä.

Eihän minusta ole liian stereotyyppinen. Hän on ihan tavallinen nainen, joka voi suuttua pahasti tai tulla mustasukkaiseksi.

Iineskö toistaisi liikaa itseään? Pois se minusta. Hän on aika monipuolinen ja keksii aina jotain uutta tekemistä. Hän ei todellakaan ole mikään tylsimys.

Iineksen luonteessa on parasta on se, että hän on toimelias ja tempperamenttinen. Hän paneutuu kunnolla Naisasiayhdistyksenkin asioihin.

Iineksen luonteessa on huonointa on se, että hän suuttuu liian helposti ja menee liian helposti Hannun mukaan. Hänen kannattaisi harrastaa itsehillintää.

Vierailija

Iineksellä on ollut aika paljon poikaystäviä. Mikäköhän ois tarkka luku määrä? Mitenköhän Aku ja Hannu jaksaa iinestä kun se on aina toisen ankan pauloissa?on niillä aika rankkaa. Musta ois parempi jos Hannu ottas jonkun toisen tyttöystävän ja jättäs Iineksen akulle kun silläkin tyttöystäviä on ollut aikas paljon 0 . Miten iines jaksaa aina akua vaikka Aku toilailee niin paljon :@ . Iines on aika usein naiskerhon tapahtumissa ja osalistuu hyvän tekeväisyyteen. Iines on aika kiltti kaikille kun hän osalistuu hyväntekeväisyyteen. Miten Iines on Tupun, Hupun ja Tupun täti. Iineksestä on paljon kysymyksiä mihin kukaan ei osaa vastata.

Vierailija

ansaitseeko Iines enemmän sarjoja?Iines ei ansaitse enemmän sarjoja.

Aku vai Hannu?Aku.

Onko Leenu,Liinu ja Tiinu sarjoja tarpeeks?Tarpeeks. ne on huonoja.

Mitä Iines merkitsee sarjakuville?Sitä että sarjakuvien suosio laskee.

Iines lehti turha vai hyödyllinen?Turha.

Mitä Iineksestä puuttuu?Paljonkin.

Mitä Iines merkitsee akkareille?Akkarien suosio laskee.

Miten Iines vaikuttaa?Minuun ainaki sillee et ankkalinnassa on tosi ärsyttäviä hahmoja.

Mikä on stereotypiaminen?

Onko Iines sarjoja liikaa vai vähän?Liikaa.

Sivuhahmo.

Ärsyttävä tyyppi.

Ei.

Eivät.

Iines on ärsyttävä ja tyhmä!

Vierailija

Tämähän on hyvä keksintö, tämä Iines-topic. Tälläiset pitäisi olla kaikilla Aku Ankan hahmoilla.

Mielestäni Iines on aika mehevä hahmo, tarkoitan siis että hänestä saa paljon irti. Muutakin kuin niitä iänikuisia Aku VS Hannu tarinoita. Barksin ja Rosan tarinoissa Iines on nähtävästi kiinnostuneempi Akusta, kuin onnekkaasta välillä egoistisesta Hannusta.

Iines Ankan päiväkirja on hyvä keksintö. Mielestäni ankkalinna tarvitsee lisää naispuolisia hahmoja!

Vierailija

Iines on jotenkin liian nokava, jonka takia en pidä hänestä. Aku tekee ihan inhimillisiä virheitä, mutta Iines aina uhkaa mennä Hannun seuraan, jos hän myöhästyy vielä kerran tai jtn.

Vierailija

Lainaus:
DD: Iines on jotenkin liian nokava, jonka takia en pidä hänestä. Aku tekee ihan inhimillisiä virheitä, mutta Iines aina uhkaa mennä Hannun seuraan, jos hän myöhästyy vielä kerran tai jtn.


Niinpä, ei tavallisella henkilöllä ole kahta poikaystävää, joita vaihtelee tarpeen mukaan. Iines on kyllä välillä aika ilkeä. Mutta kuitenkin tärkeä ja mielenkiintoinen hahmo.

>Ra12

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat