Tuunaa oma autosi. (tai keksi oma autosi ja tuunaa se)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aloitan nyt sanomalla, että en löytänyt tällaista keskustelua viimeisien kymmenen sivun välistä, joten jos satutte löytämään samanlaisen keskustelun niin älkää nostako sitä ensimmäisten joukkoon, vaan laittakaa siitä vaikka linkki tänne.

Tarkoituksena on tuunata haluamastaan autosta millaisen tahansa, kunhan vain viestit ovat asiallisia. Ja jos et keksi mitään autoa jota haluat tuunata, voit keksiä oman autosi ja antaa sille merkin, esim. itselläni olisi merkki nimeltä "Rondler" (ei oikeasti, se oli pelkkä esimerkki), ja voittehan aina tehdä nimiväännöksiä oikeista auto merkeistä, kuten "Ford" olisi vaikka "Foorti".

Muistakaa, että myös osat/osien nimet voi keksiä itse, sekä myös täytyy muistaa käyttää

mielikuvitusta.

Oma autoni olisi merkiltään Legend-2000.

Tuunaus:

-Tuulilasin ja muiden ikkunoiden värit ovat tumman siniset.

-Valoina toimisivat aaveen siniset, keskeltä yhdistyvät, viiden pienen lampun sarjat.

-Auton moottorina toimisi Ultramotor CW-20.

-Kiihdyttäjänä toimii Nightmare DGO-5000 joka kiihdyttää nollasta sataan 2,47 sekunnissa.

-Jarrut ovat Master-Breaks 2000.

-Renkaina pyörisivät Legend-2000 MM:t.

-Tekonahkalla ja tekoturkilla päällystetty ratti.

-2X tupla-pakoputket, vaikka auton päästöt ovat vain 1:2000 tavallisen auton päästöihin verrattuna.

-Rear (Takaosa) koostuisi Legend-2000 GP:n takaosasta, joka on hieman neliskulmainen, ja on viiden sentin korkeudessa maasta.

-Front (Etuosa) on myös Legend-2000 GP: stä otettu

ja senkin korkeus maasta on vain viisi senttiä.

-Värityseltään auto on sini-musta.

-Vinyylien kuvana on liekki, jonka väri on keskellä punainen, joka muuttuu oranssiksi, ja siitä taas keltaisen väriseksi.

-Sisällä on takapenkillä televisiot kiinni penkeissä ja etupenkeissä on hierovat tuolit pitkiä matkoja varten, sekä kaikissa penkissä on lämmitys. CD-soittimeen sisältyy myös DVD ja kaikki Playstation-versiot pelaamista varten. Kaiken lisäksi ovien kahvat ovat timanteilla koristeltua kultaa, mutta ikkunat on käsitelty niin että ne näyttävät vain normaaleilta kahvoilta.

-Varashälytin aistii 99% varmuudella varkaan metrin päästä ja alkaa hälyttää 70 desibelin asteista, pitkää ja kovaa ujellusta, niin kauan kunnes varas perääntyy.

Lisään muitakin asioita, mutta vasta sähly-harkkojen jälkeen illalla.

Kommentit (1)

Vierailija

Anteeksi aivan kamalasti että nostin tämän viestin mutta saisinko kysyä, miksei kukaan kirjoita tänne, onko keskusteluni aihe liian vaikea vai mikä siinä on vikana. Ihmettelen vain.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat