Uusimmat julkaisut

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä keskustelussa voit arvioida minkä tahansa ankka-julkaisuTässä keskustelussa voit arvioida minkä tahansa ankka-julkaisun uusimman numeron: Aku Ankan, Aku Ankan Ankan Ekstran, Roope-sedän, Aku Ankan Taskukirjan, Mini-Taskarin, Teema-Taskarin, Aku Ankan Satasivuisten ja niin edelleen.Julkaisun tarinat ja kansikuva arviodaan kouluarvosanoin 4-10 ja jos haluat, voit kommentoida tarinaa tarkemmin.

Tässä esimerkki:

Aku Ankka 36/2009

Kansi: Kansi ei ole ollenkaan hullummin piirretty, mutta tarina, joka kannen tulisi kertoa on liian vaikeasti ymmärrettävissä.7-.

Aku Ankka: Aku ja jousella ampumisen taito: Odotin kylläkin parempaa käsikirjoitusta Michael.T.Gilbertiltä, mutta tämäkin tarina on ihan mukiinmenevä.Vicarin piirrosjälki on aina yhtä hienoa nähtävää.7+.

Pelle Peleton:Tulevaisuuden kaupunki: Erikoinen idea, mutta hyvin toteutettu.Loppu oli hieman liian ennalta-arvattavissa.Kuka mahtaa olla tämän sarjan mystinen käsikirjoittaja?8½.

Karhukopla:Muumion kirous: En erikoisemmin pidä Karhukopla-tarinoista, kuten en tästäkään.Piirros on sekava ja loppu on liian outo ja yliluonnollinen.6-.

Aku Ankka:Alanvaihdos: Al Taliefro on toki hyvä piirtäjä, vaikka onkin mielestäni parempi piirtämään taustoja ja muita hahmoja kuin ankkoja, mutta tämän sarjan käsikirjoitus on tylsä.Eikä tarinassa näy paljoa muuta, kuin Akun naama, tekstilappu ja ikkuna.6½.

Muistaakseni tällaista keskustelua ei vielä ole ja tämä keskustelu on mielestäni tarpeelllinen, mutta jos pidät tätä keskustelua turhana potaskana, tai tälläinen on jo, niin älä valita siitä, vaan ole yksinkertaisesti kirjoittamatta tähän keskusteluun.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat