Taskareiden pintamateriaali...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli, olikos se nyt AATK Pintaa syvemmälle kun tuo pinta muuttui semmoiseksi kiiltäväksi ja aika "liukkaaksi" ja samalla hinta nousi. Kyllähän ne minusta ovat hienoja, mutta eivät minusta kauhean kestäviä.

Eli, minulla jotkut kulmat repsottaa eikä pysy kiinni kunnolla. Onko teillä sama juttu? Vai olisitteko halunneet pitää sen vanhan?

Kommentit (12)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No onhan tuo kiiltävä kyllä hienompi, mutta siihen jää helposti jälkiä, kun koskee siihen. Itselläni ainakin on hyvin säilynyt, kun käytän niitä varovaisesti.

Vierailija

Ääh, minusta olisivat voineet pysyä samanlaisia kuin olivatkin. Pyyhin joka toinen keskiviikko kiiltävien akkareiden kannet. siten ne eivät ole niin likaisia.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Taskareiden pintamateriaali...

kisumisu98 - 17.09.09 02:54 (ID 344065) Ääh, minusta olisivat voineet pysyä samanlaisia kuin olivatkin. Pyyhin joka toinen keskiviikko kiiltävien akkareiden kannet. siten ne eivät ole niin likaisia.


Millä pyyhit ne? Kastetulla rätillä?

Vierailija

Ei ajattelin vaan. Siis kun minullakin on nitä likaisia niin millä voin pyyhkiä ne ilman että pinta vetistyy... Ymmärrätkö?

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Tiedoksi, että hinnanousu 20 senttiä ei johtunut taskareiden pintamateriaalin muutoksesta, nimittäin hinta nousi 4,50:een jo vuoden 2008 ensimmäisestä taskukirjasta lähtien. Pintaa syvemmälle heinäkuussa oli ensimmäinen, jossa oli se kiiltävä pintamateriaali. Ja se taskari maksoi 4,50 euroa, kuten tavalliset taskarit nykyäänkin. Myös tuplien hinta on se 7,50 euroa, muuttui samaan aikaan. Minulle on ihan sama, mitä materiaalia kannet ovat, yhtä helposti rispaantuvat kulmat molemmissa malleissa, jos niitä lukee tai käsittelee kovakouraisesti.

Lainaus:
Ankkafani315: Hinnannosto oli vikatikki. Ostelen niitä nykyään harvemmin.


Jos se tulee nykyään vuodessa 2 euroa ja 40 senttiä kalliimmaksi kuin ennen, niin ei paljon kyllä pitäisi vaikuttaa yhden henkilön kohdalta. Vai puhuitko jostain aiemmasta hinnannoususta. Toki taskarien hinta on noussut koko historiansa ajan hieman.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat