tarinatalo

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kerro oma tarina. tämä on minun: Olipa kerran poika, joka valehteli aina. Hän huusi kerran apua, ja kaikki kyläläiset ryntäsivät auttamaan häntä. Mutta ei pojalla ollut hätää. Hän oli huijannut! Poika teki tempun monen monta kertaa. Mutta eräänä päivänä poika putosi rotkoon. Onneksi hän sai oksasta kiinni. Mutta se näytti hauraalta. Poika huusi apua. Mutta kukaan kyläläinen ei tullutkaan auttamaan. He ajattelivat että se on taas kepponen. Vähitellen pojan ote lipesi. Hän putosi pohjattomaan kuiluun. LOPPU.

Kommentit (3)

Vierailija

Tästä ei varmaan tuu kovin hyvää, mutta yritetään.

UNISSAKÄVELIJÄT

Eräänä aamuna, kun Aku käynnisti autonsa, hän huomasi hirveän asian. Autossa oli käärme! Aku kauhistui, koska hän oli luvannut viedä Iineksen illalla syömään autollaan, mutta Iines inhosi käärmeitä. Hän otti lapion, ja yritti heittää käärmettä ulos, mutta se ei lähtenyt. Aku huomasi olevansa myöhässä töistä, joten hän hyppäsi bussiin ja huristi margariinitehtaalle. Tehtaalla Aku sai pomoltaan haukut päin naamaa. Kun hän iltapäivällä saapui kotiin, hän huomasi käärmeen kököttävän autossa. Aku kuuli poikien huutoa: Liimatuubi on jäänyt auki! Pojat juoksivat ulos, ja alkoivat vetää käärmettä irti. He saivat sen irti. Aku huomasi että käärme oli kumikäärme, jonka pojat olivat unissa kävelessään liimanneet penkille. Aku vei Iineksen illalla syömään, mutta hän oli pojille vihainen.

Vierailija

kiitos! se oli tosi hyvä. nyt minä: Satu meni saunaan, pisti laukun naulaan. Satu tuli saunasta.....Mutta ei löytänytkään laukkuaan. Minne se oli voinut joutua? Hän löysi vain pinkin laukun,mutta halusi oman laukkunsa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat