Miksi Mikki on AkuAnkka lehdessä?????????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Miksi Mikki on AkuAnkka lehdessä? Se ie oikeastaan liity Akuun mitenkään. Onhan lehdessä toki muistakin, esim Pelle Pelottomasta, mutta hän sentään liityy asiaan! ;D

Sivut

Kommentit (62)

Vierailija

No totta kai, pitää olla! Mitä Aku Ankka olisi ilman Mikkiä, tosin en pidä hänestä kovinkaan paljoa. Kuuluhan hän sentään Disneyhyn, mutta jospa otitkin tuon nimen "Aku Ankka" kirjaimellisesti, ja luulit, että siinä ei muuta ole. ;P. No ei nyt sentään.

Roope Ankka 2
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

KukkaRuukku kirjoitti:Miksi Mikki on AkuAnkka lehdessä? Se ie oikeastaan liity Akuun mitenkään. Onhan lehdessä toki muistakin, esim Pelle Pelottomasta, mutta hän sentään liityy asiaan! ;D

Yksin kertaiseksi siksi koska mikki hiiri on Walt Disneyn luoma hahmo ja miksi mikillä pitäisi olla oma lehti onhan akkarissa reima rähmäkin eikä se ole ankka eikä ole pellekään

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Aku Ankassa on Mikki -juttuja, koska Mikki Hiiri kuuluu olennaisesti Disney- ja myös Ankka-maailmaan yhtälailla siinä missä Akukin sukulaisineen ja tuttavineen. Melkeimpä sama juttu on myös Veli Kanin yms kohdalla, hekin ovat Disney-maailman hahmoja.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Anteeksi, kun nostan tämän topicin, mutta nyt on pakko vastata!

Mikkis kirjoitti:Mikki on sentään vanhempi hahmo kuin Aku. Enemmän Mikki-tarinoita!

Mitä väliä on sillä, että Mikki on vanhempi kuin Aku? Sitäpaitsi Akkari on Akkari, ei mikään "Mikki Hiiren elämä ja teot" lehti! Aivan järjetöntä! Sitäpaitsi Mikillä on oma lehti, tosin se on kirjoitettu italiaksi. Jos välttämättä haluatte lukea tuplasti enemmän Mikki-tarinoita, niin lukekaapa lehteä nimeltä Topolino. Älkääkä unohtako opetella italiaa, jos haluatte lukea mokomaa Topolinoa.

Minä suorastaan vihaan sitä idioottimaista kikkanokkaa! Mokoma siimahäntä vain sotkee Aku&Mikki tarinoissa Akun hauskat jutut. Vihaan sitä ilonpilaajaa, minä VIHAAN SITÄ!! Eli haluaisin, että koko pallokorva potkittaisiin koko lehdestä, ja saisi liimautua täysin sinne Topolino lehteen pölöttämään italiaa!

Vierailija

Mikki on osa Aku Ankkaa. Vaikka hän on hiiri, se ei tarkoita, että hän ei Akkariin liittyisi, vaikka lehden nimi on Aku Ankka. Hän on yksi tärkeimmistä ja tunnetuimmista hahmoista!

Vierailija

Aku Ankan taskukirja kirjoitti:Mikki on osa Aku Ankkaa. Vaikka hän on hiiri, se ei tarkoita, että hän ei Akkariin liittyisi, vaikka lehden nimi on Aku Ankka. Hän on yksi tärkeimmistä ja tunnetuimmista hahmoista!

Just näinhän se on.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat