Hauskat kotivideot.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko ne kivoja.Ei.Mitä hauskaa siinä muka on kun ihmiselle käy jotain pahaa???

Kommentit (13)

Hermanni 313
Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Lainaus:
Hauskat kotivideot.

Kolmas Caballero - 30.09.09 05:53 (ID 351528) Onko ne kivoja.Ei.Mitä hauskaa siinä muka on kun ihmiselle käy jotain pahaa???

Mielestäni hauskat kotivideot ovat hauskoja, toki se, että joku satuttaa itsensä, ei ole hauskaa, mutta ei hauskoissa kotivideoissa yleensä ainakaan kovin pahasti satu;)!

Vierailija

Aluksi se oli ihan hauska formaatti. Mutta sitten kun suomalaiset alkoivat lähettää videoitaan, se ALKOI mennä vähän yli. Jokaisessa suomalaisessa videossa jossa esim. tipahdetaan trampoliinilta, on selvää ylinäyttelemisen makua! Jotkut tilanteet ovat ehkä jopa kokonaan järjestettyjä!

Sitten myös amerikkalaiset videot alkoivat huonontua. Aiheista tuli vakavampia ja monenkin videon "koominen" tilanne todennäköisesti päättyi sairaalareissuun. Myös amerikkalaisten videoissa alkoi maistua näytteleminen.

En siis katso enää.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minä katson kyseistä ohjelmaa edelleen ja nauran sille ihan rauhassa perjantai-illan ratoksi. Heh heh.

No siinähän EI ole alkuunkaan kyllä mitään hauskaa, jos jollekkin jotain oikeasti sattuu. Mutta ottakaa huomioon, että eivät läheskään kaikki videot kyseisessä ohjelmassa ole sellaisia, joissa edes voisi sattua jotain. Onneksi eivät ole.

Mutta siinä Budjettivaje on oikeassa, että jotkut videot ovat ainakin osin näyteltyjä, ja jotkut ehkä kokonaan järjestämällä järjestettyjä. Järjestetyt videot ovatkin monesti aika tyhmiä ja niille ei oikein viitsi/voi luontevasti nauraa.

Minun mielestäni parhaita kotivideoita ovat sellaiset videot, joissa on pääosissa eläin/eläimet. Ehkä juuri sen takia, että eläimet eivät oikeastaan osaa näytellä videoita kuvattaessa. Se tekee eläin-aiheisista videoista siis kaikista luonnollisimpia.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Muistakaa, että ihminen saattaa joskus näytelläkkin sitä, että hänelle käy kipeää. Niin tempusta/tapahtumasta tulee muka näyttävämpi ja jotenkin kierolla huumorintajulla täten hauskempi. Ilman näyttelyä jotkut tilanteet saattaisivatkin näyttää aika "kuivilta" eli tylsiltä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Eihän Japanissakaan ole kunniottavaa ollenkaan nauraa toiselle. Mutta itsensä likoonlaittaminen jotta muut pääsevät nauramaan on suvaittavaa.

Hauskat Kotivideot on ihan Ok.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Ei mustakaan ne videot missä ihmisille sattuu jotain ole hauskoja, mutta eläinvideot on hauskoja. Kerran kaksi kissaa alkoivat tanssimaan musiikin tahdissa. Se oli kyllä aika huvittava näky.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat