Vuonna 2012 ilmestyy 3000 Akkaria.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Näin tuon Ankallisvisasta.Koska siinä oli tälläinen kysymys:Minä vuonna ilmestyy 3000:s Akkaria?Niin laitoin:2012.Kannattaa odottaa mutta silloin voi tull maailmanloppu.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Hän kaiketi meinaa, että vuonna 2012 ilmestyisi 3000 aku ankka-sarjakuvapainosta? Vaiko jotain uuta? aika ööh, kummalliselta tuo määrä kuulostaa. Ehkä siihen pitää ottaa kantaa, vaiko sitten tuohon mainittuun maailmanloppuun?

(Toivottavasti ei maailmanloppu silloin tule, kun Epuiltakin ilmestyy uusi levy...)

Sami-96

Vierailija

Tarkotatko, että vuonna 2012 ilmestyy 3000. Aku Ankan lehti vai, että silloin ilmestyy kaikista Aku Ankoista(lehdistä, taskareista, minitaskareista ja kaikista muistakin Aku Ankan kirjoista ja lehdistä) niin 3000. Vähän epäselvä otsikkokin. (h)

Tali
Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

Miten kävisi, jos Apophis törmäisi Maahan

Arvioitu Apophiksen mahdollisten törmäyskohtien jono. Kyseessä on yksityisen säätiön tekemä hyvin epätarkka arvio.

NASA on arvioinut Apophiksen törmäysräjähdyksen olevan voimaltaan 880 megatonnia, aikaisemman arvion mukaan 1480 megatonnia. Se vastaa 15-25 suurinta koskaan räjäytettyä vetypommia, Tsar-Bombaa. Syntyy ehkä noin 5-6 km luokkaa läpimitaltaan oleva kraatteri. Tuhoalueen läpimitta lienee muutamia satoja kilometrejä. Jos asteroidi törmää 1000 km itään Kalifornian rannikosta, se nostaa Amerikan itärannikolle paikasta riippuen noin 2,6-12,7 m korkean tsunamin[3]. Vertailun vuoksi Barringer-kraatterin synty ja Tunguskan räjähdys synnyttivät kumpikin noin 3-10 megatonnin räjähdyksen. Vuonna 1883 tapahtunut jättimäinen Krakataun tulivuoren räjähdys vastasi 200 megatonnia TNT:tä. Monien väitteiden mukaan Apophis osuisi juuri Atlanttiin, josta se nostaisi korkean kaupunkeja tuhoavan hyökyaallon. Eräiden tietojen mukaan noin 250-390 m:n läpimittainen Apophis törmää nopeudella 13 km/s melko lähelle päiväntasaajaa Suomesta itään välillä Etelä-Siperia-Keski-Amerikka-Afrikka. Suomea lähimmät mahdolliset törmäyskohdat ovat tämän mukaan Afrikassa Mauritanian tienoilla ja Pohjois-Kazakstanissa. Apophiksen osuma reitillä olevaan Kolumbiaan tai Venezuelaan voisi tappaa arviolta noin 10 miljoonaa ihmistä. Maailmanlaajuista, ilmastoa muuttavia vaikutuksia törmäyksellä ei liene. Joidenkin arvioiden mukaan voimakas, rakennuksia tuhoava 6-7 Richterin järistys syntyy törmäyskraatterin lähelle.[4].

Vierailija

tutkijat nimeää aina uuden maailmanlopun päivämäärän, toistaiseksi mikään ei ole toteutunut, kuten voitte varmaan päätellä. sitäpaitsi, jos se tuleekin, ei me sitä huomata. jos esim. otsonikerros tuhoutuu, syntyy niin kova paine, että kukaan ei edes huomaa, että kuolee. sitä vain kuolee. KOSKA VAAN voi tulla maailmanloppu.

nyt tais kyl tulla k-18 aineistoa...

Vierailija

Kurkatkaa vaikka ne jotka ihmettelee topiccia niin kurkatkaa Ankkallisvisa ja sittean painatte Vaikea.Tujasitteko?Hyvä.

Vierailija

Tarkoitit varmaan *tajusitteko vai?

Aika naseeta!:D

Toisaalta siihen on pitkä odotus aika, mutta hyvää kannattaa odottaa!:D:)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat