Sivuston ulkoasu

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

tyhjennetty. You know how to start so you know how to end.

Sivut

Kommentit (16)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämähän on aika selvästi nettisivuja koskeva topic, eli mitäs tämä Pulinoissa tekee..?

Kuulun siihen ryhmään, jonka mielestä sivut eivät ole "tylsän värittömät" tms. vaan sopivan selkeät ja hillityt. Värit ja fontit ovat sopivia ja natsaavat toisiinsa, eikä tausta aiheuta migreeniä olemalla liian värikäs/kirkas. Valkoinen on sekin ikävä tuijottaa pidemmän päälle.

Jos sivustot ovat rajoitteidensa perusteella suunnattu nuoremmille kuin allekirjoittanut, on hyvä, että ulkoasu ei ole samaa linjaa. Esim. Kalle Ankan sivut ovat ihan liian täynnä kaikkea (värejä, fontteja, tekstiä, kuvia..), paljon mieluummin katselen näitä sivuja.

Vierailija

Ihan hyvä ulkoasu, mutta tausta vois olla värillinen. vaaleilla väreillä täytetty esim. vaalean punainen, vaalean sininen ja jne. ja jne....

Mainokset ärsyttää joskus, mutta joskus niitä on ihan kiva lukee.

sivujen ulkoasulle antaisin tällä hetkellä arvosanan 9

Vierailija

En näe pätevää syytä muuttaa ulkoasuja. Säästyy ylläpitäjien aikaa, jos ei olla koko ajan hinkumassa muutosta ulkoasuun.

Vierailija

_wonderlust_ tietenkin sellainen tausta joka olisi aivan TÄYNNÄ kaikkea ei olisi hyvä, mutta joku vaalea väri olisi kiva taustalla. Sivujen ulkoasu on kyllä ilman sitä värikästä taustakin erittäin hyvä.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Fanny.:

_wonderlust_ tietenkin sellainen tausta joka olisi aivan TÄYNNÄ kaikkea ei olisi hyvä, mutta joku vaalea väri olisi kiva taustalla.


Niinhän siinä on, tuollainen vaalea.: P Esim. vaaleat pastellivärit ovat siitä ongelmallisia, että aika moni kokee ne vastenmielisiksi ja pikkuyttömäisiksi, ja esim. hempeä vaaleanpunainen tuo mieleen enemmänkin Barbie- kuin Akkari-saitin.

Vierailija

Voisi kokeilla jotain räväkkää variä sivuston taustalle tämän hieman tylsän vaalean tilalle, joka kuitenkin sopisi Akun maailmaan. Graafisesti, esim. fontit ovat onnistuneet hienosti, juuri Aku Ankan brändiin sopivat. Siinä minun mielipide.

Vierailija

Minusta vaalea tausta on olennainen, mutta tekstit voisivat olla vaikka oransseja =) Minua mainokset eivät ainakaan haittaa, mutta ei niistä mitään hyötyäkään tunnut olevan...

Vierailija

Jep vaalea tausta on ihan hyvä mutta voisi olla hyvä että tekstit tulisivat jollain muulla värillä..Mainokset eivät muakaan haittaa!¨

~von ankka, matkalla kohti tuhannetta viestiä~

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Sivuston ulkoasu

jasupasu01 - 09.07.10 06:40 (ID 579923) Kokonaan musta tausta.

Ja minkähän värinen olisi fontti/teksti?

Ei ainakaan musta, sillä siinä ei näkyisi tekstiä.

Tyhmäkin sen tajuaa.

Mainokset eivät minusta ole haitallisia, mutta minä en ainakaan niitä klikkaile.

Minusta tausta on hyvä, ehkä joku haalea/vaalea väri piristäisi. Esim. vaaleansininen.

-ankkakkna-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat