Hymiökerho.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Täällä voidaan keskustella Hymiöistä ja niiden muodostumisesta jos haluat tulla tänne niin laita tällein: :)

Kommentit (9)

Vierailija

Eikös näitä hymiö keskusteluita ole jo miljoona ja niinstä koko ajan sanotaan ja silti vaan tulee lisää niitä topiceita.

Vierailija

Argh... Tämän TYYLINEN aihe on jo. Kannattaa stekata Ankkafani315:den ''ÄLÄ KYSY MITEN TEHDÄÄN HYMIÖ, TAI SAAT MINUT PERÄÄSI!'' jos haluaa tietää miten hymiöt tehdään.

Ja mitä aihetta saa aikaan hymiöistä? ;) ''Roopella on hyvä päivä, koska hän iskee silmää'' Eijeijei tällei... Antakaamme tämän keskustelun upota, kuin kivi pohjaan. Paitsi jos aivan välttämättä haluatte tämän pinnalla pitää. mutta EN suosittele....

//Kolmas Caballero, ei tarvii hertsata, ku kaikkihan yrittää vain auttaa, ja saada foorumi parempaan suuntaan : ) Eli ei tarvitse ottaa nokkiin : ) (Siis ei mitenkään pahalla)

Vierailija

Näitä on jo monta, ja paras on ''ÄLÄ KYSY MITEN TEHDÄÄN HYMIÖITÄ TAI SAAT MINUT PERÄÄSI!!!'' topic, ja onhan näitä ollut monta silloinkin kuin olin rekannut tänne.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Näitä hymiö-topicceja on jo pilvin pimein ja aivan liikaa, eikä näitä enää tarvitse todellakaan tehdä! Tämäkin topic on turha, koska siinä topicissa minkä edelliset käyttäjät ovat maininneet, on jo ohje kaikkiin hymiöihin.

Eli lukkoon vain tämäkin topic!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Hymiökerho.

Donald-91 - 06.10.09 04:55 (ID 354324) Näitä hymiö-topicceja on jo pilvin pimein ja aivan liikaa, eikä näitä enää tarvitse todellakaan tehdä! Tämäkin topic on turha, koska siinä topicissa minkä edelliset käyttäjät ovat maininneet, on jo ohje kaikkiin hymiöihin. Eli lukkoon vain tämäkin topic!


olen samaa mieltä!! näitä on liikaa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat