Nummisuutarin Aku

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette sarjasta? Minusta se oli ok, vaikka en ole lukenut sitä kokonaan!:)

Sivut

Kommentit (35)

Vierailija

Joo, huomasin! Mutta ei se haittaa!

Nyt olen lukenut sen kokonaan, oli tosi hyvä sarja. Ei ehkä lempisarjojani mutta hyvä kuitenkin!

Vierailija

Ihan ensiksi: PERUSTELKAA vastauksenne, hyvät ihmiset. Mielipiteet pitää aina perustella, perustelut tuovat enemmän mielenkiintoa viestin lukemiseen. Pelkkiä muutaman sanan viestejä on tylsä lukea. Jos tarina on hyvä, niin kertokaa myös MIKSI se on hyvä, mikä siitä tekee niin loistavan jne.

Itse en oikein lämmennyt tuolle Nummisuutarin Aku -tarinalle. Alku on hiukan epäselvä, koska minusta tuntui lukiessa, että se alkaa kesken kaiken, vähän kuin hypättäisiin suoraan toiminnan keskipisteeseen. Alkuun olisin toivonut jotain selitystä, että miten ankat päätyivät teatterihommiin. Muutenkin tarina on hiukan epäselvä, joka varmasti johtuu siitä, että en ole lukenut alkuperäistä Aleksis Kiven Nummisuutarit -näytelmää. Luulisin, että jos lukisin nyt tuon oikean opuksen ja sen jälkeen tuon Aku-tarinan, niin varmasti tajuaisin tarinasta enemmän. Kuitenkin odotin Korhoselta paljon enemmän.

Vierailija

Joo,Mattii on ihan oikeassa,perustelkaa vastauksia!Mutta tarinan suhteen olen eri mieltä,pidin siitä nimittäin kovasti,vaikka en ole ikinä lukenut Kiven nummisuutareilla.Noh,alku oli vähän sekava,siihen asti,kun ankat astuivat kehiin ja siihen,kun näytelmä alkoi,mutta sen jälkeen tarina sujui minusta jouhevasti,ja oli hervottoman hauska.Mukavaa minusta oli tässä sarjassa myös se,että Touho oli mukana,sillä häntä ei usein nähdä Aku Ankan sivuilla.Tälläisia sarjoja,kuten myös se Minuhe egyptiläinen-sarjoja lisää,vaikka tuon Minuhe-sarjan kantta moitin tuonnoin jossakin topicissa.Tässä sarjassa oli,kuten sanoin,kaikki kohdallaan,myös kansi.Sanoisin,että Korhosen paras sarja!Sarjan perusteella voisin lukea myös tuon Aleksis Kiven nummisuutarit.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Oli se aika hauska. Se oli aika sekava omasta mielestä koko tarinan ajan, mutta ei se menoa haitannut. Siinä vaihtui näyttämöt liian niinku noopeesti ja sitten en aina tienny että millon näyteltiin ja millon ei oltu lavalla. Mutta oli hienosti piirretty ja hasukoja kohtauksikin oli, esim. lopussa kun lavaste kaatuu Akun päälle yms. Oli taas omasta mielestä hieno esitys suomalaiselta Kari Korhoselta.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat