9-vuotiaiden-topic.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eläkkä tässä topicissa voi keskustella 9-vuotiaiden koulu jutuista ja muista 9-vuotias jutuista.Eli suosittelisin kaikki 9-vuotiaat tähän topicciin.

Kommentit (10)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mitäs järkeä tässä topicissa on? Mitä, jos kaikki tekisivät omalle iälleen topicin? Niitä olisi ihan tuhottomasti, sillä täältä löytyy varmasti kävijöitä aina 9 vuotiaasta sinne 20 vuoteen (ja muutama ylikin). Mieti ennenkuin teet topicin.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Ei kirjoiteta enään tänne tuota "ei mitään järkeä" juttuja, vaan jos on oikeata asiaa, niin sitten kirjoitetaan tänne. En tarkoita kuitenkaan pahalla. :)

Vierailija

Täällä voi olla 9-50-vuotiaat puhumassa 9-luokkalaisen koulu tunneista Esim.Millaista on ollut olla 9-vuotias tai minkälainen lukkari sinulla oli 9-vuotiaana tai jotain tuollaista.En kuitenkaan toivoisi tänne niitä jotka kirjoittavat sanan mimitä järkeä tai lukkoon tai turha.Jooko?Aloitetaan.

Vierailija

No miksi juuri 9 vuotiaiden lukkarista eikä vaikka 12 vuotiaiden. No tehdäänpä kaikkien ikäluokkien topicit niin olisiko se hyvä. Ei olisi. Ja lukkarista voi puhua vaikka koulutopicissa.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 9-vuotiaiden-topic.

Kolmas Caballero - 08.10.09 08:10 (ID 355273)

No........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ah, tällä vankkumattomalla perustelulla vakuutit meidät kaikki.

Nyt olisi lukolle tarvetta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat