Lempi näyttelijä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kertookaa kuka on teiän lempi näyttelijä??? Ei ole kauheaa jos ei ole lempi näyttelijää tai jos niitä on monia. Voi myös laittaa inhokki näyttelijän kunhan sitä ei ruveta haukkumaan, koska se voi olla jonkun muun lempi näyttelijä. Laittakaa TV-ohjelma tai elokuva missä kyseinen näyttelijä näyttelee.

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

Mun lemppareita on Harrison Ford(Indiana Jones, Star Wars, Takaa-ajettu), Shia LaBeouf(Transformers, Indiana Jones, Paranoija), Bill Murray(Ghostbusters, Päiväni Murmelina), Arnold Swazenegger(Terminator, Last Action Hero), Jackie Chan(Shangai Noon, Shangai Knighst, Kultainen Medalijonki), Owen Wilson (Shangai Noon, Shangai Knighst, Armageddon), Will Smith (MIB, IRobot), Tommy Lee Jones (MIB, Takaa-ajettu), Jim Carry (Mask, Yesman), Zac Efron(17 again), Rick Moranis(Ghostbusters, Kulti kutistin kakarat), Heath Ledger(Yön Ritari), Johnny Depp(Pirates of the Carribean) ja Angelina Jolie(Tomb Raider).

Vierailija

Onhan niitä vaikka kuinka monia, mutta mielestäni mainitsemisen arvoinen on Daniel Day-Lewis, joka näytteli elokuvassa There Will Be Blood, ja sai parhaan miespääosan oscarinkin.

Vierailija

No, henkilökohtaisesti parhaat ovat:

Roger Moore (James Bond-elokuvat)

Christopher Lee (Taru Sormusten Herrasta-elokuvat, Staw Wars Episodit II ja III, Dracula sekä 007 ja kultainen ase)

Christopher Walken (Click, 007 ja kuoleman katse)

Sean Connery (James Bond)

Ian McKellen (Taru Sormusten Herrasta, X-Men)

Donald Pleasence (Elät vain kahdesti, Dracula 1978, Halloween)

sekä Leslie Nielsen (Mies ja alaston ase-trilogia, Scary Movie-elokuvat)

Ja naisnäyttelijöiden puolelta:

Teri Hatcher (Huominen ei koskaan kuole, Teräsmies (TV-sarja))

Denise Richards (Kun maailma ei riitä)

Britt Ekland (007 ja kultainen ase)

sekä Emma Watson (Harry Potter-elokuvat)

Vierailija

Christopher Lee on suosikkini, Star Warsissa ja LOTRissa ainakin! Saruman ja Count Dooku on mahtavia hahmoja! Hienoja pahishahmoja.

Vierailija

Heh! Kaksi näyttelijää nousee yli muiden. He ovat Esko Kovero, joka näyttelee Salatuissa elämissä Ismo Laitelaa, sekä Jarmo Koski, joka puolestaan näyttelee Seppo Taalasmaata.

Vierailija

Älä myöskään Jones Duck unohda Leen tulkintaa siitä aidosta ja alkuperäisestä Kreivi Draculasta, sekä yhdestä Bondin pahimmista vihollisista, Francisco Scaramangasta eli miehestä, jolla on kultainen ase!

Vierailija

Ehdottomasti Johnny Depp!!!!!! Se on nii paras varsinki Pirates of the caribbean- leffoissa. sit on Daniel Radcliffe ,Orlando Bloom, Eijah Wood ja sit se joka näyttelee Ronii Harry Pottereis en vaa muista sen näyttelijän nimee. on niit aika monii muitki.(=

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat