Aikamatkailua ankkalinnassa - leikki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No niin, en ole mielestäni tällaista täällä nähnyt, jos on, niin linkki sinne vaan.

Ankkalinnassa kaikki ovat oppineet uuden kyvyn, ja kyky on matkustaa ajassa taaksepäin, ja sieltä takaisin nykyisyyteen. Nykyisyydestä ei voi matkustaa tulevaisuuteen.

Leikin ideana on siis että ensimmäinen käyttäjä sanoo jonkun hahmon menevän ajassa taaksepäin, siis menneisyyteen. Hän kertoo kuinka paljon hahmo on mennyt ajassa taaksepäin ja mitä hahmo on muuttanut menneisyydessä, vaikkapa rikkonut katulampun.

Käyttäjä kaksi kertoo miten tämä käyttäjä yhden menneisyyden teko on muuttanut ankkalinnalaisten elämää. Ymmärsittekö?

Käyttäjä 1 sanoo: "aku ankka matkustaa menneisyyteen kaksi tuntia. putkahtaa julle ankanpään patsaan viereen ja lähtee kävelemään kohti keskustaa. Matkalla hän kompastuu limupulloon. Aku laittaa limupullon roskiin ja matkaa takaisin nykyisyyteen."

Käyttäjä 2 sanoo: "Akun tultua takaisin tämä huomaa dinosaurusten murskaavan pääkatua, limupullossa olleen pahan hengen suututtua pullon roskiin viskaamisesta hän taikoi dinosaurukset maan päälle."

Käyttäjä 3 sanoo: "iines matkaa kolme vuotta menneisyyteen..."

Mielikuvitusta kehiin! Seuraava kirjoittaja aloittaa.

Sivut

Kommentit (25)

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankanpojat matkaavat ajassa taaksepäin 5 viikkoa. He löytävät ritsan ja piilottavat sen kaivamalla maahan kuopan. Ankanpojat peittävät ritsan hyvin ja palaavat nykyhetkeen.

Ps aika hauska leikki!

Vierailija

Aku matkaa 1000 vuotta taaksepäin ja hän varastaa viikinki kypärän ja piilottaa sen pusikkoon ja palaa nykyhetkeen! :)

Menikös oikein? :D

Mukava leikki :]

Vierailija

Aku matkustaa reilun 200-vuotta ajassa taaksepäin.Siellä hän joutuu keskelle Amerikan sisällissotaa.Hän pilaa amerikkalaisten hyökkäykset ja auttaa brittejä.

Vierailija

Oikein meni, jatkakaa samaan malliin. Eli joku laittaa tarinan, jossa ankkalinnalainen matkaa ajassa taaksepäin, ja tekee siellä jotain. Seuraava laittaa mitä seurauksia koituu edellisen kirjoittajan viestin aikamatkasta. HUOM! Matkaajan ei tarvitse olla aku.

Aku matkaa kaksisataa vuotta takaisin, ja huomaa seisovansa keskellä puhelinkoppia. Hän avaa oven varovasti ja pujahtaa ulos.

Siellä täällä näkyy kirjakauppoja, knallihattuja ja punaisia puhelinkoppeja ja kerrosbusseja.

"ou nou, mitä minä menin tekemään?!" aku ajattelee epätoivoisena.

Vierailija

Hessu Hopo matkaa 14 vuotta taaksepäin keskelle vuoden 1995 jääkiekkofinaalia. Sitten hän kompastuu portaisiin ja lentää päin pleksiä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Aikamatkailua ankkalinnassa - leikki

ZZZZZZZZZZZZZZ - 20.10.09 01:53 (ID 363784) Hessu Hopo matkaa 14 vuotta taaksepäin keskelle vuoden 1995 jääkiekkofinaalia. Sitten hän kompastuu portaisiin ja lentää päin pleksiä.


Ankkalinnassa Hessu huomaa että koko Ankkalinna on muuttunut autiomaaksi. Hän joutuu matkustamaan auton sijasta kamelilla. : D

Vierailija

Lainaus:
Re: Aikamatkailua ankkalinnassa - leikki

CrazyDuck12 - 17.10.09 11:50 (ID 360936) Mikki matkaa Berliinin mm kisoihin ja tekee juoksun maailman ennätyksen


Kun Mikki tulee takaisin hän huomaa, että Ankkalinna on ryhtynyt urheilemaan kaikin voimin. (HUOMAUTUS)Se on MM!

Vierailija

Roope Ankka matkustaa ajassa 8 viikkoa taakseppäin. Hän tapaa Kroisos Pennosen ja heillä alkaa riita siitä, kummalla on parempi T.V kanava.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat