kultaryntäyksen tilalle

mitä haluaisitte kultaryntäyksen tilalle?

Sivut

Kommentit (33)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

djlordi kirjoitti:Ei mielellään mitään JS:llä tehtyä peliä niinkuin Kultaryntäys, koska sivut jumittaa sen takia. Muita pelejä voisi tulla kyllä lisää.

Siis tuo JS = JavaScript.

Vierailija

Toivottavasti ei tule mitään tilalle. Saisivat vihdoinkin saada sivut kunnolla toimimaan, ennen kuin alkavat mitään uusia keräilykilpailuja.

Vierailija

Valkokaapu kirjoitti:Toivottavasti ei tule mitään tilalle. Saisivat vihdoinkin saada sivut kunnolla toimimaan, ennen kuin alkavat mitään uusia keräilykilpailuja.

Taisi vain johtua siitä yllättävästä suuresta Akkarikansan ryntäyksestä! Uskoisin homman toimivan jatkossa vaikka ehdottamani timangiryntäys alkaisikin..:)

Vierailija

Juu... kyllähän se kirjasto sais jo aueta ja olishan se kiva jos tulis semmonen timanttiryntäys mutta en usko että tämmösiä kisoja tulee hetkeen on näis kumminki aika iso työ :)

upper
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ei näitä kisoja pelkästään meidän iloksi suunnitella. Kyllä näitä kävijämääriä on kiva esitellä yhteistyökumppaneille ja mainostajille. On varmaan mainoksia tuplamäärä sivuilla jos vastaavia kampanjoita vielä väsätään.

upper
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Näin keväällä maastosta paljastuu roskaa ja roipetta ihan sikana. Ankkalinnakin pitäisi puunata kesäkuntoon. Siksi ehdottaisinkin talkooporukalle ratkiriemukasta roskarallia, jonka aikana kerätään tonnikaupalla roinaa Akkarin sivuilta ja rahdataan jätteenkeruulaitokseen, jossa pientä korvausta vastaan Pelle Peloton keksaisee romppeille kierrätyskäytön. Mukavaa ja kasvattavaa kullanhimon sokaisemalle ankkanuorisolle, eikö?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat