Paras kovakantinen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin mikä susta musta Roope ankan elämä ja teot

Kommentit (10)

Vierailija

Höm.. Eikös täällä ole jo tämmöinen topic?

En oikein tiedä, mikä on lempparini sillä omistan jo 10 kovakantistas kirjaa (VASTA)!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Paras kovakantinen

h1 - 31.10.09 02:11 (ID 373260)

en tiedä


En minäkään, ja minäkin olen mielestäni jo nähnyt samanlaisen.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Paras kovakantinen

h1 - 31.10.09 02:11 (ID 373260)

en tiedä

Tuommoiset "en tiedä" tyyppiset viestit voisi jättää suosiolla pois, koska se ei hyödytä ketään vaan se lasketaan viestimäärän kasvattamiseksi! Ja Taikaviitta-97, jos kerran tämä Carl Barksin joulu on paras kovakantinen, niin miksi ihmeessä et perustele, että minkä takia tämä on hyvä? En jaksaisi jokaiseen topaan mennä valittamaan, mutta yrittäisin sanoa ihmiselle melko huonolla tuloksella, että lopettakaa turhien topien tekeminen ja hyödyttömien aiheiden tekeminen myöskin. Tässä on yksi hyödyllinen vinkki kaikille:

§1: Viestien määrä ei ole tärkeä vaan niitten laatu. Monikaan ei ilmeisesti ymmärrä sitä, että viestiä EI tehdä hutaisulla niinkuin ei topiakaan. Kun pitää jatkuvasti lähettää en tiedä joo ei en oo lukenut- viestejä vain viestimäärän kasvattamiseksi. Ne ketkä yrittävät tulla paremmiksi käyttäjiksi, niin tässä vinkki: Tee vähintään 500 merkin viestejä, niinkuin minäkin teen.

-K-IP227

Vierailija

parhaita on kovkantiset uusintapainokset vuodelta 1960-1990 koska niissä on tosi hyviä tarinoita ja Mikki tarinoita kato ku nniitä ei pahemmin näy nykyään :D :]

täyttä asia ki-p (kirjoitinko oikein)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat