aiotko ottaa sikainfluenssa rokotteen?

Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

Minä ainakin otan!

Sivut

Kommentit (74)

Vierailija

En oo ihan varma vielä, kun Ilta-Sanomissa oli, että se saattaa aiheuttaa sellaista tautia joka saattaa johtaa halvaantumiseen ja sitten saattaa sen rokotteen jälkeen saada jotain jälkioireiluita. Amerikassa joku oli sen rokotteen takia menettänyt puhekykynsä ja kävelytaitonsa, niin nyt hän pystyy vain kävellä takaperin. Joten hieman kyseenalaista vielä...

Tali
Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

[quote]Re: aiotko ottaa sikainfluenssa rokotteen?

Janne95 - 29.10.09 07:53 (ID 371710)

En oo ihan varma vielä, kun Ilta-Sanomissa oli, että se saattaa aiheuttaa sellaista tautia joka saattaa johtaa halvaantumiseen ja sitten saattaa sen rokotteen jälkeen saada jotain jälkioireiluita. Amerikassa joku oli sen rokotteen takia menettänyt puhekykynsä ja kävelytaitonsa, niin nyt hän pystyy vain kävellä takaperin. Joten hieman kyseenalaista vielä...[/

Minä taas luin uutista, jossa sanottiin että se voi aiheuttaa kuumetta ja pistokohdan punoitusta,pahoinvointia. Ja tää uutinen on aika tuore.

Vierailija

En ota. Iskäni sano, että me ollaan terveitä ihmisiä ja jos tarttuu me sitten olemme siinä possuflunsassa, minkäs sille voi.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: Otatko sikainfluenssa rokotteen?

AkutykkääIineksestä - 29.10.09 08:02 (ID 371728) En ota. Iskäni sano, että me ollaan terveitä ihmisiä ja jos tarttuu me sitten olemme siinä possuflunsassa, minkäs sille voi.

Niinpä. Ihan turhaa ottaa jotain rokotetta. Sitä paitsi vaikka sen rokotteen ottaisi,niin saattaisi se sikainfluenssa silti tarttua.

Vierailija

Totta ihmeessä otan!

Kerrankin kun hallitus tarjoaa jotakin ilmaista koulutuksen lisäksi, niin eihän sitä nyt rakastavan Jumalan nimeen ja kaikki mikä on pyhää, kannata jättää ottamatta.

Vierailija

Lainaten Budjettivajeen kerrassaan upeita sanoja:

Lainaus:
Otatko sikainfluenssa rokotteen?

Budjettivaje - 30.10.09 10:32 (ID 371875) Totta ihmeessä otan! Kerrankin kun hallitus tarjoaa jotakin ilmaista koulutuksen lisäksi, niin eihän sitä nyt rakastavan Jumalan nimeen ja kaikki mikä on pyhää, kannata jättää ottamatta.


Eli siis otan rokotteen.

Vierailija

Me saatiin siitä eilen koulussa lappu. Minä otan sen (koska äiti pakotti). Mutta rokotehan annetaan tautia VASTAAN. Miksi rokotteesta voi sitten saada jonkun muun sairauden?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat