turhat kysymykset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Uudet akkarin käyttäjät:

Älkää tehkä turhia topiceja, esim. Miten voin tehdä hymiöitä? hymiöitä voit tehdä tavallisista/"perinteisistä" hymiöistä. esim. :) = kaksoispiste ja sulkumerkki sisäänpäin. Ja uudet käyttäjät, älkää kertoko osoitteitanne!

Kommentit (5)

Vierailija

Jos ette tiedä hymiöitä, kirjoittakaa hakusanaksi "Miten teen hymiöitä", niin sieltä löytyy neuvoja. Varmaan kaikki tietää, että ÄLÄ anna osoitettasi tai kerro vaikka sinun postinumeroa tai semmoista. Ja myöskään, älkää tehkö turhia topiceja, niinkuuin Cutefunny sanoi. Turhat kysymykset voi kysyä "Off-topicissa". Mikäli siellä ei tule vastausta, ihmiset ei luultavasti tiedä. Eli siis, jos vaikka tulee mieleen, että miten teen hymiön niin ÄLÄ aloita uutta topicia vaan kysy Off-topiicissa.

Oho.. Lopussa luki Älä aloita uutta topicia tai kysy Off-topiicissa.. Pieni virhe, anteeksi! Korjasin tekstin.

Vierailija

Lainaus:
Re: turhat kysymykset

AkutykkääIineksestä - 31.10.09 11:38 (ID 372959)

Jos ette tiedä hymiöitä, kirjoittakaa hakusanaksi "Miten teen hymiöitä", niin sieltä löytyy neuvoja. Varmaan kaikki tietää, että ÄLÄ anna osoitettasi tai kerro vaikka sinun postinumeroa tai semmoista. Ja myöskään, älkää tehkö turhia topiceja, niinkuuin Cutefunny sanoi. Turhat kysymykset voi kysyä "Off-topicissa". Mikäli siellä ei tule vastausta, ihmiset ei luultavasti tiedä. Eli siis, jos vaikka tulee mieleen, että miten teen hymiön niin ÄLÄ aloita uutta topicia tai kysy Off-topiicissa.


Juuri näin AkutykkääIineksestä!

Tätä tarkoitin

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: turhat kysymykset

Tupu,Lupu&Hupu - 31.10.09 12:13 (ID 373033)

Hyvä topic! :D

Viestissäsi voisi olla enemmän asiaa. Olisit voinut laittaa joitakin neuvoja, eikä pelkästään " Hyvä topic"..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat