Talvi-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämmöistä topiicia ei löytynyt hausta joten ajattelin tehdä tämmöisen talvi-topiicin, kun huomenna on jo Marraskuu! Ja tämä kai kuuluu Pulinoihin?

No, nyt asiaan. Eli siis tässä topassa keskustellaan kaikea talveen liittyviä juttuja, vaikka onhan täällä joulu-topiceja, mutta se tarkoittaa varmaan pelkästään jouluaattoa / joulukuuta. Toivoisin, että tämä topic ei heti vajoaisi enkä myöskään toivo, että turha topic- viestejä. Kiitos.

Kommentit (7)

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Kumpa täksi talveksi tulisi lunta ja valkea joulu, kerrankin. Pääsis hiihtämään ja luistelemaan...

Oot muuten vaihtanut profiilikuvaa, AkutykkääIineksestä. Toi sopii paremmin.

Vierailija

Juu olen vaihtanut ja kiitos.

Itsekin kyllä tänä vuonna toivoisin sitä lunta maahan! Sillon 80- luvulla oli niitä kunnon talvia, mutta nykyään talvetkin ovat melkein kuin "kesiä".

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Lainaus:
Re: Re: Talvi-topic

AkutykkääIineksestä - 31.10.09 08:52 (ID 373828) Juu olen vaihtanut ja kiitos. Itsekin kyllä tänä vuonna toivoisin sitä lunta maahan! Sillon 80- luvulla oli niitä kunnon talvia, mutta nykyään talvetkin ovat melkein kuin "kesiä".

Niin, meilläkin lumet sulivat, ennen kuin sinne pihalle ehti edes mennä! Yöllä on pakkasta, mutta eihän se lisää lunta ;)! PAS... tori, kun ei voi tehdä siellä mitään!

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Talvella on kivaa, jos on lunta ja kunnon pakkanen eikä sellainen vettä sataa ja plus kymmenen astetta-keli.

Hiihtäminen on mukavaa, mutta täällä Helsingissä hiihtomahdollisuudet ovat tuon lumen takia olleet vähän heikot. Kyllähän täälläkin pääsisi jotain kilometrin tekolumirataa kiertämään jos haluaisi, mutta olisihan se hauskempaa hiihtää luonnossa luonnon lumella.

Nykyään nämä talvet tuppaavat olla ainakin Etelä-Suomessa sellaisia, että lunta sataa ehkä tammikuussa, jos silloinkaan ja se pysyy maassa korkeintaan pari päivää, sitten tulee loskaa ja sitten tulee lunta, jos on tullakseen. Vielä muutamia vuosia sitten oli kunnon talvet, mutta nyt ilmastonmuutoksen seurauksena on oikeastaan enään kolme vuodenaikaa, kun talvi ei ole enään kunnon talvi, ainakaan täällä Helsingissä.

Vierailija

Lainaus:
Re: Talvi-topic

Don McAnkka - 31.10.09 08:38 (ID 373808) Kumpa täksi talveksi tulisi lunta ja valkea joulu, kerrankin. Pääsis hiihtämään ja luistelemaan... Oot muuten vaihtanut profiilikuvaa, AkutykkääIineksestä. Toi sopii paremmin.


Niin, tännekkään ei tule melkein ikinä KUNNON lunta koko talveksi.

Vierailija

Täh! Tää on ollut ihan offina, mutta nostan tämän koska talvi on jo ja luulisi ihmisillä olevan Talvi asiaa ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat