Tärkeää Topic-asiaa!!!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen koko päivän keskustellut yhdestä aiheesta ja viestini ovat hukkuneet muiden viestien joukkoon, joten päätin tehdä tämän ehkä tarpeellisen topicin, joten pliis älkää haukkuko kauheesti. Varoittelen jo etukäteen pitkästä aloituviestistä.

Täällä on tarkoitus keskustella parhaasta/huonoimmasta topicista, mutta ei ole tarkoitus listata vain parasta ja huonointa topicia, vaan perustella miksi. Ovatko semmoiset topicit kuin "Onko aku hyvä" tarpeellisia. Uskoisin, että kaikkien Aku Ankan nettisivujen keskustelupalstalla käyvien mielestä Aku on hyvä, joten mitä järkeä on tehdä topicia, jossa on pelkästään viestejä "On", "Joo" tai "tietty". Nauttiiko joku sellaisten viestien lukemisesta? Minusta näitä viestejä on turhauttava lukea. Miksi kukaan vastaa tälläisiin topiceihin? Luultavasti kyseiset käyttäjät haluavat vain nostaa viestimääräänsä! Tälläisistä käyttäjistä ei saa minkäänlaista kuvaa ja heitä pidetään spämmäreinä. Mutta onko Aku Ankan keskustelupalsta yhtä vakava paikka kuin muut foorumit? Ovatko aiheet kuten: "Kirjoita silmät kiinni", "Arvaa seuraavan käyttäjän se ja se" tai "Onko se parempi kuin se" vain turhia viestimääränkasvatustopiceja vai hauskaa ajanvietettä? No kertokaapa mielipiteitänne.

Kiitos, että jaksoitte lukea, mutta taisi mennä väärään paikkaan, joten siirrän tämän. Älkää vastatko tänne vaan toiseen samanlaiseen!!!!

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat