Roope sarjat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis paras Roope sarja. Minä pidän Unelmoiden läpi elämästä.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Miksi kukaan ei osaa päättää?! Koittakaa nyt edes vähän kuluttaa aikaanne tähän toppaan ja edes miettikää vähän, ennen kuin vastaatte "en osaa päättää" tms. tai perustelkaa edes, miksi ette osaa päättää/valita. Ja jos tiedätte parhaan tarinan, olisivat perustelut myös mukava lisä viesteihin, saisivat enemmän pittuutta ja muut kiinnostuisivat vastauksistanne.

Omasta mielestäni paras Roope-seikkailu on unelmoiden läpi elämän, koska stoorissa Rosa on oivaltanut keksiä tarinaan hauskan juonen ja tarinaa etenee hyvin. Huumoriakin piisaa yllin kyllin. :S :D

Don Rosa-fani01
Seuraa 
Liittynyt28.10.2009

Yumonin sydämet tai White Agony Creekin vanki! Ne ovat parhaita, koska niiden piirtäjä ja käsikirjoittaja on Don Rosa ja pidän eniten Klondiken tarinoista. Klondiken keisari ei kuitenkaan tai lumikenttien kimallus eiät mielestäni yllä samalle tasolle, kuin Yukonin sydämet ja White Agony Creekin vanki.

ps. Unelmoiden läpi elämän on varmaan seuraavalla sijalla!!

Vierailija

Lainaus:
Re: Roope sarjat

Don Rosa-fani01 - 10.11.09 02:30 (ID 381516) Yumonin sydämet tai White Agony Creekin vanki! Ne ovat parhaita, koska niiden piirtäjä ja käsikirjoittaja on Don Rosa ja pidän eniten Klondiken tarinoista. Klondiken keisari ei kuitenkaan tai lumikenttien kimallus eiät mielestäni yllä samalle tasolle, kuin Yukonin sydämet ja White Agony Creekin vanki. ps. Unelmoiden läpi elämän on varmaan seuraavalla sijalla!!
Tarkotin unelmoiden läpi elämän

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat