Floyd Gottfredsonille kirjasarja!

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nyt kun Ankalliskirjasto on loppu ja Carl Barksin kootutkin lähenee loppuaan olisi seuraava kirjasarja olla Floyd Gottfredsonin kootut, täydellinen kokoelma ilman sensuuria.

Hän jos kuka ansaitsee suuremman huomion, Aku Ankka piirtäjien parhaimisto on jo käyty läpi, nyt on vanhojen Mikki Hiiren piirtäjien aika, ja varsinkin Floyd Gottfredsonin!

Monille nuorille tämä mestari on täysin tuntematon, mutta hän Mikille samaa mitä Barks on Akulle. Mestarien mestari!

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Nääh. Ei mikään erikoisempi tyyppi. Vastustan ideaa. Aku on paljon jännempi kuin Mikki. Olisihan se monille muille ehkä hyvä juttu, koska mikistähän ei kirjasarjoja kai ole tehty. Mutta minä vastustan kuitenkin :s

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En pidä ideasta. Ei itselläni ole mitään Mikkiä vastaan, mutta en pidä Gottfredsonin piirtotyylistä. Pidän enemmänkin nyky-Mikistä, kuin siitä alkuperäisestä ohut-hiirestä.

Kyllähän Floydia suunnilleen kerran vuodessa Aku Ankassakin varmaan on. Viimeksi se Robin Hood-seikkailu, jota en jaksanut itse edes kokonaan lukea sen tylsyyden ja piirrostyylin takia.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Floyd Gottfredsonille kirjasarja!

djlordi - 04.11.09 11:49 (ID 377072)

En pidä ideasta. Ei itselläni ole mitään Mikkiä vastaan, mutta en pidä Gottfredsonin piirtotyylistä. Pidän enemmänkin nyky-Mikistä, kuin siitä alkuperäisestä ohut-hiirestä.

Kyllähän Floydia suunnilleen kerran vuodessa Aku Ankassakin varmaan on. Viimeksi se Robin Hood-seikkailu, jota en jaksanut itse edes kokonaan lukea sen tylsyyden ja piirrostyylin takia.Nyky mikit on surkeita! Niissä on huonot piirtäjät! Floyd on paras Mikki piirtäjä mitä olen nähnyt.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Floyd Gottfredson on kyllä todella hyvä piirtäjä. Yksi suosikeistani, ja pelkästään Mikkiä piirtävistä piirtäjistä kyllä paras. Mikit ovat toidella ilmeikkäitä, ja niissä harvoissa tarinoissa, joissa on Gottfredsonin käsikirjoituskin, on kyllä varmasti todella hyvä juoni. Ja niin ollen koko tarina on useimmiten onnistunut.

Joka tapauksessa en sanoisi, että mitään Carl Barksin koottujen tapaista kirjasarjaa hänelle toivoisin. Niissä tulisi olemaan hintaa varmasti lähemmäs 1000 euroa, ellei ylikin, sillä Gottfredsonhan on muistaakseni yli 4000 sivua piirtänyt, ja lisäksi jotain kai vain käsikirjoittanut. Toivoisin enemmänkin sellaista Ankalliskirjasto-tyyppistä sarjaa. Vaikka viisiosainen sarja, jossa olisi viisi 400-sivuista kirjaa, ja lopuksi vielä kotelo niille. ; ) Sellaista kelpaisi hyllyssä katsella.

Eikä nuo siis ilmestyisi kaikki samaan aikaan, vaan siis juuri vähän niin kuin Ankalliskirjastot, hiljattain. Sillä tavalla ehtisi taas saada rahat kokoon kun uusi osa ilmestyisi. (:

-Akuhullu

Vierailija

Lainaus:
Floyd Gottfredsonille kirjasarja!

Cato - 03.11.09 02:23 (ID 376413) Nyt kun Ankalliskirjasto on loppu ja Carl Barksin kootutkin lähenee loppuaan olisi seuraava kirjasarja olla Floyd Gottfredsonin kootut, täydellinen kokoelma ilman sensuuria. Hän jos kuka ansaitsee suuremman huomion, Aku Ankka piirtäjien parhaimisto on jo käyty läpi, nyt on vanhojen Mikki Hiiren piirtäjien aika, ja varsinkin Floyd Gottfredsonin! Monille nuorille tämä mestari on täysin tuntematon, mutta hän Mikille samaa mitä Barks on Akulle. Mestarien mestari!


Niin!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Asiallinen ajatus, jos jollakin on vielä rahaa upottaa Kootut-tyyliseen sarjaan Barksin koottujen jälkeen. No, itsehän en tilannut Barksia, mutta en kyllä tilaisi tätäkään. Olisikohan edes Mikki Hiiri-sarjalle tilaajia, kun nykyään kaikki fanittavat ankkaa ja monet melkein vihaavat Mikkiä. Tietysti, jos aloittajan kaltaisia vanhoja Mikki-faneja(?) löytyy, mikä ettei sarjaa tulemaan. Eihän se olisi keneltäkään mitään pois, jos ei pidä Mikistä, ei tarvitse tilata.

Minä kannattaisin Akuhullun ehdottamaa ideaa, ei olisi kyllä itselläni rahaakaan kokonaiseen kirjasarjaan...

Vierailija

Näin kerran yhden Floyd Gottfredsonin tekemän sarjan ja voi että! Hyi! Kauhea piirrostyyli hänelllä, Mikki ja Hessu näyttävät kamalalta! Ei missään nimessä omaa kirjasarjaa!!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat