Aku Ankka-foorumin Legendat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankka-foorumin Legendat

1.Tässä topicissa on tarkoitus listata Aku Ankan nettisivujen keskustelupalstan merkittävimmät ja tärkeimmät käyttäjät, topicit, tapahtumat, ennätykset, mysteerit ja sitaatit kattavaksi Legendat-listaksi. Tämä topic kehittyy koko ajan parempaan suuntaan, joten kehitysehdotukset ovat tervetulleita, tai jopa suotavia.

2.Tässä topicissa ovat voimassa Aku Ankan keskustelupalstan viralliset säännöt, joten noudattakaa niitä. Ilmoitan asiattomista viesteistä ylläpidolle. Voitte myös lukea Legendat-topicin ohjeet, jotka näette tässä. Ohjeet voivat olla hyödyllisiä tänne kirjoittaessa. Jos haluatte lisätä ohjeisiin jonkun kohdan tai muokata jotain kohtaa, ilmoittakaa siitä minulle. Tämä voi johtaa toimenpiteisiin.

3.Legendat ovat listassa kategorioittain. Jos haluatte lisätä listaan jonkin uuden kategorian, niin esittäkää vaatimus. Jos uuteen kategoriaan löytyy tarpeeksi legendoja, niin voin hyväksyä sen ja liittää sen listaan. Tämänhetkiset kategoriat näette Legendat-listasta. Älkää ehdottako samoja tai hyvin läheltä jo olemassa olevia aiheita sivuavia kategorioita.

4.Jos haluatte lisätä jonkin uuden kohdan Legendat-listaan, ilmoittakaa siitä minulle. Perustelkaa myös ehdotuksenne. Jos ehdotus on huonosti perusteltu, en valitettavasti voi hyväksyä sitä listaan. Voitte myös esittää ehdotuksen kyseisen kohdan perusteluista, joka on miltei kaikkien listan kohtien yhteydessä. Kohta hyväksytään tapauksesta riippuen. Asiaa helpottaa, jos moni käyttäjä on ehdottanut samaa kohtaa listaan. Viime kädessä listaa hallinnoin kuitenkin minä, Roope Ankka12. Voitte helpottaa työtäni laittamalla viestiinne linkin sivulle, jossa kyseinen legenda esiintyy.

5.Jos olette tyytymättömiä johonkin Legendat-listan kohtaan, voitte valittaa siitä. Jos tarpeeksi moni käyttäjä valittaa samasta kohdasta, se voi johtaa toimenpiteisiin. Voitte myös esittää ehdotuksia, miten epäkohta korjataan.

6.Käyttäjien, topicien, mysteerien ja sitaattien yhteydessä pitää olla perustelut siitä, mitä legendaarista kyseisessä kohdassa on. Perustelun teen yleensä minä, muiden käyttäjien antamien tietojen pohjalta. Sitaattien perusteluissa on myös mainittava sitaatin kirjoittaja(t). Tapahtumat-osion kohdissa pitää olla lyhyt kuvaus tapahtumasta. Kohdissa on myös oltava tapahtuman päivämäärä. Vuosiäänestyksissä pitää olla tärkeimmät tiedot eli nimi, tekijä, kesto ja voittaja. Ennätyksissä taas pitää olla ennätys, tulos ja ennätyksen tekijä. Kohdissa voi olla myös muita tietoja kohdasta riippuen. Jos haluatte muokata jonkin Legendat-listan kohdan perusteluja, esittäkää se viestissä. Jos katson huomautuksen aiheelliseksi, saatan ryhtyä toimenpiteisiin.

7.Jos jollakin käyttäjällä on useita profiileja, niistä listataan tunnetuin.

8.Käyttäjä ei saa ehdottaa itseään koskevia legendoja listalle. Eli käyttäjä ei saa ehdottaa omaa sitaattiaan, omaa topiciaan tai itseään. Käyttäjä saa kuitenkin ehdottaa sitaattia, jota on käyttänyt hänen lisäkseen muutkin käyttäjät sekä tapahtumaa, jossa on itsekin ollut mukana. Käyttäjä saa myös ehdottaa listan Ennätykset-osioon omaa suoritustaan.

9.Listalle ei hyväksytä minkäänlaisia trolleja tai spämmääjiä. Miltei kaikki trolleja koskevat tiedot poistettiin listalta 25.12.2009. Miltei missään kohdassa ei mainita trolleja nimeltä.

10.Vuosiäänestyksien joukkoon hyväksytään vain viralliset vuosiäänestykset eli tällä hetkellä vain Markku-gaalat. Niiden lisäksi vanhat äänestykset pidetään listalla.

11. Jos jossain Markku-gaalan tai muun äänestyksen kategoriassa on monta voittajaa, merkitään jaettu voitto &-välimerkillä.

12.Pisin viesti-kohtaan hyväksytään vain asialliset viestit. Lainauksia ei lasketa viestin kokonaispituuteen. Viestin pituus arvioidaan tällä menetelmällä: Kopioin viestin ja liitän sen toiseen viestiin. Sitten katson, montako merkkiä pitkä viesti on ja kirjaan luvun tähän listaan.

Jos teillä on muita kommentteja, valituksia tai muuta mainittavaa, niin esittäkää mielipiteenne. Tämä voi johtaa toimenpiteisiin, tilanteesta riippuen. Lisää opastusta saatte kysymällä.

____________________________________________________________________________________________________

Käyttäjät:

-Adz

Kultaryntäyksen voittanut käyttäjä.

-AkeMake (moderaattori)

Foorumin käyttäjämoderaattori. Hän kehitti adressin ja kokosi UKK:n.

-Akuhullu97

Hänelle on myönnetty Joulugaalan Paras Ankkatietäjä-titteli. Hän on lisäksi saanut ylläpidon jakaman Julle Ankanpään kunniamitalin.

-Budjettivaje

Hän voitti Vuoden tulokas 2009- ja Vuoden nimimerkki 2009-äänestykset, sekä monta kategoriaa vuoden 2009 Joulugaalasta.

-"Hiidenkirnu"

Foorumin käyttäjämoderaattori.

-Mac Ducky

Hän oli vuoden 2008 kesän ylivoimaisesti aktiivisin käyttäjä. Hän oli tuolloin todella suosittu. Hän aiheutti suurta kohua vuoden 2008 heinä/elokuussa. Hän jopa väliaikaisesti lopetti täällä käymisen, mutta palasi takaisin. Hän on lisäksi saanut ylläpidon jakaman Julle Ankanpään kunniamitalin.

-Salwer1st/

Hän on luonut monia merkittäviä topiceja, kuten Salwerin viestimaratonit. Hän on myös ollut pitkän aikaa Aktiivisimmat Käyttäjät-listan kärjessä.

-Sami-96

Hän paransi kirjoitustaan aika lailla nollasta erittäin laadukkaaksi. Hän on lisäksi saanut ylläpidon jakaman Julle Ankanpään kunniamitalin.

-Vaa_ri

Yksi foorumin vanhimmista käyttäjistä, joka voitti Vuoden käyttäjä 2009-äänestyksen.

-_wonderlust_ (moderaattori)

Foorumin käyttäjämoderaattori. Hänet on nimetty Vuoden käyttäjäksi 2008. Hän on myös saanut ylläpidon jakaman Julle Ankanpään kunniamitalin.

____________________________________________________________________________________________________

Topicit:

-Historia

Donald-91:n tekemä aihekokonaisuustopic, josta on tullut foorumin suosituin. Se sisältää myös foorumin kehittyneimmän ja suosituimman tietovisan, jota on käyty jo kaksitoista kautta. Tässä ovat kausien voittajat.

1.Touhula

2.Donald-91

3."Hiidenkirnu"

4."Hiidenkirnu"

5."Hiidenkirnu"

6.SuperÄijä

7.Fort Tripla

8.Fort Tripla

9.Kalamies

10.Ankkarock

11.jonikuusysi

12.Fort Tripla

-Kokous nettisivujen hyväksi

Taikisfanin tekemä topic, joka on nettisivujen kehitysehdotusten polttopiste. AkeMake teki topiciin menestyksekkään adressin joulukuussa vuonna 2009.

-Liimatut topicit

Ylläpito ja käyttäjämodet ovat liimanneet muutamia tärkeitä topiceja. Liimaaminen tarkoittaa sitä, että topic nostetaan pinnalle, eikä se putoa, vaikka muihin topiceihin vastailtaisiin. Liimattuja topiceja on miltei joka osiossa. Esimerkiksi vanha Off-topic oli liimattu.

-Millaiseksi kuvittelet...

Sami-96:n tekemä topic, johon kertyi viidessä päivässä yhteensä 140 sivua. Keskustelu meni välillä Off-topicin puolelle, joten topic lukotettiin.

-Off-topic

Rosa4Tehwinin tekemä yleinen juttelutopic, joka on myös foorumin eniten vastattu keskustelu. Ylläpito liimasi topicin vuoden 2010 alkupuolella. Topicin lukotti 6.8.2010 _wonderlust_, kun siihen oli kertynyt 2300 sivua ja sen korvasi uusi off-topic. Tällä hetkellä ollaan jo viidennessä off-topicissa.

-Ohjetopic topiccien tekoon (liimattu)

Rosa4tehwin:in tekemä topic. Topicin aloitusviesti on ohje topicien tekemiseen. Topic on ollut lukossa 3.2.2012 asti ja toimii nykyään vain ohjeena.

-Salwerin viestimaratonit

Viestimaraton on Salwer1st/:n keksimä kilpailu, jossa on tarkoitus kirjoittaa mahdollisimman pitkä viesti milloin mistäkin aihepiiristä. Viestimaratoneja on käyty jo kahdeksan kautta. Salwer1st/ ylläpiti kilpailuja kuudenteen kauteen asti ja Aku Vankkis on ylläpitänyt kisaa kaudesta seitsemän eteenpäin. Tässä ovat kausien voittajat.

1.Otto Ankka-94

2.Ankkarock

3.Karhukelmi

4.Karhukelmi

5.T@ik@viitta

6.kirja

7.Fort Tripla

8.Fort Tripla

9.Ankkarock

10.hessu hissu!

11.Aku Vankkis

12. jonikuusysi

-UKK - Usein Kysytyt Kysymykset (liimattu)

AkeMaken ylläpidon toimesta tekemä topic, jonka aloitusviestiin koottiin tärkeitä käyttäjiä opastavia kysymyksiä ja niihin vastauksia. Topicia vaadittiin adressissa. Myöhemmin ylläpito ripusti listan esille foorumin ohjeisiin.

-VS -topic (liimattu)

"Hiidenkirnu":n tekemä topic, ansioitunut turhien vs-topicien ehkäisypyrkimyksessä.

Se on Hahmot-osion suosituin keskustelu. VS-topic sai jatko-osan 17.4.2011 alkuperäisen topicin saadessa päälle 400 sivua täyteen.

____________________________________________________________________________________________________

Tapahtumat:

-Keskustelupalstan avaaminen (10.3.2008)

Aku Ankan nettisivut uudistettiin ja sivuille tuli paljon uutta puuhaa, viihdykettä ja tietoa Ankkalinnan asioista. Uusia asioita olivat tämän foorumin ohella Ankallisgalleria, Akupedia ja Ankkaprofiilit.

-Kultaryntäys (19.3-9.4.2008)

Sivustolla oli vuoden 2008 alussa "kultaryntäys", jossa käyttäjät pistettiin etsimään "kultakimpaleita", kuin Roope konsanaan. Adz-niminen käyttäjä voitti kultaryntäyksen ja hänet kruunattiin kultaryntäyksen yliruhtinaaksi. Kultryntäys oli legendaarinen tapahtuma, joka ei tunnu olevan eräissä topiceissa vieläkään loppunut.

-Paras Pekkafani 1 ja Af1 sama henkilö?(4.-5.8.2008)

Af1 vaihtoi nimimerkkinsä väliaikaisesti samaksi kuin trolli nimeltä PARAS PEKKA-FANI ja esiintyi hänenä näyttääkseen, kuinka säälittävä tämä on.

-Ankkarockin profiilin kuolema ja hautajaiset (5.8.2008)

Ankkarock sanoi leikillään ryhtyvänsä trolliksi, minkä toimitus otti todesta. Ankkarock sai porttikiellon ja uhkasi häipyä tältä sivustolta. Sitten tomitus poisti porttikiellon tajutessaan sen olleen turha. Ankkarock muutti nimimerkkinsä väliaikaisesti Sith puluseksi.

-Pulinat-osion avaaminen ja Akupedia-osion poisto (30.9.2008)

Kauan kaivattu keskusteluosio Pulinat avattiin. Pulinat-palstan myötä poistettiin tarpeeton Akupedia-foorumi, sillä lähes kaikki sinne kirjoitetut viestit sopivat paremmin muille palstoille. Ylläpito siirsi tuoreimmat, asianmukaiset Akupedia-foorumille kirjoitetut viestiketjut muille palstoille. Mutta vielä nykyäänkin voi löytää Akupedia-osioon jätettyjä topiceja käyttämällä hakua.

-Julle Ankanpään-kunniamitalien jakotilaisuus (30.10.2008)

Toimitus jakoi erikoismitaleja, jonka sai vain erityisansioista. Tässä lista viidestä eri käyttäjästä, joille mitali jaettiin: _Wonderlust_, Akuhullu97, Mac Ducky, Mary-Kate ja Sami-96.

-Keskustelupalstan uudistaminen (12.-16.6.2009)

Aku Ankan nettisivut uudistuivat ja siinä samalla keskustelupalsta. Nettisivut olivat vähän aikaa suljettuna, kunnes ne avattiin taas. Foorumin uudistuksia olivat muun muuassa viestien muokkaustoiminto, kerro kaverille- ja ilmoita asiaton viesti-painikkeet.

-Helsingin miitti (24.10.2009)

Ensimmäinen foorumin historiassa järjestetty miitti, josta puhuttiin paljon sekä etu-, että jälkikäteen. Miittiläiset kokoontuivat Helsingin kirjamessuilla. Paikalla olivat: Vaa_ri, Pap_pa, Mattiii, _wonderlust_, Frodo95, Akuhullu97, Jones Duck ja Agent Ag.

-Joulugaala 2009 (2.12.-26.12.2009)

Fazzer käyttäjän aloittama äänestys, jossa oli monta kategoriaa. Äänestys kesti muutaman viikon. Asiallisin-kategorian voittivat Budjettivaje ja _wonderlust_. Aktiiviset-kategoriasta voiton veivät Roope Ankka12 ja AkutykkääIineksestä. Budjettivaje voitti lisäksi Mukavin-, Paras keskustelija-, Paras nimi ja Hauskin-kategoriat. Paras ankkatietäjä oli äänestäjien mukaan Akuhullu97. Joulugaalassa olivat myös kritiikkiä saaneet Tylsin-, Ilkein- ja Kovin spämmääjä-kategoriat. Muutamat käyttäjät saivat Joulugaalasta inspiraatiota ja alkoivat suunnitella nyt perinteeksi muodostunutta Markku-gaalaa.

-Adressi (17.12.2009-18.2.2010)

Foorumille oli päätynyt trolleja, jotka tekivät useita laaduttomia topiceja ja viestejä. Asian johdosta käyttäjät ryhtyivät miettimään, mitä asian eteen voitaisiin tehdä. Kuinka foorumia voisi parantaa ja kuinka tälläistä voisi ennaltaehkäistä? Ratkaisuksi AkeMake kehitti adressin, jota käyttäjät sitten yhdessä parantelivat sopivammaksi. Siihen koottiin tärkeimmät uudistusehdotukset, kuten moderaattorioikeudet, keskustelun FAQ ja Viikon aktiivisimmat-listan poisto, kuten myös "Olisi hyvä"-ehdotukset. AkeMake lähetti adressin ylläpidolle 1.2.2010. Ylläpito vastasi adressiin Toimitus-profiilillaan 18.2. ja lupasi toteuttaa suuren osan halutuista uudistuksista.

-Taskari 40 vuotta (3.3.2010)

Taskarin 40-vuotis juhlan kunniaksi keskustelupalstalle ilmestyi uusi osio, jossa keskustellaan 40-vuotiaasta taskukirjasta.

-Lahden miitti (20.3.2010)

Toinen Aku Ankan keskustelupalstan käyttäjien pitämä miitti pidettiin Lahdessa. Siihen osallistuivat Vaa_ri, Pap_pa, Mattiii, Mr Roope Ankka, AkeMake, Mefisto, MillaMagia10 ja

"Barksi".

-Koodimurto (27.4.-24.5.2010)

Aku Ankan nettisivuille väliaikaisesti ilmestynyt Koodimurto-peli vaikutti myös foorumiin. Ylläpito loi uuden Koodimurto-osion 27.4. Siellä oli tarkoitus keskustella Koodinmurto-pelistä. Pelin loputtua ylläpito päätti kuitenkin poistaa turhaksi käyneen osion 24.5.2010

-Keskusteluaikojen pidennys (20.5.2010)

Ylläpito ilmoitti 19.5. että keskusteluajat pitenevät kahdella tunnilla. Foorumin entiset aukioloajat olivat 08-21 ja nyt ne ovat 07-22.

-Käyttäjämodet (22.7.2010)

Akuankka.fi:n päätoimittaja Aki tiedotti, että käyttäjämodeja on hankittu. Sivuston ensimmäiset käyttäjämoderaattorit olivat AkeMake ja _wonderlust_.

-Taas uusi osio (9.8.-9.10.2010)

Perjantai 13. päivään liittyvän kilpailun ohella ylläpito teki keskustelupalstalle uuden osion, jonka nimeksi pistettiin 13. Siellä oli takoitus keskustella kaikesta Perjantai 13. päivään liittyvästä. Osio poistettiin lopulta ylläpidon toimesta 9.10.2010.

-Pelit ja leikit osio (4.1.2011)

Ylläpito toteutti muutaman käyttäjän toivoman uudistuksen ja laittoivat pystyyn osion, joka omistettiin peleille ja leikeille. Osion tarkoitus on saada kaikki pelit ja leikit pois muiden keskustelujen tieltä, tulevaisuudessa olisikin tarkoitus modejen puhdistaa pulinat peleistä ja leikeistä.

-Koodinmurto 2011 (11.5.-1.6.2011)

Vuodelta 2010 tutuksi tullut koodinmurto palasi sivuille uusine pulmineen. Ylläpito teki tätä tempausta varten uuden osion nimeltä koodinmurto 2011. Osio poistettiin koodinmurron loputtua kesäkuun alussa.

-"Hiidenkirnu" modeksi (22.7.2011)

Ylläpito nimitti sivuille kolmannen käyttäjämoderaattorin AkeMaken ja _wonderlust_'in avuksi.

-Uusi lukotuskäytäntö (5.8.2011)

Käyttäjämodet päättivät laittaa topicien ylärajaksi 500 sivua. Jos tämä raja ylittyy jossakin topicissa tekevät käyttäjämoderaattorit uuden topicin samasta aiheesta vanhan tilalle ja lukottavat alkuperäisen.

____________________________________________________________________________________________________

Vuosiäänestykset:

2008:

-Vuoden 2008 käyttäjä

Tekijä: Scoore McDuck

Kesto: 21.-31.12.2008

Voittaja: _wonderlust_

-Vuoden sarja 2008

Tekijä: Salwer1st/

Kesto: 19.11.2008-15.1.2009

Voittaja: Takaisin Klondikeen

2009:

-Vuoden käyttäjä 2009

Tekijä: Rankku08

Kesto: 11.9.-31.12.2009

Voittaja: Vaa_ri

-Vuoden sarja 2009

Tekijä: djlordi

Kesto: 4.12.-29.12.2009

Voittaja: Nummisuutarin Aku

____________________________________________________________________________________________________

Gaalat:

Julkaisugaala 2010

Vuoden julkaisu: Pako Kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita

Vuoden sarja: Mestaripelaajat & Vahva-Jussin paluu

Vuoden kansi: Aku Ankka 45

Vuoden Aku Ankka: nro 45

Vuoden Roope-setä: nro 375

Vuoden Taskari: nro 369 - Tripla

Vuoden kovakantinen: Pako Kielletystä laaksosta ja muita Don Rosan parhaita

Markku-gaala 2010

Vuoden ankkatietäjä: Akuhullu97

Vuoden edistäjä: AkeMake

Vuoden hauskin: Sohvaperuna

Vuoden keskustelija: "Hiidenkirnu"

Vuoden mukavin: Kia K

Vuoden nimimerkki: Budjettivaje

Vuoden taiteilija: _wonderlust_

Vuoden tulokas: Fort Tripla

Markku-gaala 2011

Vuoden ankkatietäjä: Ankka313

Vuoden edistäjä: "Hiidenkirnu"

Vuoden hauskin: Maurice de la Knalli

Vuoden keskustelija: "Hiidenkirnu" & _wonderlust_

Vuoden mukavin: AkeMake & Vince

Vuoden nimimerkki: Maurice de la Knalli

Vuoden taiteilija: _wonderlust_

Vuoden tulokas: Don Rosa1

____________________________________________________________________________________________________

Mysteerit ja bugit:

-Off-topicin tyhjä sivu

Kun vanhaan Off-topiciin vastasi, niin käyttäjä joutui "Offin tyhjälle sivulle". Toisin sanoen vastaaminen Off-topiciin ei toiminut kunnolla. Tämä alkoi vuoden 2010 alkupuolella ja on epäilty, että bugitus on voinut johtua topicin suuresta sivumäärästä. Tämä oli osasyy sille, miksi _wonderlust_ lukotti vanhan Off-topicin ja teki uuden.

-Piilofoorumit

On olemassa kuusi käyttäjiltä piilossa olevaa foorumia. Käyttäjät selvittivät erilaisten kikkojen avulla, mitä nämä piilofoorumit pitävät sisällään. Yksi niistä oli kauan sitten poistettu Akupedia-foorumi ja toinen on toimituksen blogin kopio. Kolmannen piilofoorumin löytäminen oli vaikeinta, mutta sekin löytyi. Se oli ylläpidon testifoorumi. Tässä ovat järjestyksessä kaikki foorumit. Piilofoorumit on merkitty tähdellä.

1.Hahmot

2.Animaatiot

3.Tekijät

4.Akupedia*

5.Sarjat

6.Keräily

7.Julkaisut

8.Aku Ankan nettisivut

9.Blogikommentit*

10.Kyselyt ja visailut

11.Aku test forum*

12.Pulinat

13.Taskari 40 vuotta (Vuoden 2011 alusta Taskari)

14.Koodimurto*

15.13*

16.Pelit ja leikit

17.Koodinmurto2011*

____________________________________________________________________________________________________

Ennätykset:

-Aktiivisin käyttäjä

Nimi: Kia K

Viestimäärä: yli 11000 viestiä

-Ensimmäinen ankkaprofiili

Nimi: anttis_Q

Rekisteröitymispäivä: 10.3.2008

-Ensimmäinen viesti

Lähettäjä: ulriikka

Topic: Karhukopla

Ajankohta: 10.3.2008 8:22

-Pisin viesti

Lähettäjä: kirja

Topic: Se aito ja oikea Salwerin Viestimaraton: Kausi 6

Pituus: 63530 merkkiä

-Vastatuin topic

Nimi: Off-topic

Tekijä: Rosa4Tehwin

Pituus: 2300 sivua

____________________________________________________________________________________________________

Sitaatit:

-Ei se määrä vaan se laatu.

Sitaatti, joka on tiivistelmä foorumin säännöistä.

-Lukkoon!

Yksi sivuston käytetyimmistä, pelätyimmistä ja eniten mielipiteitä jakavista sanoista tällä foorumilla. Käyttäjät käyttävät tätä lausahdusta, kun haluavat, että jokin topic lukotetaan tai ovat muuten vain sitä mieltä, ettei topic ole mielekäs.

-Turha topic!

Jerten spämmäilyaikojen kuuluisin spämmiviesti oli viesti, jossa luki vain "Turha topic!".

-Älkää huomioiko minua. Peittelen foorumia, ettei kaikki vastailisi ngf:n topiceihin.

Useat käyttäjät nostelivat foorumin topiceja, jotta NGF-nimisen trollin tekemät spämmitopicit vajoaisivat.

-Älä ruoki trollia (Don't feed the troll)

Yleinen lausahdus, mikä tarkoittaa, että jos trolleista ei välitä, niin ne lopettavat. Mutta jos niitä "ruokkii", niin ne vain vahvistuvat.

____________________________________________________________________________________________________

®Roope Ankka12

Sivut

Kommentit (1273)

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä on Ankkafanin viesti. Kaikki ajankohtaiset asiat viestiketjun aiheeseen liittyen osoitettuna R-A12lle tulevat tähän.

____________________________________________________

__

Legendojen linkit(ei virallista päätöstä)

Vierailija

Ehdotukseni käyttäjien Hall of famesta

_wonderlust_

*Nimetty ansioitumisestaan sivujen spämmäämättömyyttä ja taistelusta NGF: ää vastaan, sekä avuliaisuudesta uusia ja vanhoja käyttäjiä kohtaan*

Rosa4Tehwin

*Nimetty sivuston suosituimman ja samalla hyödyllisimmän keskustelun Off-Topicin luomisesta, sekä yleisen keskustelunsa korkeasta tasosta*

Salwer1st/

*Nimetty tämän hetken aktiivisimpana keskustelijana*

adz

*Nimetty Kultaryntäyksen voittamisesta sekä ansioitumisesta keskustelijana*

Listaehdokkaita:

Vaa_ri

Vince

djlordi

Sami96

Donald-91

Ankkafani315

Budjettivaje

Hermanni313

Vierailija

Lainaus:
Aku Ankka-foorumin Legendat

Ankkafani315 - 08.11.09 11:46 (ID 380122)

Tässä muutama:

NGF

-kuuluisaksi tullut spämmeri, josta on jopa Akupediassa artikkeli

Juppe-setä

-veikkaanpa, että RoopeAnkka12 hyväksyy hänet heti

Kultaryntäys

-legendaarinen tapahtuma, joka eräissä topiceissa ei ole näköjään vieläkään päättynyt ;)

tms. kohta tulee lisää.

Kuka tuo NGF oli ja mitä hän teki? Luin sen artikkelin akupediassa, mutta en ymmärrä. Voisiko joku selittää tarkemmin? Tack.

Vierailija

Noniin, olen laittanut parhaat/kaikki ehdotuksenne Legendat-listaan. Ehdotelkaa lisää, niin tehään tosta listasta tosi pitkä.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:
Aku Ankka-foorumin Legendat

Budjettivaje - 08.11.09 07:57 (ID 380534)

Listaehdokkaita:

Vaa_ri

Vince

djlordi

Sami96

Donald-91

Ankkafani315


Oho! Kautta tutisevan jukeboxin, mitä mun uniset silmäni näkevätkään? Eka henkilö jonka laittoi mut ehdokkaiden listalle. Kiitos, Budjettivaje. :)

Vierailija

Noo...Olethan sentään sivuston vanhin käyttäjä ja vaikuttanut sivustolla jo viime vuodesta. Paikkasi ehdokkaana, ellei jopa suoraan listalla, on hyvin ansaittu.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Oolrait! Kiva kun olen niin suosittu, jokainen tarvitsee kavereita.:):]

Mutta mielestäni Akuhullu97 ansaitsee myöskin paikkansa täällä, sillä hän oli kauan ennen muakin täällä ja on todella hyvä keskustelija. Asiaa löytyy vaikka kokonaiseen tietosanakirjaan.

Vierailija

Topicien Hall of fame (ehdotus):

Off-Topic

*Nimetty ansioitumisestaan sivuston eniten vastattuna keskusteluna*

OLETKO VARMA

*Nimetty ansioitumisestaan pidetyimpänä ajanvietetopicina*

Kokous nettisivujen hyväksi

*Nimetty ansioitumisestaan nettisivujen kehitysehdotusten polttopisteenä*

Historia

*Nimetty ansioitumisestaan suosituimpana aihekokonaisuustopicina, sekä sivuston suosituimmasta ja edistyneimmästä tietovisasta*

ÄLÄ KYSY MITEN HYMIÖITÄ TEHDÄÄN TAI SAAT MINUT PERÄÄSI

*Nimetty ansioitumisestaan turhien hymiötopicien ehkäisypyrkimyksissä*

Ehdokkaita:

Vuoden käyttäjä 2009

Kysy kysymys Juppe-setä vastaa

PARHAAT KÄYTTÄJÄT

Vierailija

Päivätin tuota Legendat-listaa. Nonii, sanokaa vaan lisää legendamahdollisuuksia minulle, niin mietin pääsisivätkö ne mukaan tähän suureen listaan. Siis voitte ehdotella mitä vaan. Muutakin kuin aktiivisia käyttäjiä ja hyviä topiceja.

PS: Tätä on varmaan turha sanoa, mutta tämä on topicinnostoviesti (hmm... aika jännä sana tuo topicinnostoviesti).

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat