Ben Verhagen

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ben Verhagen on vuonna 1949 synytnyt hollantilainen Ankkataiteilija. Hän teki tarinoita aina 1970-luvun puolivälistä 2000-luvun alkuun. Suomessa on julkaistu 22 sarjaa, joita hän on ollut tekemässä.

Verhagenin piirrostyylissä on monia vaikutteita. Siitä tulee ainakin minulle mieleen Freddy Milton, Carl Barks, Vicar ja Daan Jippes jonka töitä hän on tussannutkin uransa alkuvaiheessa. Henkilökohtaisesti pidän Verhagenin piirroksista, ja myöskin niistä noin viidestä käsikirjoituksesta, jotka hän on tehnyt. Pidän Verhagenin tyylissä Barksmaisuudesta, jossa on kuitenkin myös hollantilaista piirrosjälkeä. Kun hän oli Jippesin tussaajana, hänelle on siitä kehkeytynyt oikein hauska, myöskin Jippesin tyyliä muistuttava piirrostyyli.

Itse omistan Verhagenin Suomessa julkaistuista 22: sta sarjasta 20 kappaletta. Hyvää luettavaa kerta kaikkiaan! Mitä muut ovat mieltä tästä hollantilaistekijästä? Ja toivoisin siis totta kai perusteltuja vastauksia, eikä mitään "ihan hyvä"-viestejä.

-Akuhullu

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Kiitos tiedosta Akuhullu97.En ole ikimaailmassa kuullut piirtäjästä nimeltä Ben Verhagen.

Suur kiitokset tiedosta Akuhullu.

Vierailija

Ben Verhagen on ihan hyvä piirtäjä, hänellä on paljon hollantilaiselle tyypillisiä vaikutteita piirrostyylissään. Muuta en oikein muista herrasta, paitsi pari hyvää tarinaa.

Vierailija

Tosiaan, Ben Verhagen on aika harvinainen piirtäjä, mutta lyösin kyllä pari sarjaa häneltä, ja kuten Akuhullu mainitsi, hänellä on barksimainen tyyli. (Jos nämä lyötämäni sarjat nyt ovat Benin piirtämiä...En ole oikein varma, kun niissä ei jostain kumman syystä lue tekiää! :o ) Mutta jos ne ovat hänen taiteilemiaan, niin hyvää jälkeä hän piirtää , ja mikä tärkeintä, se on todella barksimaista!

Vierailija

Lainaus:
Re: Ben Verhagen

cecci - 08.11.09 02:04 (ID 380299) En ole kuullutkaan hänestä.


en määkään

Ps: kolmassadas viesti

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat