re:tylsää

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

AKU ANKAN NETTISIVU ON IHAN HIRVEEN TYLSÄ SE TARVII VIIHDYETTÄ VAI MITÄ?

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Mitä ihmettä sinä nyt oikein jauhat? Minusta nämä eivät ole ollenkaan tylsät sivut. Mene vaikka peleihin&puuhiin, siellä on tekemistä.

Ja sitä Capsin käyttöä on lupa rajoittaa.

Se on aina sama näiden uusien käyttäjien kanssa...

Mene hakuun ja kirjoita "ohjetopic topiccien tekoon".

Tämä ei ole edes topic, tämä on spämmäystä, sillä uskon, että suurin osa pitää näitä sivuja ihan kiinnostavana.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jos sivut ovat tylsät, niin sitten voit mennä muille sivuille. Itse ainakin tykkään olla täällä, koska täällä on mukava keskustella mukavien ihmisten kanssa. Myöskin pelejä tulee aina joskus pelattua, ja kaikkea muutakin.

Vierailija

Miksi pistit otsikoksi "re:tylsää?" Ei järkeä! On jo joitain topicceja joitten otsikko on joitan RE: jotain. Re, on sitä kun laittaa otsikon ja toisella on se sama, en osaa selittää yhtä hyvin kuin Wondy, mutta kyllä Wondyn selitys löytyy monista topiceista ehkä, mutta löytyy ainakin Off-topicista, sieltä voit käydä katsomassa, mutta en tiedä mikä sivu.

Ei olisi tarvinnut tehdä tämmöistä toppiccia.

On täällä aika monesti tylsää, minun mielestä, mutta ei aina. Ja voithan sinäkin mennä "Pelit&Puuhat" osastolle tai jonnekkin muualle ellei ole tekemistä. Tai et ole koneella ollenkaan! Eihän koskaan tarvitse olla koneella, kun voi olla ulkona tai jotain muuta tehä vaikka piirtää.

Vierailija

Lainaus:
Re: re:tylsää

Mörkömööpeli - 09.11.09 12:47 (ID 380741) Mitä ihmettä sinä nyt oikein jauhat? Minusta nämä eivät ole ollenkaan tylsät sivut. Mene vaikka peleihin&puuhiin, siellä on tekemistä. Ja sitä Capsin käyttöä on lupa rajoittaa. Se on aina sama näiden uusien käyttäjien kanssa... Mene hakuun ja kirjoita "ohjetopic topiccien tekoon". Tämä ei ole edes topic, tämä on spämmäystä, sillä uskon, että suurin osa pitää näitä sivuja ihan kiinnostavana.


Kiinnostavana? Nyt varmaan pilailet! Nämä ovat parhaat sivut ja paljon enemmän kuin kiinnostavat;)

Vierailija

Jokaisella on oma mielipide asioista, mutta ei tästä olisi omaa topicia tarvinnu tehä...

Musta Aku Ankan nettisivut on ihan tosi parhaat!!

:D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat