mölkky

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin kertokaa mölkystä kaikki. (Se kai on hyvää ajan vietettä.)

Kommentit (15)

Vierailija

Mölkyssä laitetaan tavoitettu pistemäärä ja asetetaan puukapulat pystyyn ja niissä on: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 tai 12. Siis kapuloita on 12. Niitä heitetään puupalikalla ja se joka saa tavoitetun pistemäärän ensin voittaa. Mutta pistemäärän pitää olla tasan jos pisteet menevät yli pitää aloittaa alusta. (Siis pisteet). Ja vastustajalla pisteet pysyvät samana.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Niin ja jos heittää vaikka yhden kapulan nurin ja kapulassa on vaikka numero 6, niin silloin saa kuusi pistettä, mutta jos heittää vaikka kolme kapulaa nurin, niin saa pistemääräksi niiden kapuloiden lukumäärän eli kolme.

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Mölkky on loistava peli, jossa on 12 palikkaa joissa on numerot 1 - 12. Niitä yritetään heittää sovitusta kohtaa vähän isommalla puukapulalla. Jos kaataa yhden numerollisen palikan saa pisteitä numeron verran. Jos kaatuu enemmän kuin yksi saa pisteitä kaatuneiden palikoiden verran. Pelaaja joka saa ensimmäisenä 50 pistettä voittaa. Jos pisteet menevät yli viidenkymmenen (50) pisteet putoavat kahteenkymmeneenviiteen (25). Pisteet lisätään edelliseen pistemäärään.

Vierailija

McDuck-fani, viestisi kertoi paljon tietämättömälle (kuten minulle). En ole koskaan pelannut mölkkyä, onko joku muu kenties pelannut?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat