Tietoa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa kirjotetaan tietoa kaikesta tavalllaan semmosesta että sitä ei voi panna akupediaan.

alotan eihän se mac ducky joka on vastannu johonkin 300 keskusteluun olla se joka oli listoilla

Kommentit (15)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Enpä tajunnut tekstistäsi kauheasti. Muista --->oikeinkirjoitus. Ja jos jotain tajusin, niin tännekö on tarkoitus kirjoittaa sellaisia aiheita, joita ei Akupediaan kannata kirjoittaa?

Jaa jos laittaa seuraavan merkin: < ja kolme viivaa, niin sen jälkeen ei näy mitään omaa tekstiä enää.

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sivulla oli ennen käyttäjä nimeltään Milzuuk joka tavoitteli kovasti ykkös-sijaa aktiivisimmat listalla ja olikin siellä jonkin aikaa.Jostain syystä hän ei enää ole kiinnostunut sivustoista.

Lisää tietoa on Milzuukin profiilissa.

Vierailija

vanukas 4 *

merakastammeankkaa 2 *½

djlordi 2 *

joskus kun yrittää panna tätä merkkiä^ei tule sitä näkyviin

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Toinen listalla ensimmäisenä alussa on ollut oli nickiltään 5lauri.Samoin hänkin lopetti syystä tai toisesta sivuilla käymisen hänkin.Useimpien mielestä hän oli spämmeri.Joissain hänen viesteissä ei ollut isoja kirjaimia alussa eikä pisteitä.

Vierailija

Ankkanet.comissa on tosi vähän käyttäjiä ja kukaan heistä ei ole vastannu 100 keskusteluun ensimmäisenä listoilla on netissä axe

merakastammeankkaa 11 *½

vanukas 7 *

djlordi 2 *

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nykyään nickillä MeRakastammeAnkkaa käyvä alkuperäinen silakka313 oli ennen spämmäri.Hän teki kaikkia turhia topiceita.Oikein kirjoitusta ei osannut.Kun pystyi vaihtamaan nickiään vaihtoi silakka313 ekaksi nickin Donald313ksi ja pian Jeesus313ksi.Lopuksi hän laittoi nickiksi M.U.K!!!!!!!!!!!!!.Sen jälkeen suututta koko sivuston väelle hän ilmoitti lopettavansa käymisen täällä.Sitten tauon jälkeen hän joutui vaihtamaan profiilin uuteen tonnikala313meen.Hän kirjotti tonnikalalla noin 500-400 viestiä, mutta sai lopulta toimimaan M.U.K!!!!!!!! profiilin ja oppi oikeinkirjoituksen kun aloitti tonnikalalla käymisen.Jonkin kuukautta kirjoiteltuaan M.U.K!!!!!lla hän pyysi ylläpitoa vaihtamaan nickin MeRakastammeAnkkaaksi ja se onnistui.Nykyään siis kirjoittaa MRAlla.Eli MeRakastammeAnkkaalla.Nykyään hänen viestinsä ovat hyvälaatuisia.Tällä hetkellä hän tavoittelee 2000viestiään kovinkin innokaasti.Lisää tietoa profiileista:tonnikala313 ja MeRakatammeAnkkaa.

Terveisin ystävänne MRA-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat