Tee 100 merkinviesti (HELPPO)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli siis tämä on leikki, jossa pitää tehdä ainakin 100 merkin viesti koskien Aku Ankkaa Ankkalinnaan jne.. Tämä on helppo, koska VAIN 100 merkkiä, mutta vaikein taso on 700 merkkiä, keskiluokka 400 merkkiä..

Noni aloitetaanpas! Kirjoittakaa sitten TASAN 100 merkin viesti. Maxim. 20-30 kirjainta saa tulla eXtraa.

Sivut

Kommentit (56)

Vierailija

Hei, ATI, miksi teet koko ajan uusia topiceja, onko sinulla joku topicintekovimma päällä vai? Lopeta näiden topiien tekeminen ja odota että joku edes vastaa niihin. Tiedän että haluaisit päästä aktiivisempien listaa, mutta niin kuin monet ovat viime aikoina sanoneet, viestiesi laatu on huonontunut, mikä on ihan :(

Vierailija

Täh? Ajattelin, että tämmöinen on ihan kiva. Nyt en ajatellut viestimäärän kannalta, vaan topicin suosion. Tässä on 3 eri tasoa!

//Sohvaperuna, muista laittaa next, että toinen tietää mistä hänen pitää kirjoittaa!

Vierailija

Älä tee tästä samasta leikistä KOLMEA topicia. Ne täyttävät kyselyt ja visailut, eikä kukaan halua sitä.

Vierailija

Ensimmäinen animaatio missä Aku Ankka (Donal Duck)esiintyi, oli "viisas kana kananen". Kana kananen voitti oveluudellaan.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: Re: Tee 100 merkinviesti (HELPPO)

AkutykkääIineksestä - 12.11.09 05:54 (ID 383656) Täh? Ajattelin, että tämmöinen on ihan kiva. Nyt en ajatellut viestimäärän kannalta, vaan topicin suosion. Tässä on 3 eri tasoa! //Sohvaperuna, muista laittaa next, että toinen tietää mistä hänen pitää kirjoittaa!

Ok. En tiennyt, että pitää laittaa mistä seuraava kirjoittaa. Luulin, että saa kirjoittaa mistä haluaa, kunhan liittyy Ankkalinnaan.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

AkutykkääIineksestä. Mikä ihme vimma sinulla on tosiaan tehdä näitä kaikenlaisia topicceja. Teet koko ajan uusia topicceja, jotka ovat viestiesi tapaan aina vain huonompilaatuisia. Teet suunnilleen kolme SPÄMMItopiccia siinä ajassa, kun ehtisi edes juuri ja juuri perustellusti vastata yhteen sellaiseen. Topiceita ei tehdä kuin liukuhihnalta, vaan niiden ideakin mietitään aluksi tarkkaan. Jos on keksinyt mielestään sellaisen idean topicille, jota pitää todella hyvänä, niin sitten miettii VIELÄ KERRAN sitä, että onko todella järkevää tehdä juuri se topic. Topicin idea pitää miettiä tarkkaan. Erilaisia visojakin on tällä sivustolla jo aivan liikaa, sanottaisiinko, että nyt puhutaan sadoista... Ja niistä alle kymmenesosa on oikeasti suosittuja ja toimivia.

AkutykkääIineksestä, kehottaisin miettimään, mitä teet. En tarkoita mitenkään loukkaavasti, mutta minun on pakko sanoa, että käyttäydyt, ja olet foorumilla juuri sääntöjen/hyvän foorumikäyttäytymisen vastaisesti. Ensinnäkin: Tärkeää on viestien LAATU, eikä MÄÄRÄ. Itse luen ainakin todella paljon mieluummin yhden asiapituisen viestin, kuin 100 spämmiviestiä. Sinun tavoitteena näyttää olevan kirjoittaa parissa kuukaudessa listalle tarvittava määrä SPÄMMIVIESTEJÄ. Kirjoitat todella usein tuplaposteja. Ei niinkään, että painaisit kaksi kertaa lähetysnappulaa, vaan niin, että kun voisit editoida asian edelliseen viestiisi, niin teet kuitenkin uuden viestin, vain sen takia, että saisit LISÄÄ VIESTEJÄ! Ei niin! Kirjoitat myöskin usein perustelemattomia vastauksia ja vastauksia, jotka eivät kiinnosta ketään, eikä niistä ole ollenkaan hyötyä.

Ei ole mitenkään mahdollista, että kun postailet satoja viestejä viikossa, niin ne olisivat erityisen hyvälaadullisia. Noin parikymmentä hyvin perusteltua ja ennen kaikkea hyvin mietittyä viestiä on enimmäismäärä, mitä päivässä saa kirjoitettua. Sinun postauksesi on suoraan sanottuna mennyt liiallisuuksiin, ja on pelkkääs spämmiä. Viesteissäsi ei ole minkäänlaisia perusteluita, eikä ne muutenkaan ole oikeanlaiseen foorumikäyttäytymiseen sopivia. Yhdessä vaiheessa näytti jo paremmalta, mutta nyt olet taas alkanut tuohon minuuttipostailuun. Yksi viesti suunnilleen minuutissa tulee sinulta. Olin jo luulemassa, että olet oppinut, ettei foorumilla ole soveliasta kirjoittaa satamäärin heikkolaatuisia ja huonoja viestejä. Olin väärässä. Olet avoimesti myöntänyt haluavasi päästä Aktiivisimmat kirjoittajat-listalle... Se ei ole pääasia todellakaan. Mielestäni nuo listat pitäisi poistaa täältä kokonaan! Ne vain innostaa sinunlaisia superpostaajia kirjoittamaan yhä vain kamalampia viestejä, joissa ei ole minkäänlaisia perusteluita.

Ryhdistäydy, kirjoita perusteltuja viestejä. Älä ihmeessä kirjoita tuhatta yksirivistä viestiä, mitä teet koko ajan, vain mieluummin 50 hyvälaatuista vastausta, josta on KAIKILLE hyötyä ja iloa.

En tarkoita mitenkään loukkaavasti, vaan suoraan sanoen yritän auttaa sinua. Haluan myöskin sinun tajuavan, että perustellut vastaukset ovat järkevämpiä, ja niitä arvostetaankin enemmän. Tässä taisi tulla hieman enemmän kuin se 100 merkkiä, ja väärästä aiheesta, mutta yritän vain sanoa, ettei tällaisten topiccien teko ole järkevää. Ne vain tukkivat foorumia... : (

AtI, kiitos paljon, jos luit tämän!

-Akuhullu

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Olen samaa mieltä Akuhullun kanssa! (Vaikka en saa aikaan noin pitkää viestiä.) Olit alussa mukava kirjoittelija, ja viestisi olivat todella asiallisia, huumorintajuisia yms., mutta nyt!? Eijeijei! On se vaan kumma asia, viestisi ovat juuri kaikkea päinvastaista! Emme kaipaa keskusteluja, esim. "Paras hymiö", "Kuka kirjoittaja saisi parantaa viestien laatua?", voi herranjestas, mikä sinuun on mennyt!? Kunpa vaan tietäisi! Ja kaiken huippu on se, että lähetit "Nyt soi"-topicissa minuutti minuutilta viestejä, ne olivat vielä tuplaposteja! Sou, muuttaisitko kaiken ennalleen? PS: Tässä viestissä on 625 merkkiä.

Vierailija

Miten niinkuin ennalleen!? Ja minuun ei ole kyllä mikään mennyt. En oikein nyt ymmärrä mitä tarkoitatte, että minussa on vialla!? En tajua, tai vähäsen, mutta voisiko joku kiitos vähän valaista??

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat