Kirjoita 1000 merkin viesti!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli ideana on, että käyttäjä sanoo aiheen, josta seuraavan pitää kirjoittaa vähintään 1000 merkin viesti. Seuraava käyttäjä tekee viestin ja sanoo seuraavan aiheen. Muistakaa, että kopiointi on ehdottomasti kielletty!

Kommentit (7)

Vierailija

Täältä pesee.

Tuplanolla:

Tuplanolla on Aku, mutta hän on agenttina. Tuplanolla ei myöskään käytä mitään naamiointia, toisinkuin Akun toinen alter ego Taikaviitta. Taikaviittaa nähdään useimmin tarinoissa, mutta viime kuussa (Lokakuu 2009) pitkästä aikaa jatkoi Tuplanolla tarina taskarissa 358 "Kohtalokas Ensi-ilta". Toimitus sanoi, että Tuplanolla tarinat on ja pysyy. Minun tietääkseni ensinmäinen Tuplanolla tarina ilmestyi 348 "Paluu karhuvuorelle" sivulla 80. Tarinan nimi on ainoastaan "00 Tuplanolla". Tuplanolla on myös ollut taskarin kantena kaksi kertaa. Muunmuassa, Tuplanolla ja Petosten kehä ja Tuplanolla ja Kohtalokas Ensi-ilta. Tuplanolla tarinoita on ilmestynyt hieman yli/alle vuosi. Aku Ankan nettisivuilla ei ole toistaiseksi Tuplanolla avatar kuvia, mikä on todella harmi. Tuplanolla on varsin kiinnostava hahmo siinä mielin, että hän ei naamioidu kuin Taikaviitta, vaikka kaikki lukijat tietää, että Aku on Taikaviitta sekä Tuplanolla. Noni, siitä pesi 1000 merkin viesti.

Vierailija

Sori, unohdin laittaa aloitusviestiin ekan aiheen, no kun 00 ei muistanut, niin laitan tässä toisen. Toinen aihe on Roope Ankka.

Ps: Mitä pidempi viesti, sen parempi!!

Vierailija

Roope Ankka maailman rikkain Ankka. Roopen sukulaispoika Aku kiillottaa aina Roopen kolikot. Roopen kotikaupunki on Ankkalinna. Roopen ensimmäinen ammatti oli Kengänkiillottaja. Roopen hovimestarin nimi on Juuso. Roopen osoite on Rahasäiliökukkula 1. Roopen ensiesiintyminen tapahtui vuonna 1947 sarjassa Joulu Karhuvuodella. Roopen pahimmat kilpailijat ovat Kroisos Pennonen ja Kulta-Into Pii. Roopen ensimmäinen kolikko on nimeltään ensilantti, jota Milla Magia yrittää varastaa. Roopen rahoja taas havittelee Karhukopla. Roope kuuluu kerhoon nimeltä Miljardööri-klubi. Roope ei anna Akulle edes 50 senttiä. Roopen nykyinen ammatti on pankkiiri. Roope on rikastunut kullankaivajana. Roope on esiintynyt esimerkiksi Aku Ankan taskukirjoissa kaikkien aikojen toiseksi eniten. Tietenkin Akun jälkeen. Roopen eglanninkielinen nimi on Uncle Scrooge. Roope kylpee rahoissaa. Roope rakastaa rahojaan. Roopea rakastaa Riitta Hanhi jota Roope ei rakasta. Roopella on monta liikemiesneuvoyyelu vuodessa. Eli aika paljon.

Vierailija

Tätä ei ole matkittu siitä, tämän tarkoitus on kirjoittaa viestejä, jotka ovat huomattavasti lyhyempiä kuin viestimaratonin ja tässä edellinen käyttäjä valitsee seuraavan aiheen. Tämä ei myöskään ole minkäänlainen kilpailu, joten et voi valittaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat