Keskustelun aihe joka ei liity Aku Ankkaan?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Voiko sinun mielestäsi laittaa keskustelun aiheeksi jonkun jutun mikä ei liity millään lailla Aku Ankkaan tai disneyhin?

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Musta kaikki mikä ei liity aku ankkaa tai disneyhin vois jättää muille keskusteluille! Sitä paitsi keskustelun tekeminen jostain McLeodin tytöistä ei liity Aku Ankkaan.

Vierailija

Ei kai, mutta en kyllä ollut lukevinani säännöistä kohtaa jossa olisi lukenut että pitää keskustella ainoastaan Aku Ankasta.(tietenkin se on suositeltavaa) (Korjatkaa jos olen väärässä :)

Vierailija

Kyllä minusta voi. Esimerkiksi sellaisa keskusteluja kun: Mitä harrastat Aku Ankan lukemisen lisäksi? Onhan täällä kiva tietää jotain muistakin Akkari harrastajista

Vierailija

Se riippuu vähän mitkä katsotaan liittyvän aku ankkaan. Ei tänne kyllä mitään ylimääräistä saa laittaa, mutta musta on ihan ok kysyy, et missä meitä tällä sivustolla käyviä asuu.

Vierailija

Musta muut kuin akkariin liittyvät keskustelut pitäisi laittaa Pölinät osioon, mihin ne onkin onneks tullut lähes sataprosenttisesti.

Vierailija

No kaikennäköisiä muita keskustelupalstoja on mihin voi kirjoittaa muita aiheita, tämä sivusto on luonnollisesti tarkoitettu Aku Ankan ja Disneyn aiheisiin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat