paras lemmikki eläin

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuten otsikosta näkee mikä on lempi eläimesi minun on kissa

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Itselläni on ollut kolme kissaa, mutta nykyisin on yksi koira. Yhdyn siihen mielipiteeseen, että koirat ovat parempia, koska ne vaativat / haluavat seuraa toisin kuin kissat. Ne haluavat olla yksin.

Vierailija

Karvaista, kohtalaisen vaarallista ja hitusen hankalahoitoista lemmikkiä kaivatessa tarantellat ovat hyviä vaihtoehtoja. Hankalinta hämyjen hoidossa on eittämättä terraarion siivous. Onneksi sitä ei tarvitse tehdä kuin kerran pari vuodessa :) Hämpyille ruoan laitto on yksinkertaista: sopivan kokoinen ötökkä, riippuen tarantellan koosta (mieluiten ei kovakuoriainen tai kastemato. Eläinkaupassakin myydään hämyille sopivia toukkia, sirkkoja ja hiiren pinkkejä, eli pakastettuja hiirenpoikasia.) heitetään elävänä terraarioon, ja katsotaan, syökö tarantella sen. Syömättömät ötökät pitää poistaa terraariosta vuorokauden päästä niiden sinne laitosta. Tarantelloilla pitää aina olla kupissa vettä. Tarantellat pärjäävät melko hyvin normaalissa huoneenlämmössä, eli noin 20 astetta.

No, se tarantelloista. Kissat, koirat ja hamsterit ovat ylivoimaisesti mukavimpia lemmikkejä, ellei sitten ole erityisen matelija-, hämähäkki- tai jokin muu eläinrakas. Koirien kanssa on mukavaa leikkiä, ja kissat ovat mukavan pörröisiä. Hamstereiden ja muiden jyrsijöiden elämää on mukava seurata.

Käärmeet ovatkin kokonaan eri juttu. Käärmeille syötetään pakastettuja aikuisia hiiriä. Käärmeitäkin pidetään terraarioissa, joiden lämpötilan ja ilmankosteuden pitää olla sopiva. Käärmeillä voi olla erikseen ruokailuterraario, jossa ne syötetään.

Skorpionit taasen ovat melkoisen samanlaisia tarantellojen kanssa. Hoito on lähes samanlaista.

Eläimiä ei yhtäkään passaa mennä sörkkimään, tuskimpa sinäkään pitäisit, jos jättiläissormi tulisi ja tökkisi sinua. :D

~Z

Vierailija

Paras lemmikkieläin on ihmisen paras ystävää, koira.

Kissat haluavat elää yksin, toisin kuin koirat jotka nauttivat seurasta.

Vierailija

Minäkin pidän paljon koirista.Olisin halunnut sellaisen,mutta minun vanhemmat eivät halunneet,joten sain kaksi marsua.

Vierailija

minulla on koira jonka rodun nimi on länsigöötanmaan pystykorva. Se tulee alunperin ruotsista mutta on joitakin kenneleitä suomessa jotka myymät tätä koirarotua. Länsigöötanmaan pystykorva on muunnos korgista. Se on tummempi ja pidempi. Se on paimenkoira ja sopii hyvin liikunaisile perheille. se tykkää kun monta ihmistä on sen lähellä. se on hyvin sosiaalinen koira, ja se voi oppia monta temmpua. Jos ostaa Länsigöötanmaan pystykorvan se tarvitsee paljon tilaa. suosittelen melkein kaikille perheille.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat