Keskustelu-ohjeet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Täällähän on jo UUDET KÄYTTÄJÄT TÄNNE, mutta ei.. Täällä on nyt pari käyttäjää, jotka haittavat minua, he eivät lue sitä keskusteluohjetta! Uskon myös, että käyttäjät mieluummin lukevat topicista kuin viitsii klikata sitä "Keskusteluohjeet" -painiketta.. Tekee hyödyttömiä topiceja, joten tässä on keskustelu-ohjeet: PS: Kopioitu keskustelu-ohje:

Keskusteluohjeet

Sivuston keskustelut ovat avoimia kaikille www.akuankka.fi -sivuston käyttäjille, ja niihin kirjoittaminen edellyttää, että käyttäjä rekisteröityy sivuston käyttäjäksi ja varaa itselleen henkilökohtaisen nimimerkin.

Aku Ankka -lehti ei vastaa keskusteluissa esitetyistä aineistoista tai mielipiteistä tai niiden seurauksista. Vastuu viestien sisällöstä ja seurauksista kuuluu kirjoittajalle. Keskustelun ylläpitäjällä on oikeus poistaa asiattomat viestit keskusteluista.

Käyttäydy asiallisesti ja noudata hyviä tapoja

Ole huomaavainen muita keskustelijoita kohtaan ja kunnioita muiden mielipiteitä. Älä käytä kirosanoja äläkä huuda turhaan: netissä ISOJEN KIRJAINTEN käyttäminen tulkitaan huutamiseksi. Älä hauku tai loukkaa muita keskustelijoita tai nimellä mainittuja yksityisiä ihmisiä. Älä lähetä samaa viestiä useaan kertaan- äläkä kirjoita turhia yhden sanan viestejä. Herjaus, kunnianloukkaus, yksityishenkilöiden loukkaaminen, rasismi tai kansanryhmää vastaan kiihottaminen on kielletty.

Perustele mielipiteesi, äläkä täytä palstaa turhuuksilla

Panosta kirjoittamiesi viestien sisältöön ja perustele mielipiteesi. Turhanpäiväiset "en tiedä" tai "jaaha" -tyyppiset kommentit eivät hyödytä ketään, vaan pelkästään turhauttavat lukijaa ja täyttävät helposti koko palstan.

Älä lisää viesteihin linkkejä tai kuvia

Älä sisällytä kirjoittamiisi viesteihin linkkejä, jotka vievät Aku Ankan sivuston ulkopuolelle. Älä myöskään liitä viesteihisi kuvia.

Noudata tekijänoikeuslakia

Älä kopioi tekstiä muista julkaisuista äläkä liitä linkkejä niihin, sillä se rikkoo tekijänoikeuslakia. Piratismiin eli laittomaan tiedostojen välittämiseen liittyvät Suomen lain mukaan laittomat keskustelut ja linkit ovat kiellettyjä.

Säilytä yksityisyytesi

Älä paljasta omia yhteystietojasi eli nimeäsi, osoitettasi tai puhelinnumeroasi muille keskustelijoille. Valitsemasi nimimerkki on henkilökohtainen, joten älä luovuta käyttäjätunnustasi ja salasanaasi muille.

Ilmoita sääntöjen rikkojasta ja häiriköstä

Jos huomaat, että joku rikkoo näitä sääntöjä tai Suomen lakia tai muuten häiriköi, paina viestin yhteydessä olevaa ”Ilmoita asiaton viesti” -linkkiä tai ota yhteyttä toimitukseen.

Älä käytä palstaa kaupallisiin tarkoituksiin

Kaupalliset viestit, yritysmarkkinointi ja linkit verkkokauppoihin ovat kiellettyjä. Myös keskustelijoiden väliset osto- ja myynti-ilmoitukset ovat kiellettyjä.

Sääntöjen rikkomisen ja häiriköinnin seuraus

Sääntöjen vastainen käyttäytyminen johtaa viestin tai sen osan tai koko viestiketjun poistoon. Sivuston ylläpitäjillä on oikeus langettaa sääntöjen rikkojille porttikielto koko keskustelualueelle. Lisäksi häiriköivän käyttäjän ankkaprofiili voidaan asettaa käyttökieltoon ylläpidon määräämäksi ajaksi, jopa lopullisesti, ja tänä aikana kyseinen käyttäjä ei pysty esim. kirjoittamaan keskustelupalstalle eikä Akupediaan, eivätkä hänen pelituloksensa talletu hänen Ankkaprofiiliinsa.

Toimituksella on oikeus poistaa tai poistattaa asiattomia viestejä tai osia viesteistä oman harkintansa mukaan. Toimituksella on myös oikeus poistaa sääntöjen rikkojien jo ansaitsemat mitalit heidän ankkaprofiilistaan.

Olkaa hyvä ja lukekaa tuo! Lähde: AA sivun keskustelu-ohje!

Kommentit (6)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Onhan näitä jo tehty ja keskusteluohjeetkin ovat olemassa, mutta silti edelleen tehdään turhia topiceja, spämmätään jne, vaikka asiasta on ilmoitettu miljoona kertaa.

Ymmärrän jos (etenkin uusi käyttäjä) kerran spämmää tai tekee turhan topicin, mutta se että niitä turhia topiceja alkaa tulla kymmenen päivässä-tyyliin, niin on aika ihmeellistä. Pitäisi kerrasta oppia, jos sanotaan turhasta topicista tai spämmäyksestä eikä jatkaa sitä.

Toivotaan, että kaikki lukevat keskusteluohjeet huolella tästä lähin.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Keskustelu-ohjeet

don-rosa - 27.11.09 08:17 (ID 398359)

KÄÄK! Eikös akutykkääiineksestä ole NGF!? LUIN AINAKI NIIN! (sori jos et oo)

Jos lopetettaisiin tämä tähän ja jatkettaisiin alkuperäisellä aiheella. Eli: Ihan hyvä saada ohjeet myös tänne, sillä kaikki eivät varmastikkaan vaivaudu lukemaan alkuperäisiä ohjeita.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat