Käyttäjät

Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Hausta ei löytynyt mitään, joten teenpä tälläisen topicin.

Tässä topicissa on tarkoitus nimetä käyttäjiä, mutta EI vain parhaita, vaan voi nimetä omasta mielestään parhaimman (tai huonoimman), viestien laadusta, käyttäytymisestä, tai ahkeruudesta johtuen.

Tämä EI OLE samanlainen kuin "PARHAAT KÄYTTÄJÄT" -topa tai "Arvostele edellisen käyttäjän keskimääräinen viestien laatu"- topa, vaan tänne voi listata sekä mielestään "huonoimmat" käyttäjät, että parhaat!

(Jos arvostelette huonoimmat, niin laittakaa HYVÄ PERUSTELU mukaan, ettei loukata toisia!)

Esimerkki:

Joku12345: Kirjoittaa hyviä viestejä, jotka ovat selviä ja oikeinkirjoitettuja.

Joku54321: Kirjoittaa "ei niin hyviä viestejä", koska viestit ovat sekavia ja täynnä huonoa kirjoituskieltä.

ELI PERUSTELU MUKAAN!

Tajusitteko?

Kysykää ihmeessä, jos ette tajunneet!

Kommentit (5)

Vierailija

Don, tässä siis voi ihan kenet tahansa nimetä, vai edellisen? No, arvostelen tässä vaikka ööh... Mattiiita, koska ollaan joskus nähty, ja Mattiii vaikuttaa ihan mukavalta tyypiltä.

Mattiii kirjoittaa viestinsä hyvin, ja kirjoitusvihreitä ei näy. Mattiii kirjoittaa myös isot alkukirjaimet, pisteet, huutomerkit, kymysysmerkit sun muut. Ja numeroko piti laittaa? Antaisin Mattiiille vaikkapa 9.

Hermanni 313
Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Noniin! Minä nimeän Budjettivajeen ja Vincen!

He ovat mielestäni ylivoimaisesti foorumin aatelia, koska he kirjoittavat hyviä ja pitkiä viestejä, jotka sisältävät aina asiaa. Heillä on elokuvat kiinnostuksen kohteena, kuten minullakin, ja muutenkin heidän kanssaan on mukava rupatella!

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Käyttäjät

Hermanni 313 - 24.11.09 04:41 (ID 396164) Noniin! Minä nimeän Budjettivajeen ja Vincen! He ovat mielestäni ylivoimaisesti foorumin aatelia, koska he kirjoittavat hyviä ja pitkiä viestejä, jotka sisältävät aina asiaa. Heillä on elokuvat kiinnostuksen kohteena, kuten minullakin, ja muutenkin heidän kanssaan on mukava rupatella!

Juuri noin! Ja voi tänne omasta mielestään huonompiakin laittaa, mutta silloin HYVÄT perustelut mukaan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat