TV Mainokset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Käytin hakua ja sieltä löytyi vain jokin kuollut Aku Ankka sivujen mainos topic.

Elikkä tällä sivulla voi vapaasti kommentoida TV:n mainoksia. Mitkä on hyviä?... Mitkä ärsyttää?... Mitkä hauskoja ja silleen.

Aloitanpa tuolla Paula lehmä vanukkaiden arvostelemisellä. Tuo on minusta niiiin huono mainos. Räppi on dupattu huonosti päälle, eikä sanoissakaan ole mitään ideaa. Tekee vain mieli kääntää kanavaa kun tuo ilmestyy... :(

Kommentit (13)

Tali
Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

Minä tykkään enemmänkin vanhoista Ylen, Mtv3 tunnareista, mainoksista. Minusta se "Mtv3 toivottaa hyvää huomenta" on paras!

Katso se Youtubesta etsi= mtv3 toivottaa hyvää huomenta

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Paula lehmä-vanukas mainos on todella ärsyttävä. Ja myös se "Mistä näitä senttejä oikein tulee?"- mainos on ärsyttävä.

Yksi parhaimmista mainoksista on ollut se Saarioisten mainos, missä pikkulapset istuu hiekkalaatikolla ja huutaa, että "meidän äiti tekee teidän äitien ruuat!"

Vierailija

Mäkin pidän siitä poro-mainoksesta. Hienot lapin lumiset tunturit ja komea tähtitaivas(sekä söpö poro :D). Tulee joulumieli ja tunne, että pitää päästä Finnairin lennolle.

Vierailija

Jep,ne Levin Finnair-poro mainokset ovat tunnelmallisia.Niitä kuvataan ihan täällä Levillä.Mutta Paula Vanukas-mainokset on maailman surkein!!!Tervetuloa vaan Janne tänne Leville.Upeita maisemia kyllä.

Vierailija

Minusta parhaita mainoksia on se Finnairin poro mainos ja se en mä nyt tiää tommoinen peltojyrsi tai no jos muistatte tuon mainoksen ja sitten se mistä näitä senttejä oikein tulee se urheilu mainos muut sentti mainokset ovat todella huonoja. Tykkäkö muuten kukaan siitä viksulaulusta missä mainostetaan sampopankkia?

Vierailija

Niin minustakin se Paula vanukas mainos on todella huono mutta huonoin on ne mistä näitä senttejä oikein tulee? Onhan niitä muitakin todella huonoja mainoksia mutta en muista niitä muita huonoja mainoksia vaikka katson yleensä illalla paljon telkkaria.

Vierailija

Juu se saarioisten " meidän äiti tekee teiän äitien ruuat " mainos oli kyllä huippu, mutta nyt ne kaikki saariosten mainokset menee sen ympärille.

Oliko se nyt tuon 020202 mainos vai mikä, jossa mennään ympäri suomea, joista savo kyllä vie voiton! Hyvä mainos ;)

Juu onhan se Finskin mainos todella hyvä. Aina tulee jotenkin rento olo kun sitä katsoo :)

Vierailija

uuu... tulipa nytten mieleen tuo LIDL vaippa mainos, joka oli kyllä parhaita pitkään aikaa :).

Nuo automainokset yleensä ovat niin samanlaisia, ja kun osoittautui että mainos olikin vaippa mainos sain kunnon naurut :) Nyttemmin se saa vain hymyilyttämään, mutta oli kyllä mahtava!

Vierailija

Ärsyttävin mainos on ehdottomasti Paula-mainos. Bagukan mainos on myös tyhmä. Parhaita mainoksia ovat se Elisan "emmä ny tiiä", Finnairin "Illaksi kotiin"(siinä juoksee se poro)ja VR:rrän mainokset. Se 020202-mainos missä ne kiertää Suomea, on kanssa aikas hauska.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat