Pitääkö joku PAMista?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ajattelin kysyä, että tykkääkö kukaan muu PAMista, kun on nyt Katarriinan nimipäiväkin. Itselleni se on lempisarja, joten olenko yksin?

T: ToTa12, Pam ja Touho-fani.

Kommentit (10)

Vierailija

Tykkään toki (totta kai, heh), joten et ole yksin ! Akulla onkin useampia salapestejä, PAMin lisäksi vielä Tuplanolla-hommat, ATP ja Taikaviitan rooli ...

Touhon hörhöjutut yhdistettynä Akun kiivauteen ja maallisuuteen plus avaruuden muukalaisten päihittäminen = tuhtia ja hyvää tavaraa.

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Okei, aloitusviestissä ei kerrota mikä on PAM.

PAM eli Päihitämme Avaruuden Muukalaiset on taskareissa liikkuva sarja järjsetöstä, jonka tarkoitus on salata ihmiskunnalta ulkoavaruudesta tulevia ölliäisiä. He myös taistelevat avaruuden superroistoja vastaan joiden taroituksena on valloittaa maa. Aku ja Touho värvättiin tähän järjestöön heidän itsensä tietämättä, ja tätä sarjaa seurataan taskareissa kerran vuodessa tulevalla sarjalla. Tosin, vuonna 2003 näitä sarjoja tuli kolme...

AP_
Seuraa 
Liittynyt20.3.2010

Kyllä minä luen PAM tarinoita jos eteen sattuu tulemaan. Kun minulla on niin vähän taskareita jossa on PAM tarinoita. Niin ja tosin se riippuu vähän tarinasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat