Tilaajalahjat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletteko saaneet tilaajalahjoja? Minä en. Kaverini on saanut soittamalla jonnekkin kai Aku Ankan asiakas- tai tilaajapalveluun. Toinen heistä on saanut Aku Ankan Aikakone-kirjan.

Sivut

Kommentit (25)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Sain tilaajalahjaksi "Ankkalinnan synttärisankari" kirjan, ja vieläpä kovakantisena.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Kun aloitin tilaamaan Akkaria niin sain Ankkalinnan Raharuhtinaan tai Konkkaronkan.Se taisi olla Raharuhtinas.Viime talvella, kun tilasin jatkotilauksen niin sain Ankkalinnan Joulujuhlan.

Vierailija

mac ducky kirjoitti:Kun aloitin tilaamaan Akkaria niin sain Ankkalinnan Raharuhtinaan tai Konkkaronkan.Se taisi olla Raharuhtinas.Viime talvella, kun tilasin jatkotilauksen niin sain Ankkalinnan Joulujuhlan.

nyyh epää joitakuita suositaa... no ei. miks toiset saa mut toiset ei?!?!?!?

Vierailija

En ole saanut enkä haluakkaan. Meidän perhe aloitti akkarin tilaamisen kaksikymmentä vuotta sitten, jolloin siskoni oli 3-4 vuotias, mutta minä en ollut syntynyt.Joten en tiedä tuliko silloin tilaajalahjoja.

Vierailija

Eh, en muista sainko jotakin kun aloin tilata Akkaria, se oli nääs vuosi 1999, mutta kun vaihdamme välillä tilaajaa itsestäni pikkuveljeen (Tulee silloin halvemmaksi. Ja pikkuveli ei edes lue Akkaria niin saan pitää kaikki) saamme Ankkalinna kirjasarjaan kuuluvia kovakantisia, en ole varma tulevatko ne siitä kun vaihdamme tilaajan minusta pikkuveljeen?

Vierailija

Ehkä kysymys on iästä,sillä katoin netistä (en muista mistä)että ainaki vuonna 2007 sai ekaluokkalaiset jonku Aku Ankka lukijalahjan joka oli kuin Akkari mut siinä oli myös tehtäviä.Epäreilulta kuulostaa mut minkäs teet ,ei sitä joka vuosi ykkösellä olla.

Vierailija

En ainakaan muista että olisimme saneet mitään tilaajalahjaa. Kaikki meiän koululaiset sai joskus pari vuotta sitten jonkun akkarin (esikoulu-9).

Vierailija

sammy kirjoitti:Ehkä kysymys on iästä,sillä katoin netistä (en muista mistä)että ainaki vuonna 2007 sai ekaluokkalaiset jonku Aku Ankka lukijalahjan joka oli kuin Akkari mut siinä oli myös tehtäviä.Epäreilulta kuulostaa mut minkäs teet ,ei sitä joka vuosi ykkösellä olla.

eiku siis jos joku saa jonku kirjan.se on epistä.(muuten, ekaluokkalaiset saa tiettyinä vuosina automaattisesti sen tehtäväjutun...)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat