Arvostele vanhoja julkaisuja

Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Eli täällä voit käydä arvostelemassa otsikon mukaisesti vanhoja julkaisuja. Jos olet löytänyt divarilta jonkun vanhan akkarin tai omistat vanhan taskarin ja haluat arvostella sen, niin voit tehdä sen täällä.

Täällä EI ole tarkoitus arvostella uusinta Akkaria,taskaria tai Roope-setää. Niille on jo omat topicit.

Jokainen määrittää sanan "vanha" omalla tavallaan,mutta itse koen,että yli vuoden vanhat julkaisut ovat jo vanhoja. Eli ei sitten mitään viime viikon Akkarin arvosteluja tänne,kiitos.

Tänne on myöskään turhaa laittaa mitään: "Joo, mä löysin yhen lehden divarist, mut se oli iha surkee!"- tyylisiä viestejä. Myös kaikki ok, ihan hyvä, mä en pitänyt- tyyppiset kommentit voi jättää omaan tietoonsa. Kun täällä arvostellaan vaikka joku vanha taskari, niin joku jolla ei ole sitä, saattaa kiinnostua,kun lukee arvostelun ja lähtee heti hiki hatussa etsimään sitä divareilta.

Kirjoittakaa kunnon arvosteluja tai älkää sitten kirjoittako ollenkaan!

Tässä tulee Akkarin 44/2003 arvostelu:

Roope-setä: Kadonneen kirjaston vartijat

Tämä Rosan tarina oli aivan huippu! Mestari teki taas sen. Ei jättänyt lukijoitaan kylmäksi,vaan teki tarinan,jonka voi lukea yhä uudelleen ja uudelleen ilman,että se menee huonoksi. Tarinassa oli piristävää se,että Roope ja pojat (ja tietysti kenraali Nuuh) olivat keskenään matkassa. Akun rooli jäi hyvin pieneksi ja hän toimikin vain Roopen vahtimestarina rahasäiliössä. Lisäksi tarinassa oli paljon historiallista faktaa,mistä pidin erityisen paljon. Rosan pikkutarkat yksityiskohdat,ankat ja upea juoni on lyömätön yhdistelmä.

Aku Ankka: Suihkukonenoita

Tämä Barksin tarina ei ollut parasta Barksia,mutta ei mitenkään huonoakaan. Tarinassa Aku vaatii,että lasten karkkien kinuamiselle on tehtävä jotain Ankkalinna-yhdistyksen kokouksessa. Sitten hän kiirehtii sieltä pois (tällä välin yhdistys tekee päätöksiä) ja koska Aku ei ollut kokouksessa loppuun asti hän ei tiedä,että kokouksessa päätettiin pitää lapsille Halloween-juhlat ja siksi kukaan ei ole kiertämässä ovelta ovelle. Aku odottaa turhaan karkkia kinuavia lapsia.

Aku Ankka

Tässä Al Taliaferron piirtämässä tarinassa ei ollut nimeä, mutta se oli näitä perinteisiä yksisivuisia Aku-tarinoita. Tarinassa Aku tekee kepposen Helunalle,mutta kepponen osuu lopulta omaan nilkkaan. Juoni ei ollut ihmellinen,mutta oli silti ihan toimiva.

Mikki Hiiri: Hiekkaerämaan huijaus

Tämä Gonzalesin piirtämä yksisivuinen Mikki-tarina ei ollut mitenkään hyvä. En pitänyt miljööstä. Autiomaa on minusta tylsä paikka ja juonikaan ei houkutellut.

Aku Ankka: Muskelien mittelö

Tässä Mau Heymansin tarinassa Aku pääsi taas kinastelemaan jonkun korston kanssa. Iines saa hävetä taas silmät päästään ja Aku pyytää apua Pelleltä. Lopulta apu löytyy kuitenkin kirjoista...

Hyvä Akkari,joka olisi ollut täydellinen ilman Mikkiä. Paras tarina oli Rosan johtosarja ja muut tarinat olivat keskitasoa. Arvosana 9½

Kommentit (0)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat