313

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

se on akun uskollinen auto

Sivut

Kommentit (72)

Vierailija

Duke Duck kirjoitti:Kannatta lukea Rosan tarina Monikäyttöauto, siinä kerrotaan paljon 313:sta.

vai niin en olekkaan lukenut sitä vielä!:D

Vierailija

Öh en käsittänyt tämän aiheen tarkoitusta mutta sanottakoon että 313 on American Bantam jolla Aku Ankka kurvailee ja tottavie se sopii Akulle

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akun auto, 313, on palvellut Akua jo vuosikymmenien ajan. Vaikka 313 tuon tuosta jättää tien päälle ja on rikki, se on silti Akulle todella armas. 313 on aito American Bantam, vuosimallia 1934, ja joissakin tarinoissa, kuten Aku Ankka-lehdessä 5/2007, tarinassa "sisukas pikku pörisijä"(Jonka on piirtänyt Rodrigues) on on 313 merkiltään ja malliltaan Ankmobiili B-52. Akulla ei ole paljon muita autoja kuin 313 ollutkaan, ja jos joskus Akulla on uusi auto, se taatusti menee rikki, tai verot ovat kovat, Kuitenkin Aku Ankassa 19/2005 tarinassa "uskollinen autovanhus"(Jonka on piirtänyt Santanach) Aku myy 313 50000, ja menee autokaupoille, Aku ostaa uuden auton. Akulla on uusi auto merkiltään ja malliltaan Spugatti Fantom, mutta Aku ajaa sen suoraan päin maatilan traktoria kun tiellä seisoi lehmä suoraan edessä! Auto ei kovin turvallinen tainnut olla, koska Törmäyksenestojärjestelmä otti ohjat, ja niin sitten kävi uudelle autolle autolle. Onneksi maatilalla oli American Bantam, täsmälleen samanlainen kuin Akulla oli ollut, Kilpiä ei tietenkään ollut, mutta Aku oli ottanut 313:Sesta kilvet takanreunalle, mutta onneksi Aku ei vielä ollut vienyt kilpiä kotiin, vaan ne olivat matkassa mukana, joten aku pani ne sitten Siihen Maatilan American Bantamiin, ja niinpä Aku pääsi Iineksen kanssa kotiin.

313 tiedot: Rekisteri: 313(Taikaviitan käytössä x). Omistaja: Aku Ankka. Vuosimalli: 1934. Väri: Punainen(taikaviitan kameleonttisuihkeella musta/punainen). Lisävarusteita: (Taikaviitan käytössä) mm: Pölypilvi, tekosumu, auto lentää, tarvittaessa näkymätön, jäljittimet, katapultti-istuin jne... Auton merkki ja malli: American Bantam.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat