Joulugaala 2009

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hyvää joulua ja onnelista uuttavuotta. En usko että täällä on ennen näitä gaaloja pidetty eli pistetäämpä ensimmäinen gaala esille täälläkin. Näitä ns. gaaloja tulee ulos 2 kertaa vuodessa. Eli yksi Joulugaala ja yksi Juhannusgaala.

Pidemmittä puheitta itse asiaan.

Äänestysaikaa on 26.12.2009 asti. Lasken sitten äänet.

Tulokset tulevat n. 27 - 29.12.2009.

Ja nämä siis täytät ja perustelet lyhesti miksi valitsit juuri hänet.

Asiallisin:

Aktiivisin:

Mukavin:

Paras keskustelija:

Hauskin:

Tylsin:

Ilkein:

Kovin spämmääjä:

Paras Nimi:

Paras ankkatietäjä:

Tässä lukee vielä millä perusteella valitset kuhunkin kategoriaan käyttäjän:

Asiallisin: On asiallinen ja viestit ovat usein täyttä asiaa.

Aktiivisin: Käy ja lukee foorumia usein, hänellä on hyviä viestejä ja osallistuu monipuolisesti eri keskusteluihin.

Mukavin: Viesteistä tulee useimmiten hyvä fiilis ja hän on aina ystävällinen muille.

Paras keskustelija: Osaa keskustella ja väitellä eri aiheista sekä argumentoida omia mielipiteitään ja ymmärtää myös muiden.

Hauskin: Viestejä lukiessa tulee usein hymähdys tai naurahdus ja tulee hyvälle mielelle.

Tylsin: Viestejä lukiessa tulee lähinnä hohhoi-fiilis.

Ilkein: Ei ole ehkä niin mukava muille käyttäjille, mutta ei kuitenkaan suoranaisesti loukkaa ketään.

Pahin spämmääjä: On jäänyt mieleen useiden turhien viestien kirjoittelusta.

Paras nimi: Kenellä on paras nimi täällä foorumeilla

Paras ankkatietäjä: Tietää eniten ankoista ja muuhun siihen liittyvästä ja vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin

Ja siis voittosijoja tulee olemaan 3.

Kaikki mukaan äänestämään!

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

Asiallisin: Asiallisimpiin kuuluvat monet henkilöt, mutta pakko sanoa: Wondy-tätimme! Häneltä tulee hyvin mieleipiteet esille, ja hän osallistuu keskusteluihin omalla tyylillään ja taidollaan! Siis _Wonderlust_

Aktiivisin: Hmm..No tähän en osaa vielä vastata. Funtsin eka ja laitan sitten : ) Varmaan AKTIIVISIN on ollut Akutykkääiineksestä, mutta se asia sisältö on ollut välillä hieman niin ja näin. Mutta KaisaKoota on näkynyt näillä sivuilla ahkerasti! Joten Kaisakoo.

Mukavin: Hmm..Tässä olen nyt kolmen vaiheilla. Sami oli alkuvuodesta todella mukava tyyppi, jonka kanssa asia luisti. Toisena $MCD, hänenkin kanssa juttua riitti /riittää yllinkyllin. Ja Vaari, hänen kanssaan ei jutut lopu. Kaikki ovat tällä sivuilla omalla tavallaan mukavia, mutta nyt vetää Vaari voiton tässä osiossa!

Paras keskustelija: Tähän vastaan lyhyesti, mutta ytimekkäästi Rosa4tehwin. Hän on aina auttamassa, jos jollain on jokin ongelma. Hänen mielipitensä tulevat hyvin esille. Voisi sanoa, että osui ja upposi!

Hauskin: Hmm.. Kenetköhän nyt tähän sanoisi. Tämä menee nyt 3 jaetulle sialle. Rankku08, Budjettivaje ja Vince. Kaikki kiirjoittelevat hyviä viestejä, joissa on aina ripaus huumoria. Mutta tähän sanon kyllä Vincen! Hänen viesteistä on mukava lukea, sillä niissä on sitä pientä huumoria ja ns. ''lapsekkuutta'' (Siis ei mitenkään pahalla tavalla!)

Tylsin: Tähän ei taas oikein viitsi sanoa mitään...Vastaus myöhemmin. Varmaankin Sebu45 hänen tylsine topiceineen (Ei mitenkään pahalla, mutta hänelle on huomautettu niistä moen monta kertaa...)

llkein: --

Kovin spämmääjä: Varmaan NGF. Hän on jäänyt monelle mieleen, todella pahana spämmärinä!

Paras Nimi: Tässä voiton vie Pap_pa. Lyhyt, mutta ytimekäs. Nimi kuuelmma saattaa hämätä ; )

Paras ankkatietäjä: Ehdottomasti Akuhullu97. Kysyi häneltä mitä tahansa ankkoihin liittyvää, vastaus tulee kuin raketti ja hieman vähän päällekkin. Hänellä ei tarinointi Akkareista lopu!

Hyvä idea tämä gaala! Onnistunut, ainakin minusta : )

( Sorge taas kirjoitusvirheet. )

Vierailija

Vaikka näitä äänestyksiä onkin aika tavalla, niin tämä on kaikesta huolimatta mukavaa vaihtelua. Mukavasti keksitty.

Tässä omat ehdotukseni:

Asiallisin: Vaa_ri

Mitä tähän kategoriaan tulee, niin meillä on kolme tasavahvaa ehdokasta: Vaa_ri, _wonderlust_ sekä Rosa4tehwin. Mutta kyllä vaaka kallistuu Vaa_rin puoleen. Hän kykenee keskustelemaan asiallisesti aivan mistä tahansa hevistä hermoromahdukseen.

Aktiivisin: Roope Ankka12

Tämä titteli olisi muuten mennyt suvereenisti AKutykkääIinekseställe, mutta hän poistui valitettavasti sivustolta. Siksi sormeni osoittaa Roope Ankka12: een. Häntä näkee aivan joka päivä päivää piristämässä.

Mukavin: Vince

Vince luketuisi ehdottomasti parhaiden kavereideni joukkoon, jos vain suinkin tapaisin hänet. Vince on sellainen tuttavallinen rupattelija, jonka kanssa juttelee mielellään.

Paras keskustelija: Donald-91

Tämä titteli oli tasaista vääntöä djlordin ja Donald-91: n välillä. Päädyin kuitenkin jälkimmäiseen näkyvyyden perusteella. Donald-91: ä näkee suuremmassa määrässä topiceja, kuin djlordia. Don kuuluu myös niihin perusteleviin käyttäjiin ja on siis siksi oiva valinta.

Hauskin: Kolmas Caballero

Kolmannessa Caballerossa on sitä tietynlaista lapsekkuutta, mikä on positiivisella tavalla huvittavaa. Hän muistuttaa minua pikkuveljestäni.

Tylsin: sebu45

Anteeksi sebu45, mutta tämä menee sinulle. sebu45: n tylsyys ei perustu liian pitkiin viesteihin, vaan liian lyhyisiin. Hän vain töksäyttää jonkin suoran mielipiteen sitä sen enempää perustelematta.

Ilkein: jussi99

jussi99 sanoi minulle Off-Topicissa jotakin, joka onnekseni sensuroitiin.

Kovin spämmääjä: painlolz

NGF on menneen talven lumia, joten valitsen tuoreemman spämmääjän. painlolz otti nokkiinsa turhan helposti spämmäysväitteistä ja päätti sitten ryhtyä todella spämmäämään yrittäen mm. Off-Topicin vallankumousta.

Paras Nimi: AgentAg

AgentAgia ei ole pitkään aikaan näkynyt, mutta hänellä on nasevan lyhyt nimimerkki, joka muistuttaa minua James Bondista.

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97

Joudun vastaamaan Akuhullu97 basistin mokoman esimerkin mukaisesti, sillä en oikein tiedä muita.

ERIKOISMYÖNNYTYKSET

Aktiivisin spämmäryyden torjuja: Ankkafani315

Ankkafani315 on toden totta kunnostautunut spämmäryyden torjumisessa. Erityisesti turhat topicit ja tahalliset multipostaamiset ovat hänen vihollisiaan numero yksi.

Kaikkien kaveri: Hermanni313

Hermanni oli ensimmäisenä käyttäjänä ottamassa minua vastaan sivustolle ja on ajoittaisella asiallisella rupattelullaankin ansainnut tämän pystin.

Vierailija

Asiallisin:Budjettivaje

Budjettivaje on todella asiallinen tyyppi, täällä AA.fissä!

Aktiivisin:Roope Ankka12

Roope Ankka12 on aina paikalla Juppe-setänsä kanssa! ;D

Mukavin:Budjettivaje

Budjettivaje auttaa asiassa kuin asiassa!

Paras keskustelija:Budjettivaje

Budjettivajeelta saa mielipiteen kuin mielipiteen!

Hauskin:Budjettivaje

Budjettivajeen joka viestissä on ripaus huumoria.

Tylsin: sebu45

sebu on tylsä, ja tylsä sisääntulo teki sebusta kaksi kertaa tylsemmän!

Ilkein:painlolz, ja NGF

painlolz ja NGF olivat kovimmat spämmrit, ja ilkeimmät koko AA.fissä!

Kovin spämmääjä:NGF

Kovin spämmääjä oli NGF! Totisesti!

Paras Nimi:Budjettivaje

Budjettivaje muistuttaa aina hyvistä Budjeteista ;D Budjettivaje ei voisi olla kukaan muu kuin Budjettivaje. Jos Budjettivaje lopettaisi AA.fissä käymisen, minä rikkoisin tietokoneeni. (usko tai älä ;))

Paras ankkatietäjä:Budjettivaje

Budjettivaje tietää kaikenlaista. Hän on etevä ankkatietäjä!

Oho! Kuuteen meni sama nimi: "Budjettivaje"! No, ei se mitään, sillä Budjettivaje on paras! ;D

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Kiva kun tällainenkin tänne sivustolle tuli!

Asiallisin: _wonderlust_, Wondy on meidän Aku Ankan sivujen pilkunviilaja (sori nyt sinne!:p ), jolta tulee todella asiallisia viestejä..

Viestimääräkin on aika kova näihin maratonviestiin verrattuna!

Aktiivisin: En osaa sanoa vielä. ATI lopetti sivustolla käymisen, niinpä en tosiaankaan tiedä..

Mukavin: _Aku Ankka_ on minun todella hyvä kaveri, ja hän itsekin pitää lätkästä!

Muutenkin sivustolla aina mukavia viestejä toisia käyttäjiä kohtaan!

Paras keskustelija: Akuhullu97. Akuhullu97 on mukava toisia kohtaan. Jätkä on myös kova ankkafani, ja hän todellakin keskittyi keskustelemaan niistä Aku Ankka aiheisista "jutuista". Mielestäni paras keskustelija on se, joka ei keskity vain sivujen keskittymiseen, vain kertoo asiallisesti myös mielipiteensä ankoista, ja jakaa tietonsa muiden kanssa.

Hauskin käyttäjä: Salwer1st/. Salwer osaa sekoittaa huumorin, ja asiallisuuden samaan viestiin. On hauska lueskella hänen viestejään!

Tylsin: En osaa sanoa.

Ilkein: Aleksi McAnkkahullu. (Sori nyt vaan, et ehkä osannut odottaa tätä :p). Minua ärsyttää Aleksin käytös esim. Salweria kohtaan. Kopio topicin.. Ja, no en tiedä.. Aleksi vastaukseni :p

Kovin spämmääjä: NGF. NGF on todellakin menneen talvin lumia, mutta se ei tarkoita etteikös hän olisi mielestäni kovin spämmääjä.

Tämä herra on saanut jopa oman artikkelin Akupediaan. Toivon, että samanlaisia spämmäreitä ei enää aasivuille tulisi.

Paras nimi: Salwer1st/ on omaperäinen nimi.. Mitäs muuta lisäämään :p

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97. Akuhullu on osallistunut todella moneen visaan ankkasivuilla, ja täytyy sanoa, että mies on aikamoinen nero!

Mesessäkin olemme pitäneet ankkavisailuja.

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Asiallisin: Tämä palkinto menee EHDOTTOMASTI Donald-91:_lle. Donald on aina auttamassa, ja selvittämässä asiat kohdilleen.

Aktiivisin: ATI olisi saanut paikan, mutta niin kuin muutkin sanoivat, koska hän ei enää käy täällä, joku muu saa paikan. Aktiivisin tällä hetkellä on mielestäni ?CuteFunny?. Hän on ollut aktiivinen tänä päivänä, ja todennäköisesti huomennakin.

Mukavin: Mukavin on mielestäni ollut

Budjettivaje. Budjetilla on aina mukavia juttuja kerrottavana, ja hänellä on myös hyvä huumorintaju. Tämän ansiosta hän on mielestäni mukavin.

Paras keskustelija: Tämän palkinnon antaisin mielelläni Vincelle. Vince laittaa aina hyvät perustelut, ja hän on muutenkin todella mukava.

Hauskin: Sama mukavimman kanssa, eli Budjettivaje.

Tylsin: Tähän sanoisin, että kelmeri. Kelmeri on aina yhtä tylsä 1-4 sanan kirjoittaja. Hänen viestinsä ovat todella pitkästyttäviä, eikä niitä kertakaikkiaan jaksa lukea.

Ilkein: Tähän vastaan, aqanq. Aqanq haukkui todella rumilla sanoilla kaikkia (silloin paikalla olleita) käyttäjiä. Aqanq käytti todella rasistisia sanoja, jonka ansiosta hän tämän ansaitsee.

Kovin spämmääjä: Ngf497. Ngf täytti foorumit Mustikka, Paahtovanukas ym. muilla topiceilla. Hänestä ei meinannut päästä millään eroon, mutta onneksi hänelle annettiin (?) porttikielto.

Paras nimi: Tämä menee Budjettivajeelle. Hänellä on hauska nimimerkki, joka muistuttaa jostain en-tiedä-mistä.

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97. Tiedätte kai miksi. ;)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ajattelin, että en varmaan pääse kenenkään listalle, niin kuin monessa muussakin äänestyksessä on käynyt, joten kiitos Budjettivajeelle edes kakkossijasta.

Valitettavasti en "entisiä kavereitani" listalleni voinut kauheasti laittaa, koska he ovat sivustolta lähes kokonaan häipyneet.

Tässä omat ehdotukseni:

Asiallisin: Vaa_ri

Kyllähän se Vaa_ri on. Monta muutakin asiallista kirjoittelijaa kyllä löytyy, mutta Vaa_ri on yleensä ystävällinen.

Aktiivisin: Roope Ankka12

Hän on tämän hetken aktiivisin kirjoittelija foorumilla. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että olisi paras kirjoittelija, koska sitä hän ei ole.

Mukavin: Akuhullu97

Ei sano koskaan kellekään pahasti, ja muutenkin mukavaa jutteluseuraa monesta eri sivustolta.

Paras keskustelija: Donald-91

Löytää keskusteltavaa monesta eri asiasta, vaikka joskus jotkin aiheet on vain nopeaa keksitty, eikä ilmeisesti ole kauheasti mietitty asiaa.

Hauskin: Salwer1st/

Aina kun näen Salwer1st/:n keskusteluja, niin niitä on hauska lukea. Ei tiedä etukäteen minkälaista tekstiä sieltä löytyy.

En laita listaa tylsimmästä, ilkeimmästä enkä kovimmasta spämmääjästä.

Paras Nimi: Puhuva Koira

Hauska, ja hyvin muistettava nimi, jolla myös hyvä kuva.

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97

Varmaan Barksi tietäisi vielä enemmän Aku Ankasta, mutta kun hän ei tällä sivustolla juurikaan kirjotitele, niin sanon Akuhullu97:n.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Tässä on ideaa, kuten Vuoden käyttäjä mutta ääniä annetaan eri kategorioissa. Ehdokkaita riittää silti jokaiseen sen verta paljon että pitää miettiä tarkkaan, toivotaan etten joudu katumaan päätöksiäni parin viikon perään... Tuskin! : D

Tähän väliin kuitenkin oikein isosti kiitoksia BM: lle, Budjetille sekä djlordille ehdokkuudesta, olette niitä käyttäjiä jotka pitävät minut täällä riesananne. : D

Asiallisin:

Tähän voisin kirjoittaa useammankin nimen, ehdokkaita olisivat muun muassa herra Tehwin, Donald ysiykkönen, YHL, Budjetti sekä muutama muukin hieman nuorempi käyttäjä, mutta valintani perustuu tällä kertaa myös viestien persoonallisuuteen. Arvaattekin varmaan että ääni menee tässä kohtaa Wondy-tädillemme, tuolle foorumeiden kruunaamatomalle kuningattarelle ja "Kaikkien kynäniekkojen kenraalittarelle". : )

Aktiivisin:

En anna ääntäni sille kaikkein aktiivisimmalle kirjoittelijalle, vaan herralle joka on _sekä_ aktiivinen _että_ asiallinen. Näin ollen mainintani saa Donald-91, hän jaksaa roikkua täällä koulukiireistä huolimatta, postaa ahkerasti ja kuitenkin lähes pelkkää asiaa.

Mukavin:

Nyt tuli erittäin vaikea... Mukaviahan tältä foorumilta löytyy enemmän kuin mistään muualta, mutta kun osaa myös neuvoa uusia tai muuten vain osaamattomia käyttäjiä asiallisesti ja provosoimatta, on valintani Budjettivaje. Tämä herrasmies sijoittuu muutenkin sinne fiksuimpien ja mukavimpien käyttäjien joukkoon, joten respectiä hälle.

Paras keskustelija:

Taas liikutaan sen vanhin rekisteröitymispäivä/alhaisin viestimäärä -porukan puolella, joten ehdokkaina ovat suunnilleen samat kuin ensimmäisessä kohdassa. Tällä kertaa ääneni menee itse mr. Rosa4tehwinille, miehelle joka osaa ottaa asian kuin asian käsiteltäväkseen turhia kaunistelematta. Silti saarnat pysyvät asiallisina ja mielenkiintoisina, avarakatseisuuden miellyttäessä muitakin kuin vain asiaa samalta kantilta katsovia.

Hauskin:

Hauskinta käyttäjää miettiessä ensimmäisenä kohdalle osuu aina niin hauska ja silti asiallinen basistin mokoma. Tämä heppu osaa käyttää kieltä hauskasti, siten että savolaisuus näkyy viestien luettavuuden juuri kärsimättä. Vaikka BM on tällä kertaa ehdokkaani hauskimmaksi käyttäjäksi, niin kunniamaininta vielä Aku Ankan taskukirjalle joka kilpaili vakavissaan tästä tittelistä persoonallisine sekä hauskoine viestineen.

Tylsin:

Periaatesyistä en äänestä tylsintä käyttäjää, menisi huonossa mielessä liian henkilökohtaiseksi.

Ilkein:

Tähänkään en voi vastata, ilkeät käyttäjät voivat itse miettiä miten parantaa tapojaan ennen kuin joku heistä saa tämän kyseenalaisen kunnian vuoden päätteeksi. Onneksi tällaisia on näillä sivuilla häviävän pieni määrä.

Kovin spämmääjä:

Onhan näitä ollut, enkä ala listaamaan provosoinnin välttämiseksi.

Paras nimi:

Näitäkin on riittävästi: Budjettivaje, wonderlust (ihmehimo), djlordi, Kaljakori... Parasta en edes muista, mutta tässä mielentilassa ääni menee Hackerille. Tietokoneiden kanssa koko päivän leikkineenä ei parempaa tullut mieleen, ja muistakaa sitten se ero hakkerin ja krakkerin välillä. ; )

Paras ankkatietäjä:

Koska "Barksi" on jättänyt sivut jo aikaa sitten, nimeän foorumin ankkatietäjäksi Akuhullu97:n. Tämän nimimerkin takana hääräävät veljekset tietävät Disneystä ja eritoten ankkauniversumista kaiken tietämisen arvoisen, joten valinta on selvempi kuin XE20:n sytytysennakon ajoituksen säätö 98-oktaanista varten.

Vaa_ri kiittää, kuittaa ja painuu suorittamaan sähköopin ja magnetismin vuoden viimeistä tenttiä.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voisiko tämän mahtavan Joulugaalan tekijä sitten äänestysajan päätyttyä kertoa, että kuka sai eniten Joulugaala-ehdokkuuksia? Ehdokkuksien määrä on siis ymmärtääkseni eri asia kuin lopullinen valinta gategorian voittajaksi. Eikö niin? Minä siis haluaisin tietää kuka kerää eniten Joulugaala-ehdokkuuksia yhteensä kaikkien äänestykset ja kaikki gategoriat huomioon ottaen.

(Vaari--> Ankkis)

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Minä voin ojentaa auttavaa kättäni ja listata eri kategorioiden ehdokkaat.

Joulugaalan 2009 ehdokkaiksi nimetyt 26.12 klo. 18: 31

Asiallisin: _wonderlust_(8)

Vaa_ri(2)

Budjettivaje(8)

Donald-91( 6)

Akuhullu97

Sami96

Sohvaperuna

Aktiivisin: Roope Ankka12(4)

?CuteFunny?

Donald-91

Rankku08

Minttu-Alisa

AkutykkääIineksestä(4)

MeRakastammeAnkkaa

adz

-DonaldDuck-(3)

Sami96

One Piece

_wonderlust_

Budjettivaje(3)

Mukavin: Sami96

Vince

Budjettivaje( 6)

_Aku Ankka_

Akuhullu97

Vaa_ri(4)

Kaisakoo

_wonderlust_(2)

Roope Ankka12

?CuteFunny?

-DonaldDuck-(2)

Hermanni313

Mörkömööpeli

Valterville

MeRakastammeAnkka

Paras keskustelija: Rosa4tehwin(4)

Donald-91(2)

Budjettivaje(5)

Vince

_wonderlust_(2)

Akuhullu97(2)

adz

Sami96

Mörkömööpeli

Vaa_ri(2)

Hauskin: Kolmas Caballero

Budjettivaje( 6)

Salwer1st/(2)

basistin mokoma(4)

"Hiidenkirnu"(2)

Mörkömööpeli(2)

Vince

Akuhullu97

djlordi

Roope Ankka12(3)

Rankku08

-DonaldDuck-

Tylsin: sebu45(5)

Kelmeri(2)

Sofa2

Vanukas

Sami96

Ilkein: jussi99

Aleksi MacAnkkahullu

aqanq( 6)

_wonderlust_

NGF 497(5)

painlolz

Ankkarock

Kolmas Caballero(3)

Kovin spämmääjä: NGF 497(17)

painlolz

Jertte

CristianoRonaldo7

Paras Nimi: Pap_pa

AgentAg

Budjettivaje(11)

Salwer1st/

Hacker

Ankka vankka kadulla kulki kva kva

Vaa_ri(2)

Mörkömööpeli(4)

Puhuva Koira

Akuhullu97

?CuteFunny?

Jones Duck

_wonderlust_

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97(25)

Budjettivaje

Frodo95

Salwer1st/

Suluissa oleva luku tarkoittaa ehdokkaaksi asettaneiden käyttäjien määrää, joka on suurempi kuin yksi.

Vierailija

Siis lasken jokaisen kategorian äänet ja sitten laitan jokaisen kategorian top 3 esille. Ja siis lasken sen siitä monta ääntä kukin on saanut.

Ei kai ollut liian sekava?

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Asiallisin: Minun ääneni menee Wonderlustille, ei hauku toisia, eikä kirjoita mitään 1 sanan tekstejä. :D

Aktiivisin: ATI olisi minunkin mielestäni saanut paikan, mutta hän lopetti ankan keräilyn ja häippäsi näiltä sivuilta, niin aktiivisin minun mielestäni tällä hetkellä on Rankku08. :)

Mukavin: Mukavin on mielestäni Budjettivaje, aina hyviä ja mukavia asioita kerrottavana ja hauska käyttäjä.

Paras keskustelija: Tämänkin kategorian voittaja on mielestäni Wonderlust, kirjoittaa asiallisia, pitkiä, hauskoja, ja mukavia viestejä. Ei näy kirjoitusvirheitä hänen tekstissään.

Hauskin: Myöskin tähän Budjettivaje.

Tylsin: Tähän en sano ketään.

Ilkein: Tähän vastaan aqanq. Kirjoitti tosi ilkeitä spämmi-topicceja ja haukkui toisia käyttäjiä.

Kovin spämmääjä: NGF497 oli kovin spämmääjä, hänestä on artikkelikin Akupediassa, ja oli kamala spämmääjä. Täytti foorumit turhilla topiceilla.

Paras nimi: Budjettivaje on mielestäni hauskin ja mieleenpainuvin nimimerkki.

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97, tietää kaiken ankoista, hanheista mikistä yms. :)

Siinä oli minun listani. Tuli ennätysmäärä merkkejäkin, 1129 merkkiä. ;)

Vierailija

Ihan vain tiedonantona kerron Fazzerille ja muillekin, että ehdokkuuksien määrät ovat nähtävissä ensimmäisen sivun viimeisessä viestissäni. Päivittelen niitä sinne sitten, mutta halutessaan topicin tekijä Fazzerkin voi ottaa kontolleen kyseisen jopin.

Selkeys- ja osittain myös oikeudenmukaisuussyistä en ole merkinnyt niitä ehdokkuusnimeämisiä, joissa yksi käyttäjä on nimennyt samaan kategoriaan useamman kuin yhden käyttäjän.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On tullut aika minunkin nimetä Joulugaala 2009 -ehdokkaat jonkulaisine perusteluineen. Ja ehdokkaat ovat:

Asiallisin: _wonderlust_

-Osaa kirjoittaa aina käytännössä aiheeseen kuin aiheeseen todellakin asiallisisa, pitkiä ja perusteltuja viestejä. Ei koskaan hauku ja loukkaa näkökulmillaan ja kannoillaan ketään käyttäjää.

Aktiivisin: Minttu-Alisa

-Tämä valinta perustuu ihan viikon aktiivisimmat -listan uusimpaan tilanteeseen. Siinä on kyllä ATI kärjessä vielä, mutta hänhän on jo lopettanut näillä sivuilla käynnin.

Mukavin: Vaa_ri

-Henkilö, jonka kanssa olen puhunut eniten. Osaa kirjoittaa mukavia ja ei-niin-vakavia, eli ns. kevyenlaisia viestejä. Wondyn tavoin osaa ujuttaa aina silloin tällöin pientä kevennystä viesteihin.

Paras keskustelija: _wonderlust_

-Kirjoittaa aina hyvin, perusteellisesti ja pitkiä viestejä. Oikeastaan perustelut ovat ihan samat kuin "ASiallisin"-kohdassakin.

Hauskin: "Hiidenkirnu"

-Hauska käyttäjä hänkin, joka ei koskaan loukkaa ketään. Hänenkin kanssaan olen puhunut vähän enemmän tuolla Ankkiksessa.

Tylsin: --

- Tähän en keksinyt oikein hyvillä perusteilla ketään.

Ilkein: aqanq

-Trollasi yhteen aikaan äärimmäisen pahasti. Sanoi todella monelle käyttäjälle erittäin pahasti. En halua häntä enenpää mainostaa. Onneksi ylläpito hoiti hänet porttikiellolle.

Kovin spämmääjä: Jertte

-Ainakin alkuun hänen viestit olivat vain yhden tai korkeintaan muutaman sanan lähes mitäänsanomattomia töksäyttelyjä, ilman sen suurempia perusteluja.

Paras Nimi: Budjettivaje

-Hauskin nimimerkki pitkään aikaan! ;) Liittyy todellisuuteen, sillä nimimerkissä mainitaan sana budjetti, joka on erittäin olennainen ja tärkeä asia.

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97

-Ihan sillä perusteella, mitä olen muiden viesteistä lukenut, niin "nimeän" Akuhullu97:n tähän.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

MeRakastammeAnkkaa
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Asiallisin: Akuhullu97

Aktiivisin: ?

Mukavin: Kaisakoo

Paras keskustelija: Akuhullu97

Hauskin: Hiidenkirnu

Tylsin: Sebu

Ilkein: Wonderlust

Kovin spämmääjä: NGF

Paras Nimi: Budjettivaje

Paras ankkatietäjä: Akuhullu97

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat