Aku Ankkojen hinnat.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette Akkareiden hinnoista(irtonumeroiden)? Minusta ne ovat ihan mukiin menevät, sillä monien LEHTIEN hinnat menevät yli viiden euron joten on Akun hinnat aika hyvät.

Sivut

Kommentit (27)

A.A93
Seuraa 
Liittynyt24.9.2008

Riippuu että katsooko lehdestä irtonumeron, vai kestotilauksen hintaa. Tilauksen hinta on hyvä, mutta irtonumerosta en maksaisi yli kahta euroa ellei numerossa olisi joitain aivan räjähtävän hyvää tarinaa. Taskareiden jne. hinnat ovat tätä nykyä täysin siedettävät, kun ajattelee että missä ne voisivat olla.

Vierailija

2 € on ehdoton maksimi normaaleista numeroista. Sen yli ei saisi nousta. Käypäinen hinta voisi olla vaikka 1, 50 € ja erikoisnumeroilla vaikka 2, 10 €, sillä erikoisnumerot on nykyään melkein 3€! :s Ja kaiken lisäksi jotkut lehdet maksavat nykyään erikoisnumeroitten verran, vaikkei niissä ole mitään liitettä tai lisäsivuja! (Kuten vaikka numerot: 16 ja 42/ 09.) Taskukirjojenkin hinnat nousivat vastikään. Ja Roope- sedänkin! Taitaa olla lama iskenyt toimitukseenkin....

-Antsu95-

Vierailija

Irtonumero Aku Ankka lehden hinta saisi olla 1,50 e (erikoisnumerot 2,10 e), taskarin 4.00 euroa ja roope-sedätkin voisi olla vähän halvempia. Tässä oli minun mielipiteeni. Onhan akkarit "sillee" halpoja, verrattuina joihinkin muihin lehtiin joiden hinta ylittää 5 euron.

Vierailija

On 2 kyllä aika paljon 30-sivuisesta lehdestä...... Mutta sitä en käsitä, että jos välissä on pienen pieni lappunen jossa on joku palkintotehtävä printttuna, niin lehti maksaa jo 2.90 euroa!!!! Typerää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat