AKUDO

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko teistäkin akudon hahmojen asettaminen hankalaa?Otan vastauksia vastaan mielelläni!

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

Se on ärsytävää kun välillä yrittää laittaa hahmoa tiettyyn paikkaan mutta se ei vaan millään mene se ruutu sinne minne sen haluaisi menevän. Mutta kyllä se välilä menee ihmeen helposti sinne.

Vierailija

Hymiöitä on esim. :) :( ja muita ILMAN välilyöntiä. :) (Jos löydät keskustelusta kivan hymiön voit laittaa hiiren kursorin sen päälle niin näet miten se on tehty, näin jos sinulla on on explorer. Mikäli sinulla on firefox täytynee sinun painaa hiiren oikeaa puolta ja sitten vielä properties(englanniksi, on eri jos on suomeks) jotta saat esiin sen miten hymiö on tehty.) Profiiliikuvan voi vaihtaa omasta ankkaprofiilista ja koska sinulla ei ole Akun siluettia joka on profiilikuvana rekisteröityessä osaat ehkä jo vaihtaa sitä.

Vierailija

-mirre- kirjoitti:Se on ärsytävää kun välillä yrittää laittaa hahmoa tiettyyn paikkaan mutta se ei vaan millään mene se ruutu sinne minne sen haluaisi menevän. Mutta kyllä se välilä menee ihmeen helposti sinne.

Juuri niin. :I

Vierailija

Aika mälsä peli oon kokeillut sitä keran mut ei sitä kukaan osaa ainakaan mä.Muute mistä saahymiöitä ja vaihtaa tuota isoa kuvaa kirjotuksen vieressä vasemmala puolella.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat