Ankkaprofiileissa vikaa!

Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

No niin, olen nyt päättänyt tehdä tällaisen Topicin. Ankkaprofiilit muuttuivat todella paljon sivujen uudistukssen aikana. Kaikki muuttui, jopa Ankkaprofiilit! Niissä ei näkynyt viestimäärää, joillakin ei liittymispäivää, jonka takia jotkut lopettivat sivuilla käynnin. Nyt siis asiaan: Profiileihin pitäisi tehdä jonkinlainen muutos. Tuollaiset rikkimenneet Ankkaprofiilit eivät miellytä. Liittymispäivät ovat jossain huitsin kuikassa, jollakin ei. Miksi joillakin käyttäjillä ei näy liittymispäivää? Sen tahtoisimme Toimitus tietää. Joillakin on myös liittymispäivänään se kuuluisa 01.01.1900. Miksi? Jaa, en tiedä! Se näkyy ainakin näillä käyttäjillä:

http://www.akuankka.fi/profiilit/20501#20501

http://www.akuankka.fi/profiilit/12359#12359

http://www.akuankka.fi/profiilit/4954#4954

ja

http://www.akuankka.fi/profiilit/4003#4003

Mitä tehdä niille? Kai nyt jotain! Eihän tämä nyt näin voi jatkua!

Anteeksi tämän Topicin teosta, oli aivan pakko tehdä.

//Onpas kummaa, 93Hurtta93:n profiilissa lukee, että hän olisi käynyt täällä viimeksi tänään klo 19.36. (Kello on 16.41)

Kommentit (14)

Vierailija

Harmi vain, ettei toimitus taida huomata sinun viestiäsi:[. Nostan tämän nyt ylös, että muutkin huomaisivat ja pääsisivät kommentoimaan. Kyllähän se vähän ärsyttää, juu! ettei näy enään se milloin ole kirjautunut näille sivuille. Ja olisi se kiva tietää, että miten on päässyt käymään näin.

Vierailija

Hei! huomasitteko muuten että tänään ei päässy näille sivuille vähään aikaan? sillä sivut olivat jumissa. Ja joskus kun yritin likata jotain sivua mennäkseni eteenpäin tuli eteen valkoinen sivu, jossa luki englanniksi jotakin. Huomasitte varmaan saman kuin minä?, eikö.

En arvannutkaan että sivuilla on näin paljon korjailtavaa vielä:O.

Vierailija

Juu, minulle kävi eilen samallalailla, että kun yritin tulla tänne, näyttöön ilmestyi teksti "Service temporariry unavailable". Mistähän johtuu?

Sitten minulla on toinenkin juttu, missä tökkii. Kun kirjoitan hakuun, niin joskus sieltä ei tule hakutulokseksi mitään! Olen jo valittanut tästä ylläpidolle, ja sanoivat korjaavansa tuon jutun n. kaksi viikkoa takaperin. Ei ole vieläkään kunnossa...

Vierailija

Ongelmia on Ankkaprofiileissa, ja ainakaan jos itse laitan oman nimimerkkini Ankkaprofiili hakuun, tulee teksti; Haulla ei löytynyt osumia, tai muuta sellaista... Vai onko se niin, ettei itse voi hakea itseään...?

Olenhan minäkin jotain kirjoitellut Akupediaan, eikä ole mitalia tullut...

Kun muutamapäivä sitten hain Akupediasta Karhukoplaa, en löytänyt mitään, jota hieman kummastelin, ja tein siitä näinollen aiheen.

No, hetken päästä huomasinkin, että semmoinen on ollut jo kauan...

Olisihan se kiva saada Virheet korjatuiksi...

Vierailija

Lainaus:
Ankkaprofiileissa vikaa!

?CuteFunny? - 07.12.09 04:09 (ID 407368)

Hei, hei!

Nyt ei raivostuta täällä Ankkaprofiilien sun muiden kanssa! Katsokaa minun viestini: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/17075/akupedia_mit...

Siitä sitten otatte onkeenne!

Tuo kaikki on totta mitä sanon siinä viestissä.

Tässä topicissa tosin voi vielä jutella, en kiellä sitä, mutta katsokaa se viestini ;D

Jep jep. :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat