HALUAISITKO AKU ANKKAAN UUDEN HAHMON.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä keskustelun tarkoituksena on kertoa jos haluaisi aku ankkaan uuden hahmon.:)ekana kerrot mikä sen nimi on sitten onko se vihainen hilpeä ilkeä kiltti onnekas epäonnekas oukei sitte vaan keskustelu käyntiin.

Kommentit (6)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Minusta Aku Ankassa on ihan tarpeeksi jo hahmoja ja kaikki hahmot ovat omalla tavallaan hyviä eli en välttämättä pidä tarpeellisena,että Aku Ankkaan tulisi uusia hahmoja. Jos tulisi, niin niiden pitäisi olla aivan omanlaatuisia eli niillä pitäisi olla jotain sellaista mitä muilla hahmoilla ei ole.

Vierailija

Uusia tulee aika ajoin jos on tullakseen. Piirtäjät ja käsikirjoittajat keksivät niitä tarpeen tullen tarinoihinsa ja jos hyvin käy niin yhtä tarinaa varten suunnitellun hahmon suosio kasvaa tai se on sopiva toiseenkin jaksoon sivuhahmoksi mistä suosion kasvaessa voi hahmo päästä vakiasukkaaksi ankkalinnaan tai miksei vaikka hanhivaaraan ja kattivaaraan.

Yksi esimerkki on tietysti Roope Ankka, alun perin Barks suunnitteli hänet sivuhahmoksi Joulu karhuvuorella tarinaansa mutta huomasi tämän sopivan myös muihin seikkailuihin.

Vierailija

Lainaus:
Re: HALUAISITKO AKU ANKKAAN UUDEN HAHMON.

aku!!63 - 10.12.09 05:17 (ID 410567)

Eikös tällänen ole jo?


On, tällainen on jo, ja nyt annetaan tämän vajota, kiitoos.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat