Jatka Ankkatarinaa Vol. 1

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä keskustelussa tulee kirjoittaa hieno ja huumorillinen ankkatarina, mitä ei ole vielä missään. Jokaisen käyttäjän tulee jatkaa tarinaa max. 5 sanalla. Tässä keskustelussa ei saa aloittaa uutta tarinaa. Tarinaa saa jatkaa aina 31.12. saakka, jolloin liitän jokaiselta käyttäjältä tulleet sanat ja laitan ne yhteen, jolloin tulee varmasti mieluisa tarina. Jokaiseen Ankkatarinaan tulee aihe, johon tarinan pitäisi liittyä. Hauskoja kirjoitushetkiä!

P.S Katsoin keskusteluaiheita, mutta en löytänyt tällaista aihetta mistään. Jatka tarinaa-aiheita kyllä löysin, mutta en ankkatarinoihin liittyvää jatko-kirjoitusta. Toivottavasti pidätte tästä aiheesta !

Tämän tarkoitus on olla mahdollisimman pitkä.

Pahoittelen jos tällainen samanlainen on jo olemassa.

Tämän tarinan aihe on: Aku Ankka voittaa lotossa.

Tarina alkaa tästä:

Aku Ankka söi aamiaista keittiössään...

Kommentit (4)

Vierailija

Voi pladi piip, näitä on niin paljon että kohta näille voisi tehdä oman osion! Alkuperäinen oli Tehdään tarina!-topic, ja siitä on tehty älyn paljon kopiota, jotka on ihan turhia topiceja!

Vierailija

Valitettavasti keskusteluun on tullut liian vähän viestejä. Pahoittelen Tehdään tarina-topicin perustajalle. Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille. Tämän topicin saa laittaa lukkoon...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat