Onko Arild Midthun hyvä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Olen itse lukenut hänen sarjoja ja ne on ihan hyviä mutta entä teidän mielipide.Kertokaa.

Sivut

Kommentit (39)

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Lainaus:
Re: Onko Arild Midthun hyvä

Sohvaperuna - 16.12.09 03:42 (ID 416091) Midthun on ihan hyvä piirtäjä, mutta pohjoismaisista piirtäjistä pidän enemmän Kari Korhosesta, mutta Midthun tulee sieltä hyvänä kakkosena.

Samat sanat! ;)

Vierailija

Pidän Midthunin tyylistä, jouhevaa ja huumoririkasta - kenties hieman Korhosmainen :D Pohjoismaisista piirtäjistä Midthun on listallani ykkösenä, toisena tulee Korhonen ja kolmantena Flemming Andersen (olettaen että hän on Pohjoismaista?).

Vierailija

Se on Vicarin jälkeen paras.

Mutta älkää jaksako tehdä joka kysymyksestä uutta topiccia,kun valmiita vastaaviakin topicceja on.

Haluatteko,että akuankka.fi alkaa muistuttaa roskista?

Vierailija

Todellakin pidän hänen sarjoistaan! :] Ihastuin niihin , kun luin sarjan "Ei perheen pienimmille", joka ilmestyi Akkarin Pohjoismaiden piirtäjiä- erikoisnumerossa. Sen oli käsikirjoittanut suomalainen Kai Vainiomäki, ja sarja oli todella hauska ja huolella piirretty. Sitemmiten hänen sarjojaan tuli useammin ja nekin ovat olleet loistavia, ainakin enemmistö. Arvosanaki annan hänelle 9+!

-Antsu

Vierailija

Todellakin yksi parhaista pohjoismaalaisista ankkapiirtäjistä! Tarinat ovat aivan mahtavia. Arvosanaksi lentää 10-.

Vierailija

Arild on ehdoton suosikkipiirtäjäni! Hän on ainut, jonka pelkästä piirrostyylistä tulee hyvälle tuulelle. Toivottavasti paljon Arildia luvassa Akkariin.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Älä nostele vanhoja topiceja.

Kun kerran tänne keskusteluun lopulta päädyin, niin kirjoitankin mielipiteeni Midthunista:

Arild Midthun on Norjalainen Aku - piirtäjä, mielestäni pohjoismaiden paras Aku - piirtäjä! Hän melkein koko ajan kohoaa yhä ylemmäksi Parhaat piirtäjät listassani, ja on ehdottomasti yksi Top 10:stä. Kohta hän voi jo kiilata muut piirtäjät pois tieltä, ja siirtyä ekaksi!(Piti kirjoittaa eräs toinen sana, mutta jonkun takia sen tilalle tuli vain ruksteja).. Se olisi kyllä täysin mahdotonta, sillä Rosan ohi hän ei pääse. Midthun tekee nykyään melkein joka vuosi jonkin seikkailu-sarjan/tarinan. 2009 vuonna 3 osainen jatko sarja "Akustuksen aarre", jossa seikkailtiin Euroopassa menneisyydessä, ja muissa ajoissa. 2010 vuonna tuli hänen huima johtosarja, "Ukkosen ankka", jossa he seikkailivat Islannissa, tulivuorien maassa, ja tänä vuonna tuli taas 3 - osainen jatkosarja tältä mahtavalta Norjalais piirtäjältä! "Hankalas Hansamatka" jatkosarjassa he seikkailivat Saksassa, ja Norjassa, Tallinnassa, ja loppuhipennus oli Turussa. Johtosarjoja Midthunilta nähdään usein Aku Ankka lehdessä, ja muutenkin hänen piirroksiaan on Aku Ankka - lehdissä nykyään paljon. Midthunin ensimmäinen Suomessa nähty tarina oli vuonna 2005 ilmestyvä"Ei perheen pienimmille", jonka oli käsikirjoittanut Suomalainen Kai! Eli kysymyksenähän tässä topicissa on Onko Arild Midthun hyvä. Ja vastaan: On ehdottomasti!

~ Daniel10

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat