Korttipelit vinkkejä muille ja uusia pelejä kaikille!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moi kaikille! toivottavasti tälasta ei vielä ollut. En oo itse ainakaan huomannut.

Eli siis! Voitte kertoa erillaisista korttipeleistä ja niiden säännöistä. Huom! Krtokaa mahdollisimman tarkkaan säänöt, jotta toinen voi pelata peliä kavereidenkin kanssa!

Kerrostalo on sellainen korttipeli että:

1. Jakakaa neljä korttia kaikille pelaajille.

2. Sitten laitatte ne niin että ne ovat kahdessa rivissä kaksi kummassakin rivissä.

3. Sitten katsotte kaksi alimmaista ja suljette ne taas.

4. Sitten otatte loppupakasta mikä on pöydällä yhden kortin ja katsotte mitkä se on. Jos se on esim. kakkonen kannattaa ottaa!

5. peliä jatketaan noin järjestyksessä kunnes yksi pelaajista sanoo STOP!

6. Sitten käänetään kaikki neljä korttia ja lasketaan pisteet. Se jolla on VÄHITEN pisteitä voittaa!

HUOM!!!! kasi on nolla eli siitä tulee nolla pistettä ja ässä on ykkönen!

Ja ekun muille vinkkejä tekemään samaan malliin!!:)

Kommentit (2)

Vierailija

Tässä teille yks peli...

Elikkä siis...

pelin nimi on järvi ja siinä pitää olla vähintään kolme pelaajaa

Jkaiselle pelaajalle jaetaan kolme korttia

loput kortit laitetaan 'pöydän' keskelle ikään kuin järveksi (sekasin). Nuorin pelaaja aloittaa ja kysyy oikealla puolella olevalta pelaajalta jotain korttia joka on itsellään (esim. onko sulla kuutosta (6)) Jos pelaajalla on saman numeroinen kortti hän antaa KAIKKI sen numeron kortit mitä hänellä on. Jos pelaajalla ei ole sen numeroista korttia niin hän sanoo: järvessä, silloin pelaaja nostaa yhden kortin 'järvestä'. Tarkoituksena on saada kerättyä eniten neljän kortin ryhmiä (esim neljä vitosta, neljä ässää jne.) peli päättyy silloin kun kaikki kortit on nostettu 'järvestä' tai pattiin, jolloin kakki panttaavat toistensa tarvitsemia kortteja. (esim. p1:llä on kolme nelosta ja yksi ässä, p3 on kolme ässää ja yksi vitonen ja p2 on kolme vitosta ja yksi nelonen, koska pelaaja kolme istuu pelaaja 1 vasemmalla puolella, hän ei voi saada tarvitsemaansa nelosta).

Vierailija

Läpsy on sellainen, että käännetään pakka ylösalaisin ja nostetaan pakasta kortti, joka on on ylös alaisin pakan viereen oikeinpäin. Seuraava pelaaja tekee samoin ja jos hänen laittama kortti on samaa maata tai samaa numeroa, läpsäytetään käsi äkkiä näiden korttien päälle, ja hän, joka ehtii ensin, saa kortit. Jos kortit eivät täsmää maan tai numeron suhteen ja joku pelaaja läpsäyttää siihen, saa kortit pelaaja joka ei läpsäyttänyt slloin korttien päälle. Jos pelaajia jotka eivät läpsäyttäneet silloin korttien päälle on useampia, ratkaisevat he silloin, kumpi saa kortit, kivi, paperi, saksilla. Jos korttisi loppuvat, putoat pelistä. Voitta on se jolla on kortteja, kun muilta on loppuneet kortit.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat